Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 mangayı okuyanlara özel çekim gibi mangasını okumadıysan bi bok anlaşılmıyor. kaneki nin kankası nereden çıktı amk. şu kaneki nerde şimdiki kaneki ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Kaneki her plot twistte yeni bir split personality spawnlıyor zaten. İyice dağıttı kafayı. Hatta bi ara bütün split personalityleri toplantı yapıyordu ya bayağı güldüm o kısma, anime kendi kendisiyle dalga geçiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 o sahne bleach gibi olmuş :D bu kankası gg olmuştu sanki, nerden çıktı zart diye? BU KADIN NE ARA HAMİLE KALDI!!==!'=^!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 abi nishiki'nin hatunu da enigmatik doktorun asistanı yapmışlar, olaya dahil oldu. böle saçmalık görmedim. subplot sıçıp duruyorlar, shounen gibi lan kimse ölmüyor herkes bi yerden olaya tekrar dahil oluyor falan asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 amk çocuğunun yine tipi değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 ahahah kirpiklendi falan gözleri büyüdü saçları uzadı sandasczx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 lan ne sittiriboktan bitirmişler zaten leş gibiydi. 1.sezon en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 kötü adam boşa gitmesin diye 3 dakika flashback verdiler kimmiş diye lel. Ben en çok dövmeciye bozuldum ya satılmış it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar