akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Eğer iki veya daha çok monitör kullanıyorsanız Xsplit veya benzen bir video capture programı ile ana monitörünüzdeki kucuk haritayı veya istediğiniz başka bir bolumu yan monitöre büyüterek aktarabilirsiniz. Tavsiye ederim. Daha zevkli oynayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bi haritayi aklinizda tutamiyor musunuz ya bizim zamanimizda harita bile yoktu oyunlarda kafadan hatirlardik. doom'da fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 rank 2k heralde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ah resimdeki monitör setup bana ait değil. benimki aşağıda. Aslında bir başlık altında herkes masasını paylaşsa, çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 adam finansci, broker o tarzda bisi zannedersem is icin anlik takip yapmasi gerekiyor sanirsam. guvenlik gorevlisi degilseniz, veya fabrikanin, isp'nin operasyon bolumunde calismiyorsaniz 342 ekrana ihtiyaciniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bu senin masan mı? haritayı büyütmek çok güzel fikir fakat kalitesi düşük olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Adam Kadıköy de bir bilgisayar firmasında çalışıyor. 2.5 sene sonra emekli olacak o günü iple çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Sağ arkada atv'yi görünce bana bi kıpırdanma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Evet benim masam. Hayır ikinci ekrandaki büyütülmüş görüntü bozulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Çocuklar gozunuz bozulcak, abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 video edit, color yaparken alıştım cok monitöre eve 30 inc, 21nc ve laptop ekranından bi setup kurdum. alışınca bünye istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 akirafes said: Evet benim masam. Hayır ikinci ekrandaki büyütülmüş görüntü bozulmuyor. ramazan fitre, fidyesini fakire vermediysen bana versene lan zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Herifin attigi her mesaj birbiriyle celisiyor kendinden 3. sahis olarak falan bahsediyor adam editor mk 2 resmen sizofrenlik konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Aluriel said: Herifin attigi her mesaj birbiriyle celisiyor kendinden 3. sahis olarak falan bahsediyor adam editor mk 2 resmen sizofrenlik konusunda Adam, herif yazışma seviyen bu. Basit bir saygısızlığa tepki vermeyi bile anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 başkası da "adam" demiş benim söylediğim mi battı sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dasaaa said: akirafes said: Evet benim masam. Hayır ikinci ekrandaki büyütülmüş görüntü bozulmuyor. ramazan fitre, fidyesini fakire vermediysen bana versene lan zengin. 32 senedir sigortalı olarak çalışıyorum. Sende çalış benim yaşıma geldiğinde 4 6 monitör senin de olur. en soldaki monitörü 100 tl ye sahibinden den aldım. 2 hafta oldu. inanmazsan Buraya mesaj atıp sorarsın 2 hafta once bu monitorun aynısında satmıslar mı? Nasıl insanlara laf atmaya çalısıyorsunuz. Benim cocukjlarım devlet okulunda okuyor. ona bile servis parası yetiştiremiyorum. Ama sen ve senin gibiler emek düşmanı. Yan gel yat onu buna laf sok. 1400 TL maaşım var. 48 yaşındayım. Gİt belediyenin önünde dilen sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 aboooo ben sosyalizm getirmeye calisiyordum adam kizmis.. pardon amca.. bu kis da sosyalizm gelmeyecek gencleeer. bu vatandasa cok geliyor sosyalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dasaaa said: aboooo ben sosyalizm getirmeye calisiyordum adam kizmis.. pardon amca.. bu kis da sosyalizm gelmeyecek gencleeer. bu vatandasa cok geliyor sosyalizm. hasta abi adam. londrada evim var bilmem nerde dükkanım var diyordu şimdi 1400e çalışıyorum emekliliği bekliyorum falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ATV HD İZLİYOR ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 diğer topicde avrupa vatandaşıyım londrada evim var vs diyor hasta işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 londra'da 1400 liraya dükkanında çalışıyor olamaz mı? hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 dün gece de ışınlandı zaten karşıdaydı bi ara mesajlarında sonra kıvırdı vatan caddesine geçti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Aluriel said: dün gece de ışınlandı zaten karşıdaydı bi ara mesajlarında sonra kıvırdı vatan caddesine geçti falan Ciddi sorunlu bir insansın buraya yazarken kimseyi kırmamaya ve üzmemeye calısıyorum Ama sen özel birisin bana olan ilgin neden bilmiyorum. ben ne zaman yazdım suadiyedeyim diye? ben vatandayım dedim. suadiyeden jetler geciyor dedim. Bomba sesi geldi dedim ki sonic boommus acıbadem de catısma var dedim ki turk telekomu ele gecirmeye calısıyorlarmış. Ne zaman suadiyedeyim diye yazdım göstersene? olaylar olurken o bolgedeki insanlarla telefonda konusuyordum. Bunu yazdım. Sen gercekten ilgi istiyorsun bunu simdi anlıyorum. Evet Londrada ufak bir evim var bundan sana ne olsa ne olur olmasa ne olur umarım seninde olur. Calıs ben 33 senedir calısıyorum. Yazık senin gibi kisişel satasanları forum uyarmıyor. Ama işte ilgiye muhtac zavallı bir insansın forumda ismin gecsin diye vara yoga yazıyorsun. Cık biraz hava al insanlara merhaba de arkadas ol hayat bu forumdan ibaret degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Aluriel said: dasaaa said: aboooo ben sosyalizm getirmeye calisiyordum adam kizmis.. pardon amca.. bu kis da sosyalizm gelmeyecek gencleeer. bu vatandasa cok geliyor sosyalizm. hasta abi adam. londrada evim var bilmem nerde dükkanım var diyordu şimdi 1400e çalışıyorum emekliliği bekliyorum falan diyor İlgiye ihtiyacı olan zavallı adam. İlgiyi bu forumda bulamazsın bulmayı umuyorsanda yanlış. Cık dısarı hava al biraz arkadas edin. Yazık sana yalnız kimsesiz ilgiye muhtac adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Aluriel said: diğer topicde avrupa vatandaşıyım londrada evim var vs diyor hasta işte Büyü biraz. Yalnız ilgi istiyen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar