Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deli Gibi Aşıgım..!

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Daha öncede burada bazı yerlerde belirttim aslında bunu. İstanbula gittim geldim tekrar bursadayım sevgilimi simdiden deli gibi özledim bitanecik melegim benim. O güzel yüzü beni maffetti gözlerimi alamadım gözlerinden saclarının kokusu hala burnumda offff vay be ne aşık adamım ben ya.. Aşıgıııııııııııııııımmmmmmmmmmm Tutmayın beni aşııgıımmmmmmmmmmm... Coooooooookkkkkkkk seviiiiiyoruuuuummmmm onuuuuuuuu cooooookk ! İcimde saklıyamıyorum sevgimi herseyi yapmaya hazırım onun icin herseyi.. Suan sarhosum cogu seyi yazdıgımı bilmiyorum ama sırılsıklam aşıgım bitiyorum ona o benim herseyim canımı isteseler veririm.. Off... Offfff.... ! Özledim askımı ben ya özledimm... :([signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 26 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
sen kapat biz seni ararız

ahuahuahua =)

güldüm falan kiziyorum arkada$lar!insanlar a$ikken niye hislerini saklasin yaa? birakin söylesin.alla alla.biz "seviyoruz" diince "aaa abi bak ben süperim kiz benim dibimde dola$io " oluyo.oysa biz öle bi$i demeyiz aksine sevdigimiz erkek bizi sevdigini sölese cok mutlu oluruz.
o yüzden bi daha bu konunun altinda dalga gecen msj görmiim.CIZERIMMMMMMM =oP[signature][hline]Death bless me with you...
Won't you die tonight for Love?
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler.Öutlu ol ne diim :) gerçi şarkı bile dio ama yalan dostum aşk die bişey yok....[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
undomiel, 26 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
said:
Nukem_Verite, 26 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
sen kapat biz seni ararız

ahuahuahua =)

güldüm falan kiziyorum arkada$lar!insanlar a$ikken niye hislerini saklasin yaa? birakin söylesin.alla alla.biz "seviyoruz" diince "aaa abi bak ben süperim kiz benim dibimde dola$io " oluyo.oysa biz öle bi$i demeyiz aksine sevdigimiz erkek bizi sevdigini sölese cok mutlu oluruz.
o yüzden bi daha bu konunun altinda dalga gecen msj görmiim.CIZERIMMMMMMM =oP

adam sarhoşum diyo sarhoş , ayıLınca hiçbişey hatırLamayacak :)

Ya bu hatunLar niye bu kadar saf anLamıyorum vaLLa[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

e adam kendi diyo sarhoşum diye , akıLLı bir insan sarhoş bir adama inanır mı ?
HeLe ki aşk konusunda ?
Ben sana söyLiyim , erkekLerin % 90 içince ya aşık oLur ya da erkekLiği tutar sevgiLisinden ayrıLır.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Yalan bunlar. Sexmate olayina girmek lazim hatta bi ara, aski minimum seviyede tutacaksin.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

sex ikiye ayrıLır , aşkLı oLanı ve aşksız oLanı
geneLde hatunLar aşkLı oLan cinsini seviyor.
Bu yüzden sexmate buLurken aşkı pas geçersen zorLanabiLirsin.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 26 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
sex ikiye ayrıLır , aşkLı oLanı ve aşksız oLanı
geneLde hatunLar aşkLı oLan cinsini seviyor.

Bu nedir ya :[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...