senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 beyler selam az biraz sorusturdum birkac isim ogrendim kursa gidebilecegim ama bir de buraya sorayim kadikoyde bateri kursu ariyorum kendime hayatimda elime baget almamis 28 yasinda bir bireyim. tanidiginiz/tavsiye edebileceginiz birileri var mi belki burda bile hali hazirda kurs veren ogreten adam vardir hatta...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 oo sen yaşıyon mu garşim bizde seks yaparken grupta öldün diye konuşuyorduk
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 peki bizlede ilgilenirsen bir ara seviniriz
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ders vermiyorum fakat elimden geldiğince başlangıç seviyesinde yardımcı olmaya çalışırım. Elimde kitap falan var iyi anlatımı olan ondan kopyalayalım sana; Oturuştur, baget tutuşudur falan bunlara hakim olarak girersin derslere. Kadıköy Shaft'ın alt katında stüdyom, müsait olduğun bir zaman haberleşip görüşebiliriz.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Evvela bateri degil, davul diyceksin. Plebler bateri der
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 baguettei alıp ritimli vuruyorsun işte, netten flm basic tuto kasıp kendi imkanlarınla öğrenemez misin? dışarıdan öyle duruyor valla, hoş bi baget tutmayı biliyorum ben fasd https://www.youtube.com/watch?v=Oh_cSFFyk54
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kendi imkanlari ile ogrenilebilinir belki ama ben bir hoca esliginde ogrenmeyi tercih ederim, neyin dogru neyin yanlis oldugunu tek basina anlamak zor oluyor entsruman ogrenirken, gitarda yasadim bunu bol bol redall om attim hocam :)
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Dogru secim, özellikle davul olunca. Teknigin bi kere yanlis oturursa sonradan degistirmesi cok zor olur.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 tam bateri kursuna gidecek uygun zaman kolay gelsin
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Bazen, insanın garajında bateri çalası geliyor.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Fistan said: tam bateri kursuna gidecek uygun zaman kolay gelsin sorma ya :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ders vermeye hevesli bir davulcu bulursan iyi olur. etüt padi, güzel bir çift baget, metronom ve başlangıç kitabı ilk ihtiyacın olan şeyler. Atilla Atalay vardı çok iyi ama maalesef vefat etti geçen sene. Onun öğrencilerinden bulabilirsen çok iyi olur.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Geçen ben de basit bir kaç ritm öğreneyim diye girdim stüdyoya iki üç saat falan çalıştım; çalıştığımı da ses kaydına aldım. Ben metronoma uyduğumu falan sanıyordum sonra dinlerken kendimden utandım. Bas çalmak negzel, davul orda veriyor metronomu, bir süre sonra istesen de kaçıramıyorsun. Derslere giderken falan yanında temiz iç çamaşırı, gömlek, tişört falan götür bu arada. Leş gibi terleyeceksin tititi.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 davulda metronomu duymuyorsan doğru yoldasın gibi bişey vardı :D metronom dediğim basit elektronik metronomlardan ben zamanında 7 dolara almıştım.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 deadwoll said: Derslere giderken falan yanında temiz iç çamaşırı, gömlek, tişört falan götür bu arada. Leş gibi terleyeceksin tititi. thanks for the tip.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Yalniz davul calmayi ogrenmek cok sikici ya. Saatlerce gunlerce haftalarca taktuktaktuk yapion abi Gervi tum enstrumanlar oyle galba. O yuzden calamiyorum hic bisey :/
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tekrar gerektiren herşey sıkıcı :)
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Fistan said: tam bateri kursuna gidecek uygun zaman kolay gelsin Dogru vakit folklör kursu zamani cunku
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Facebook'uma düşmüş. Sanırım bir arkadaşımın arkadaşının arkadaşı. Paylaşan ismi bile tanımıyorum :D http://www.garaj.org/ilan/645746/davul-dersi-kadikoy
Öne çıkan mesajlar