Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımlılık yapan oyundan kurtuldum Yuppiii

Ernest

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 10 June 2003 10:41 tarihinde demiş ki:
ultima online sizde bağımlılık yapabildiyse tebrik ediyorum.
olympos serverı hariç sux bir oyun.[hline]You want a piece of me, boy?

SNN?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 10 June 2003 10:59 tarihinde demiş ki:
bagımlılık derecesınde degılım ama 2.5 senedır sıkılmadan oynuyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos

Aynen[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm
Sosyal ağlarda paylaş

bende nebulada oynuodum habire kapanınca soğudum bi gün bütün karakterlerimin bütün newbified eşyalarının kaybolduunu görmemle oyunu silmem arasındaki zaman farkı (la ne uzattık) anında sildim işte şimdi çoktaaan banmışlardır accountu[hline]feel nature's wrath...
MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ernest, 10 June 2003 03:45 tarihinde demiş ki:
Evet beyler 1 yıla yakın süredir Ultima Online oynuyordum ve nasıl bağımlılık yapmıştı anlatamam allahtan kurtuldum bütün gün sıkılmadan o oyunu oynuyordum şimdi nete sadece chat sörf için giriyorum
Ve mutluyum :)

hayırlı olsun kardeş[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere
isteks->20474989
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinizi kutlarım. Bende bıraktım diye seviniyodum. Ta ki Amerika'dan DAOC'u bi getirteyimde deniyeyim bakalım nasılmış diyene kadar. O gün bugündür hastalığı geçti. Hala internet yok ve krizler geliyo yapacak bişi olmadığından. Delirecem...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernass açılcak tekrardan yazın rp yapmak için birebir tavsiye ederim onun dışında NBL quaxismiş falam sakın girmeyin iğrenç , her ne kadar ben arada girsemde.Yukardaki boojack komşu naber :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...