bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 iş kurmak istiyorum dediğinde adam zaten senden proje isteyecek abi. sadece fikir ile gidemezsiniz. orada gelir gider hesabı yapmanız gerekiyor. ne kadar kapital gerekecek, kaç personel çalışacak, ofis/depo maliyetleri, operasyon giderler etc konusunda assessment sunmanız gerekiyor. bunları sunduktan sonra değerlendirme yaparlar rakamlara çok takılmayın. kiraları, bazal maaşları gördünüz işte. ne kadar minimal girişsen de 100 bin dolar gerekli en azından. zaten TR de işe giriyorum desen de 200 bin den aşağı giremiyorsun. çok bir farkı yok. giriş seviyesinde bu olay baya hayali zaten. oradaki yolu yordamı öğrenmeden. gidip oradaki piyasayı değerlendirmeden para yatırmak baya körü körüne risk. en azından 1 yıl orada çalışmak gerekiyor.
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ya bu belli bir miktar paraya vatandaşlık veya oturma izni veren ülkeler varmış. ne kadar ki meblağlar??? aha buldum galiba 500k yatırımla ABD oturma izni veriyormuş. (hem de süresiz.) ooo Malta 650k euro ile direk vatandaşlık. + abd vize muhafiyeti. asdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 500k 600k peşin paraya ülkeler seni seçmez sen ülke seçersin..
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 dolarsa satin alabilme ihtimalin bile var ulkeyi.. saka bir yana o parayi ulkeye yatiriyorsun hani elinde o para var diye almiyorlar..su ebru gundes kocasi olayinda da vardi..kafabasi 100 k dolaresi bastirinca aninda pasaport veren ulkeler vardi.. hah iste dominikaymis..
Öne çıkan mesajlar