Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2014 bmw i3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi satılık başlığıyla daha karşınızdayım :P

Elektrikli ucubemi satmaya karar verdim, içi dışı temiz, füme renk
6400 km civarı diye hatırlıyorum. Sadece bahçeşehir içinde veya yakın yerlere giderken kullandım.

Henüz sahibinden'e ilan vermedim belki burdan isteyen olur, elin adamıyla uğraşasım yok hiç :)

Pro navi var büyük ekran. İçi gri kumaş + kahverengi deri. Resim isteyen olursa whatsappden gönderirim.
Mesaj tarihi:
full şarjla 120-150 km arası yol yapabiliyosun şartlara göre.

şehir içi için gayet yeterli. kullanan baya kullanıyo aslında, satanlar zevk için alanlar :)

piyasa fiyatının altına vericem bu arada. 123 diyim buraya özel hatta belki biraz daha inerim.

zevkimi alayım en kötü aldığım fiyata daha sonra rahat satayım derseniz üzülmezsiniz en azından. belki 1-2 bişey bile kalır üstüne :)
Mesaj tarihi:

arkaya 2 çocuk koltuğu sığar, isofix var 2 tane.

hatta resim bile buldum.

bakımları senede bir veya 12.000 km'de bir. Sadece balatalar kontrolden geçiyo. Balataların kontrolden geçmesinin sebebi ayağını gazdan çektiğin zaman otomatik frenliyo alet, akülü araba misali. geçen sene 300 tl mi ne verdim bakımına, vergi yok vs güzel alet işte :)

Az önce borusanla konuştum ellerinde 2015 sıfır varmış, en ucuzuna 145 diyolar dip indirimli fiyatı :)

Mesaj tarihi:
Aracin ici disardan gorundugunden genis bu arada. Vites kutusu falan olmayinca arada baya derya deniz alan var icerde.

edit : Ne ovdum yalniz Pasha babamin ogluymus gibi. =) Alakasiz valla, cok guzel, cok sirin arac. Ondandir dizdigim methiyeler.
Mesaj tarihi:
uzun yolu bırak tekirdağa gidip gelemezsin :) hızlı şarj bulursan 3 saatte doluyo ama dediğim gibi max menzil 170 diyo speclerinde ama ben 145 mi ne yaptım en fazla.
Mesaj tarihi:
di said:

Aracin ici disardan gorundugunden genis bu arada. Vites kutusu falan olmayinca arada baya derya deniz alan var icerde.

edit : Ne ovdum yalniz Pasha babamin ogluymus gibi. =) Alakasiz valla, cok guzel, cok sirin arac. Ondandir dizdigim methiyeler.

:P

evet şaft tüneli olmadığı ve ön koltuk ince olduğu için arkası baya ferah. yetişkin biri bile baya rahat seyahat eder arkada
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bunu böyle eşine falan vereceksin; çocukları okula götürecek, alış veriş yapacak, arkadaşlarına gidecek vs. işte.

ziiir telefon calacak..

-kociskooo bu araba calismiyor , diye..
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Bunu alabilmek için müstakil ev lazım di mi?
Şişlide beşiktaşta apartmanda otururken alsan nası şarj ediliyor, balkondan 3'lü mü sarkıtmak lazım?

oha lan ben bunu hiç düşünmemiştim. parasından sıra gelmemişti oralara ama harbi para olsa alsam napıcam balkondan priz sarkıtıp arabaya takıcam heralde fasddfasdfsa
Mesaj tarihi:
Pasha said:

uzun yolu bırak tekirdağa gidip gelemezsin :) hızlı şarj bulursan 3 saatte doluyo ama dediğim gibi max menzil 170 diyo speclerinde ama ben 145 mi ne yaptım en fazla.

abi tam doldurmadan şarjdan cıkarırsan böyle olur
ileride %50 dolu göstericek araba kapanıcak sadaf
  • Yeni Oluştur...