Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımlılık yapan oyundan kurtuldum Yuppiii

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet beyler 1 yıla yakın süredir Ultima Online oynuyordum ve nasıl bağımlılık yapmıştı anlatamam allahtan kurtuldum bütün gün sıkılmadan o oyunu oynuyordum şimdi nete sadece chat sörf için giriyorum
Ve mutluyum :)
Mesaj tarihi:
E güzel...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
bagımlılık derecesınde degılım ama 2.5 senedır sıkılmadan oynuyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
valla ben en son darkvenue diye bi serverda oynuyodum ama 3 haftadır girmiyom banlandım ordanda :)[hline] wrak wrakkk
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 10 June 2003 10:41 tarihinde demiş ki:
ultima online sizde bağımlılık yapabildiyse tebrik ediyorum.
olympos serverı hariç sux bir oyun.[hline]You want a piece of me, boy?

SNN?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 10 June 2003 10:59 tarihinde demiş ki:
bagımlılık derecesınde degılım ama 2.5 senedır sıkılmadan oynuyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos

Aynen[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 10 June 2003 13:41 tarihinde demiş ki:
Snn'in ilk 5-6 ayi guzeldi..Gerisi yalan.(Cunku bizi Guildcene banladilar :))[hline]tHe Original fi$h®

Herif her yerde edit adamlar napsın :D[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm
Mesaj tarihi:
karpuz:
olympos athenax'in felan gm'lik ettiği serverdı.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
bende nebulada oynuodum habire kapanınca soğudum bi gün bütün karakterlerimin bütün newbified eşyalarının kaybolduunu görmemle oyunu silmem arasındaki zaman farkı (la ne uzattık) anında sildim işte şimdi çoktaaan banmışlardır accountu[hline]feel nature's wrath...
MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr:
Mesaj tarihi:
ben 1 senedir manyakca oynuyorum hatta rüyalarımda bile oynamaya devam ediyorum net cafede oynarken hacklenmiş butun charlarımı kaybetmiştim yeniden kastım hayırlısıyla bu yaz jübilemi yapıp bırakıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Ernest, 10 June 2003 03:45 tarihinde demiş ki:
Evet beyler 1 yıla yakın süredir Ultima Online oynuyordum ve nasıl bağımlılık yapmıştı anlatamam allahtan kurtuldum bütün gün sıkılmadan o oyunu oynuyordum şimdi nete sadece chat sörf için giriyorum
Ve mutluyum :)

hayırlı olsun kardeş[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere
isteks->20474989
Mesaj tarihi:
Hepinizi kutlarım. Bende bıraktım diye seviniyodum. Ta ki Amerika'dan DAOC'u bi getirteyimde deniyeyim bakalım nasılmış diyene kadar. O gün bugündür hastalığı geçti. Hala internet yok ve krizler geliyo yapacak bişi olmadığından. Delirecem...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Mesaj tarihi:
Bırakmak isteyip bırakamayan varsa 2 gün nebulada oynasın olaylar kendiliğinden gelişir.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Ethernass açılcak tekrardan yazın rp yapmak için birebir tavsiye ederim onun dışında NBL quaxismiş falam sakın girmeyin iğrenç , her ne kadar ben arada girsemde.Yukardaki boojack komşu naber :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
uo ile rp yanyana olmuyor sıkılıyorsun.
hobbit
ethernass
bunlar arada sırada girilebilecek servarlar

masa üstünde istedigin kadar rp yaparım cokta zevkli olur ama uo kesinlikle bir power play oyunu[hline]
  • Yeni Oluştur...