Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Daha öncede burada bazı yerlerde belirttim aslında bunu. İstanbula gittim geldim tekrar bursadayım sevgilimi simdiden deli gibi özledim bitanecik melegim benim. O güzel yüzü beni maffetti gözlerimi alamadım gözlerinden saclarının kokusu hala burnumda offff vay be ne aşık adamım ben ya.. Aşıgıııııııııııııııımmmmmmmmmmm Tutmayın beni aşııgıımmmmmmmmmmm... Coooooooookkkkkkkk seviiiiiyoruuuuummmmm onuuuuuuuu cooooookk ! İcimde saklıyamıyorum sevgimi herseyi yapmaya hazırım onun icin herseyi.. Suan sarhosum cogu seyi yazdıgımı bilmiyorum ama sırılsıklam aşıgım bitiyorum ona o benim herseyim canımı isteseler veririm.. Off... Offfff.... ! Özledim askımı ben ya özledimm... :([signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 orrayt.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 özleyin biraz birbirinizi özlemek güzeldir[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aşk? o da ne :hmm:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bende oleyım napcaz şimdi[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 e guzel[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ayrilik rüzgara benzer küçük aşklari söndürür, büyük aşklari alevlendirir...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aman dikkat et bu da ölmesin bu sefer daha kötü olur herhalde o yüzden gözünün önünden ayırma [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Ocak 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lol. sevgili dayandıramıyoruz elemana.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aman dikkat et kendine.... aç karnina asik olmussun sen ondan....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Nukem_Verite, 26 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki: sen kapat biz seni ararız ahuahuahua =) güldüm falan kiziyorum arkada$lar!insanlar a$ikken niye hislerini saklasin yaa? birakin söylesin.alla alla.biz "seviyoruz" diince "aaa abi bak ben süperim kiz benim dibimde dola$io " oluyo.oysa biz öle bi$i demeyiz aksine sevdigimiz erkek bizi sevdigini sölese cok mutlu oluruz. o yüzden bi daha bu konunun altinda dalga gecen msj görmiim.CIZERIMMMMMMM =oP[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tebrikler.Öutlu ol ne diim :) gerçi şarkı bile dio ama yalan dostum aşk die bişey yok....[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: undomiel, 26 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 26 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki: sen kapat biz seni ararız ahuahuahua =) güldüm falan kiziyorum arkada$lar!insanlar a$ikken niye hislerini saklasin yaa? birakin söylesin.alla alla.biz "seviyoruz" diince "aaa abi bak ben süperim kiz benim dibimde dola$io " oluyo.oysa biz öle bi$i demeyiz aksine sevdigimiz erkek bizi sevdigini sölese cok mutlu oluruz. o yüzden bi daha bu konunun altinda dalga gecen msj görmiim.CIZERIMMMMMMM =oP adam sarhoşum diyo sarhoş , ayıLınca hiçbişey hatırLamayacak :) Ya bu hatunLar niye bu kadar saf anLamıyorum vaLLa[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya bu hatunLar niye bu kadar saf anLamıyorum vaLLa demek öle mave...[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 e adam kendi diyo sarhoşum diye , akıLLı bir insan sarhoş bir adama inanır mı ? HeLe ki aşk konusunda ? Ben sana söyLiyim , erkekLerin % 90 içince ya aşık oLur ya da erkekLiği tutar sevgiLisinden ayrıLır.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Eee simdi sarhos degilim ve deli gibi aşıgım.. Ne farketti simdi ? Saçmalıyorsunuz her zamanki gibi :-)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ayildin mi bir anda ne oldu yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 demek ki aLkoL seni bozuyomuş mayhem[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 demekki ½0 luk kısımda bende varım eheheheh ne mutlu bana[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mayh3m, 26 Ocak 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Suan sarhosum cogu seyi yazdıgımı bilmiyorum ama sırılsıklam aşıgım. [signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yalan bunlar. Sexmate olayina girmek lazim hatta bi ara, aski minimum seviyede tutacaksin.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sex ikiye ayrıLır , aşkLı oLanı ve aşksız oLanı geneLde hatunLar aşkLı oLan cinsini seviyor. Bu yüzden sexmate buLurken aşkı pas geçersen zorLanabiLirsin.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Bonecrusher, 26 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki: aman dikkat et bu da ölmesin bu sefer daha kötü olur herhalde o yüzden gözünün önünden ayırma ahah :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mave, 26 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: sex ikiye ayrıLır , aşkLı oLanı ve aşksız oLanı geneLde hatunLar aşkLı oLan cinsini seviyor. Bu nedir ya :[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Eziklik yaratmayın surada. Biraz adam olun..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar