Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Agustos'da Istanbul'a tasiniyorum. FRP oynatmak icin 4-5 kisi ariyorum. Her hafta gelebilecek, oynamak isteyenler var mi? Duzgun grup lazim, bir kisiden fazlasi gelmezse oyun ertelenecek, o sekilde ilerleyecegiz. Ilk once Elminster in Hell'den hemen once level 7'de (5e) baslayan bir oyun oynayacagiz, tahmini 7-8 ay surer. Ozgun bir evrende basliyor, oradan baska material plane'lere filan geciyor FR, Outlands filan. Uygun yerlerde AD&D kurallarindan da kotarmalar yapacagiz. Tecrube onemli degil. Yeni gelen ogrenir. FR ve Planescape lore'u bilmeniz hic gerekmiyor; oyku icinde karakterler de gittikleri yerleri bilmeyecek zaten ki yer yer degistirdim olanlari. Baslayacagimiz yer dying earth tarzi bu arada. Var mi ilgilenen? Yoksa ilgilenen nereden oyuncu bulurum, kafeleri filan nerede bu isin bana yakin? Akatlar'da oturacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ağustos'ta hollandaya kalıcı olarak yerleşiyorum stop Bunca zaman neredeydin stop Allah belanı versin stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 beşiktaş ta olacaksan aslında oluru var magic kafe var orada oralardan bakılabilir ama asıl 1-2 grup var onlar aracılığı ile adam toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben varım. Gazım var 1-2 senedir, oynamak istiyordum. sistem falan fark etmez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oha lan dm oyuncu arıyor. çok kısıtlı bir frp geçmişim vardır ama her zaman oyuncular fellik fellik dm arar. kapın lan şu gerge'yi, hatta ben de mi gelsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Gelin ikiniz de, iki kisi daha bulur baslariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 istanbulun kendi frp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Oldun var buradan, hsonu yaparsanız o da kesin gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 konuk oyuncu olarak gelirim ben bi iki. ezik bitik düşman olarak belki orc olarak belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuk oyunculara boss fight'larda boss veriyorum ben genelde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oh süpermiş :D then Im in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 sanane'den ŞÜKRÜ'yü bulun iyi frpcidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben ve +1 im Seru, uygunuz. duruma göre, gayet düzgün oynamaya hevesli +2 im bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Gergeye ozel mesaj olarak atmıstım ama buraya da yazıyım. Ben de katılırım duzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ben de düşünebilirim aslında ama anadolu yakasında oturuyorum ve bu işin noobuyum, 0 dan öğretmeniz lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Agustos'un ilk haftasi geliyorum. Geldigimde mesaj atarim buradan, iletisim bilgilerini paylasiriz, WhatsApp grubu kurariz. Yeri siz ayarlayin ama, bilmiyorum ben nerede. Bir kafe filan gec kapanan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Kadıköy Kameriye Cafe var, wizards of istanbul'u düzenliyorlardı. Valla üşenmesem bende geliyim felan diyecemde. Üşendim birden. (Akatlara uzak, benim eve yakın ama :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Gece gec biter, donmek zor olur. Bende araba yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 İstanbulda gece geç dönmek sorun olmazda, evin dibinde değilse her yer uzak istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 barda yaparız ya olmamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bar? sessizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 adam frp de bile karı kız peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 lokasyonlar güzel bende katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 GERGE said: Gece gec biter, donmek zor olur. Bende araba yok. kadıköyden dönmesi kolay. dentur ile beşiktaşa motorla geçip oradan yürüyebilirsin. Toplam 20 dk da evindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Remus said: Kadıköy Kameriye Cafe var, wizards of istanbul'u düzenliyorlardı. Valla üşenmesem bende geliyim felan diyecemde. Üşendim birden. (Akatlara uzak, benim eve yakın ama :) ) ev ortamı her türlü daha iyidir ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar