Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci monitöre oyun datası açmak harita gibi

akirafes

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

akirafes said:

Evet benim masam. Hayır ikinci ekrandaki büyütülmüş görüntü bozulmuyor.

ramazan fitre, fidyesini fakire vermediysen bana versene lan zengin.

32 senedir sigortalı olarak çalışıyorum. Sende çalış benim yaşıma geldiğinde 4 6 monitör senin de olur. en soldaki monitörü 100 tl ye sahibinden den aldım. 2 hafta oldu. inanmazsan
Buraya mesaj atıp sorarsın 2 hafta once bu monitorun aynısında satmıslar mı?
Nasıl insanlara laf atmaya çalısıyorsunuz. Benim cocukjlarım devlet okulunda okuyor. ona bile servis parası yetiştiremiyorum.
Ama sen ve senin gibiler emek düşmanı. Yan gel yat onu buna laf sok. 1400 TL maaşım var. 48 yaşındayım. Gİt belediyenin önünde dilen sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

dün gece de ışınlandı zaten karşıdaydı bi ara mesajlarında sonra kıvırdı vatan caddesine geçti falan

Ciddi sorunlu bir insansın buraya yazarken kimseyi kırmamaya ve üzmemeye calısıyorum Ama sen özel birisin bana olan ilgin neden bilmiyorum. ben ne zaman yazdım suadiyedeyim diye? ben vatandayım dedim. suadiyeden jetler geciyor dedim. Bomba sesi geldi dedim ki sonic boommus acıbadem de catısma var dedim ki turk telekomu ele gecirmeye calısıyorlarmış. Ne zaman suadiyedeyim diye yazdım göstersene? olaylar olurken o bolgedeki insanlarla telefonda konusuyordum. Bunu yazdım.
Sen gercekten ilgi istiyorsun bunu simdi anlıyorum. Evet Londrada ufak bir evim var bundan sana ne olsa ne olur olmasa ne olur umarım seninde olur. Calıs ben 33 senedir calısıyorum. Yazık senin gibi kisişel satasanları forum uyarmıyor. Ama işte ilgiye muhtac zavallı bir insansın forumda ismin gecsin diye vara yoga yazıyorsun.
Cık biraz hava al insanlara merhaba de arkadas ol hayat bu forumdan ibaret degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

dasaaa said:

aboooo

ben sosyalizm getirmeye calisiyordum adam kizmis..

pardon amca..

bu kis da sosyalizm gelmeyecek gencleeer. bu vatandasa cok geliyor sosyalizm.

hasta abi adam. londrada evim var bilmem nerde dükkanım var diyordu şimdi 1400e çalışıyorum emekliliği bekliyorum falan diyor

İlgiye ihtiyacı olan zavallı adam. İlgiyi bu forumda bulamazsın bulmayı umuyorsanda yanlış. Cık dısarı hava al biraz arkadas edin. Yazık sana yalnız kimsesiz ilgiye muhtac adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...