Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Draw Thread #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende cizgisel olmasini cok seviyorum. renklendirme de ayni oranda keyifli benim icin ama aylav cizgi <3

bu arada hayatimda ilk defa yagli boyaya kalkisayim dedim lanet ettim. o neymis arkadas elin yuzun heryer boya icinde kaliyor.
Su bazli degil mecburen bastim tineri kafam bi hos oldu

cizim olmadan renklendirmek direk renkle kompozisyon oturtmaya calismak ayri zor geldi alisik degilim.

firca ile bile olsa direk cizgi olsun istiyor gozum ;_;
Mesaj tarihi:
simdi arkadaslar bu utanılcak sıkınılcak korkulcak bişi değil. bazı insanlar işte bir yetemenk-likle doğuyo sonrada işte cizgo kötü falan gibi abzürd fikirleri savunuyolar.

bu ole calısarak ugrasarak asılabilcek bişey değil kendi icinizde bunu kabul edip yasamınıza devam ediceksiniz.
Mesaj tarihi:
Ooo shitposting.

Çizgisiz boya ne ya neanderthal misiniz olm dfgdfh

ps: Kursun kalemle çizip sonra üstünü boyamayan old master yok, new master var ama sadece dijital.

Riccardo federici abinin işlerine bi bakın, önce öküz gibi çizip sonra şak diye renderlıyor.

https://cdna2.artstation.com/p/assets/images/images/002/523/694/large/riccardo-federici-img-2823.jpg?1462738512.jpg
Mesaj tarihi:
Abi bakmayıp devam etsek, aşırı dramsız bu bölüm böyle yürümez bu iş başka türlü.

Paso "ELLERİNE SAGLIK KIPS ;)"la işerlemez bu mevzu.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

dram istiyosanız vereyim abi

"sik gibi işleriniz"

iyidee götümün cocuğu sen bana laf etmiyonki baska. kıvırma şimdi.

line art denilenen inking gercekle iki boyutlu duzlamı bırbırınden ayrıcan yegane mükemmeliğe laf ediyon ibik.

git baştan yaşa
Mesaj tarihi:
şöyle bi baktım da siz çizmeyi bırakın lan. büyük kısmınız çok kötü. bi cakeonroof'da yetenek var gibi. bi de size bunun için para veriyorlardır şimdi ağzı kaleminden fazla yapınca.
http://img.memecdn.com/Come-At-Me-Bro_o_110224.jpg
Mesaj tarihi:

ya şimdi at yarışını eleştirmek için jokey olmak gerekmediği gibi gördüğüm bir resmin iyi veya kötü olduğunu/hoşuma gitmediğini söylemek için ressam olmam da gerekmiyor.
alınmayın hemen kötücül eleştiri de olsa aslında ortada bir fact var, böbürlenip özgüven fışkırtmanın çok matah olduğunu düşünmüyorum.

ha yine de hiç bilmiyorsan neye göre eleştiriyorsunda ısrarcıysan şöyle söyliyim. ben aslında çocukluğumdan beri resme yatkınlığı olan ama bundan keyif almayan ve ilerletmeyen biriyim :p
çocukken resim çizme konusunda yarıştığım arkadaşım zaman içerisinde elle gösterilir bir ilustratör oldu, karikatür dergilerinde çizdi vs.
o çocuk hep eleştirir beni niye devam etmedin diye. etmedim işte sarmıyor beni. belki de salaklık, bilemem. grafik işlerinde yürüdüm ben de, iyi de para kazandım yeteneğim de var ve seviyorum dijital retouch olsun, montaj olsun bilimum tasarım programlarını.

fakat ille de ortaya bir şey koymam gerekirse nacizane ta ortaokul yıllarımda çizdiğim ( sene 98-99 falan yaşım 12-13 ) bir kaç resim buldum eski klasörlerimde. o zamanlar az bucuk heves vardı çünkü.
heroes of might and magic oynardık ve bayılırdım karaktelerine.
oradan esinlenip bişeyler karalamışım. şimdi otursam muhtemelen böyle çizemem, kalem tutmayalı kavimler göçü kadar zaman geçti.

bir de karalama defterim vardı keşke onu bulabilseydim yüzlerce çizim vardı peh. dinazorlar dergisinden, pokemonlardan heveslenip çizdiğim karakterler vardı. şu hayatta kaybettiğime en çok üzüldüğüm anı kalıntılarımdandır o.

neyse ben anatomi çalışmayayım fakat siz çalışmaya devam edin :p

• Yeni Oluştur...