bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Kiraya çıkarken dingillik yapıp üşengeçliğimden eski kiracının sözleşmesini devraldım. turkcell-superonline kullanıyor 65 tl veriyorum 16mbit 50gb akk neyse 3-4 aydır bağlantı ile ilgili problemim var iç tesisat deyip geçiyorlar. iç tesisatı kontrol ettirdim bir şey yok. ama bu internet ne zaman film izlemeye başlasam gidiyor. Film sitesinden filmi beklerken net kopmuyor. pc'yi tv'ye aktarıyorum hdmi ile bağlantı gidiyor.. 30dk falan da gelmiyor dün bir de projektörde deneyim dedim filmi izleyebildim. Resmen, pc yi tv'ye bağlayınca interent gidiyor. var mı böyle bir şey?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Pc yi tv ye baglayip tv yi acmayinca da gidiyor mu?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 yeni modem al yeni tv al yeni eve taşın bunları yapıp sorun geçmediyse o zaman dünyanın en ilginç sorunu olur o da belki
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ADSL'se sinyal değerlerini kontrol et. Genelde sorun sizde diyip çıkarlar işin içinden sorun onlarda olsa da. İç tesisat çok sık sorun çıkartan birşey değil, kabloya fizisksel zarar gelmiş olması lazım. Router'da sıkıntı olma şansı kablodan yüksektir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 tv internet bağlı değil modem ve tv aynı fişe bağlı projektör veya pc den izliyorum ama hdmi ile tv ye bağlanınca gidiyor net
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 topraklama mi acaba alettirikciler bi baksin
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 farklı fişe tak bakalım modemi neler oluyor veya çoklu prizi değiştir vs.
Öne çıkan mesajlar