Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadikoy bateri kursu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler selam
az biraz sorusturdum birkac isim ogrendim kursa gidebilecegim ama bir de buraya sorayim
kadikoyde bateri kursu ariyorum kendime
hayatimda elime baget almamis 28 yasinda bir bireyim.

tanidiginiz/tavsiye edebileceginiz birileri var mi
belki burda bile hali hazirda kurs veren ogreten adam vardir hatta...
Mesaj tarihi:
Ders vermiyorum fakat elimden geldiğince başlangıç seviyesinde yardımcı olmaya çalışırım. Elimde kitap falan var iyi anlatımı olan ondan kopyalayalım sana; Oturuştur, baget tutuşudur falan bunlara hakim olarak girersin derslere. Kadıköy Shaft'ın alt katında stüdyom, müsait olduğun bir zaman haberleşip görüşebiliriz.
Mesaj tarihi:
baguettei alıp ritimli vuruyorsun işte, netten flm basic tuto kasıp kendi imkanlarınla öğrenemez misin? dışarıdan öyle duruyor valla, hoş bi baget tutmayı biliyorum ben fasd

https://www.youtube.com/watch?v=Oh_cSFFyk54
Mesaj tarihi:
kendi imkanlari ile ogrenilebilinir belki ama ben bir hoca esliginde ogrenmeyi tercih ederim, neyin dogru neyin yanlis oldugunu tek basina anlamak zor oluyor entsruman ogrenirken, gitarda yasadim bunu bol bol

redall om attim hocam :)
Mesaj tarihi:
ders vermeye hevesli bir davulcu bulursan iyi olur.
etüt padi, güzel bir çift baget, metronom ve başlangıç kitabı ilk ihtiyacın olan şeyler.
Atilla Atalay vardı çok iyi ama maalesef vefat etti geçen sene. Onun öğrencilerinden bulabilirsen çok iyi olur.
Mesaj tarihi:
Geçen ben de basit bir kaç ritm öğreneyim diye girdim stüdyoya iki üç saat falan çalıştım; çalıştığımı da ses kaydına aldım. Ben metronoma uyduğumu falan sanıyordum sonra dinlerken kendimden utandım.

Bas çalmak negzel, davul orda veriyor metronomu, bir süre sonra istesen de kaçıramıyorsun.

Derslere giderken falan yanında temiz iç çamaşırı, gömlek, tişört falan götür bu arada. Leş gibi terleyeceksin tititi.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Derslere giderken falan yanında temiz iç çamaşırı, gömlek, tişört falan götür bu arada. Leş gibi terleyeceksin tititi.

thanks for the tip.
Mesaj tarihi:
Yalniz davul calmayi ogrenmek cok sikici ya. Saatlerce gunlerce haftalarca taktuktaktuk yapion abi

Gervi tum enstrumanlar oyle galba. O yuzden calamiyorum hic bisey :/
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...