Ernest Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Evet beyler 1 yıla yakın süredir Ultima Online oynuyordum ve nasıl bağımlılık yapmıştı anlatamam allahtan kurtuldum bütün gün sıkılmadan o oyunu oynuyordum şimdi nete sadece chat sörf için giriyorum Ve mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Aynen..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 E güzel...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ultima online sizde bağımlılık yapabildiyse tebrik ediyorum. olympos serverı hariç sux bir oyun.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bagımlılık derecesınde degılım ama 2.5 senedır sıkılmadan oynuyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben de bıraktım çok oldu tebrik ediyorum arkadaşımızı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ultima online bir süre icin eglenceli bir oyundu. Artik ömrü doldu fakat yeni acacagimiz serverda size bu zevki tekrar yasatacagiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 SNN'nin ilk ba$larında rule ile sonra bıraktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 valla ben en son darkvenue diye bi serverda oynuyodum ama 3 haftadır girmiyom banlandım ordanda :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 June 2003 10:41 tarihinde demiş ki: ultima online sizde bağımlılık yapabildiyse tebrik ediyorum. olympos serverı hariç sux bir oyun.[hline]You want a piece of me, boy? SNN?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 İradesini kontrol etmesini bilen uo oynar zarar görmeden[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Snn'in ilk 5-6 ayi guzeldi..Gerisi yalan.(Cunku bizi Guildcene banladilar :))[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Llama, 10 June 2003 10:59 tarihinde demiş ki: bagımlılık derecesınde degılım ama 2.5 senedır sıkılmadan oynuyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Aynen[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: -Wissy, 10 June 2003 13:41 tarihinde demiş ki: Snn'in ilk 5-6 ayi guzeldi..Gerisi yalan.(Cunku bizi Guildcene banladilar :))[hline]tHe Original fi$h® Herif her yerde edit adamlar napsın :D[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 tmm hade kurtuldun bakem :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 karpuz: olympos athenax'in felan gm'lik ettiği serverdı.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bagimlilik yaptigi dogru ben arada sirada takilirim, kotu bi oyun deil[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bende nebulada oynuodum habire kapanınca soğudum bi gün bütün karakterlerimin bütün newbified eşyalarının kaybolduunu görmemle oyunu silmem arasındaki zaman farkı (la ne uzattık) anında sildim işte şimdi çoktaaan banmışlardır accountu[hline]feel nature's wrath... MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben 1 senedir manyakca oynuyorum hatta rüyalarımda bile oynamaya devam ediyorum net cafede oynarken hacklenmiş butun charlarımı kaybetmiştim yeniden kastım hayırlısıyla bu yaz jübilemi yapıp bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Ernest, 10 June 2003 03:45 tarihinde demiş ki: Evet beyler 1 yıla yakın süredir Ultima Online oynuyordum ve nasıl bağımlılık yapmıştı anlatamam allahtan kurtuldum bütün gün sıkılmadan o oyunu oynuyordum şimdi nete sadece chat sörf için giriyorum Ve mutluyum :) hayırlı olsun kardeş[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hepinizi kutlarım. Bende bıraktım diye seviniyodum. Ta ki Amerika'dan DAOC'u bi getirteyimde deniyeyim bakalım nasılmış diyene kadar. O gün bugündür hastalığı geçti. Hala internet yok ve krizler geliyo yapacak bişi olmadığından. Delirecem...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bırakmak isteyip bırakamayan varsa 2 gün nebulada oynasın olaylar kendiliğinden gelişir.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bana DAOC demeyinnnn Arghhhhhhh !!! Olsa da oynasam olsada oynasam !! Grafik kartıda yetmezki olsada oynıyamam zaten hıargh ! İMDAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ethernass açılcak tekrardan yazın rp yapmak için birebir tavsiye ederim onun dışında NBL quaxismiş falam sakın girmeyin iğrenç , her ne kadar ben arada girsemde.Yukardaki boojack komşu naber :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 uo ile rp yanyana olmuyor sıkılıyorsun. hobbit ethernass bunlar arada sırada girilebilecek servarlar masa üstünde istedigin kadar rp yaparım cokta zevkli olur ama uo kesinlikle bir power play oyunu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar