Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipad pro

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Şimdi ofiste ipad pro var, kalem daha yeni geldi, bugün baya kurcaladım falan, shapr3d'yi çözdüm sayılır.
sketchup vari bi program ve inanılmaz eğlenceli.

https://www.youtube.com/watch?v=xmAjvfNL9mA

ipad kalemini alsam evdeki ipad air'da çalıştırabilir miyim? çok mu saçmaladım yoksa ipad pro'nun ipad air'dan tek farkı işlemcisi ve ekran kartı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya demek istediğim bu program üzerinde aynı hassasiyetle çalışıo mu aslında.

kendi sitelerinde varmış soru, çalışmıomuş ama yinede en iyisi denemek.

Does it run on my iPad Mini / iPad Air ?

The app runs on iPads, but without the Apple Pencil, Shapr3D runs only as a lightweight, fast and portable CAD viewer to showcase and explore modeling work on the fly. This means that you can also use Shapr3D on iPads made before the iPad Pro, but only as a CAD file viewer.

If you’re using an iPad Pro with the Apple Pencil, Shapr3D functions as a state-of-the art modeler, enabling you to produce designs without limitations. Any device that uses the Apple Pencil will be supported in the future by Shapr3D.
Sosyal ağlarda paylaş

arada yaptığın işlem için calculating dior smooth edge komutlarında.. ama sıkıntı yaratmıor, gerçi büyük bi projede nasıl tepki verir denemedim daha.

yalnız adobe un sketch programında karakalemi seçtiğim zaman:
kaleme uyguladığım baskıya göre rengi koyulaştırması
kalemi yatay tuttuğumda geniş alanı boyaması ve bunu da baskı şiddetine göre ayarlaması inanılmaz.

sanırı yatay kullanım apple dışında yok?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...