dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 degnekci ne zaman kahya oldu diye dusunurken, dolmus yoneticisi daha bir fenaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Edirnekapıda durakların hemen öncesindeki ışıklarda bindim diye, şöför yasağğ kardeşim, git durakta bekle bin diye indirdi, karşılıklı küfürleşince 10metre sonraki duraklarda şöför garrrt diye el firenini çekip inip kavgaya geldi. Araçtan inen adam Bay Spacely(jetgiller) kılıklı ve tokatla sinek gibi duvara yapıştırabileceğim ve ardından edirnekapı mezarlığına gömebileceğim biri olmasına rağmen, dolmuşçu dayanışması nedeniyle ahanda geliyor meydan dayağı derken, sarı saçlı uzun boylu kaslı adeta ricky martine benzeyen durak ağası yetişti ve şöförlere s*ktiri çekip benden özür diledi. arada düzgünleri de varmış dedirtti adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 niye kufrediyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 evet bunlar bi de şöförleri azarlıyo falan, daha bu sabah koşuyolundaki bıykları sigaradan sapsarı olmuş dayı payladı bindiğim minibüsün şödörünü, ve tam dolmadan gönderdi araç sırası çok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Hızlı ve öfkeli serisini topla Kağıthane - topkapı dolmuscu yarişinin yarısı etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 senko said: minibus caddesinde hala anlayamadigim bir sistem var bazen birbirlerini bekliyorlar, bazen birbirlerini geciyorlar ama neye gore kime gore anlamak mumkun degil o degnekcilerde agir abilerden olusuyor sanirim, arada azarliyorlar milleti cunku kaos kendi icinde duzenini bulmus sanirim minibus caddesinde. tam olarak hislerim ve dusunlerimi yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 onları dolmuşçular kendi arasında belirliyor diye tahmin ediyorum. çünkü dolmuşçuların defalarca o değnekçilere 1 tl verdiğini gördüm. durakta çok bekleme yapılmasını engellemek için duruyorlar sanırım. antalyada kör bir değnekçi vardı. hangi durakta dururdu hatırlayamadım. antalyalı olanlar yazsın, hatırlıyonuz mu kör değnekçiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 check point var belli zaman aralarığında o yolu gitmeliler "dakika takarsa" arkadaki minibüsçüye dakka başı 10 tl ödüyordu kurtköy-pendik minibüscüleri, kimi yerlerde değnekciler duruyor maltepede ellerinde barkod okuyucuyla durup gelen minibüsten barkodunu okutup yolluyorlar, java minibüslerinde tabletle bir app kullanıyorlar hepsinin dakikasını tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 java minibusu ne ya? fiji minibusu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dana22 said: o yonetici degil degnekci..genel olarak seferlerin isleyisinden sorumlu her durakta duraktaki elemanlarin ortaklasa ise aldiklari zaman kontroloru..gorevi zamanlama tutmak..belli zaman araliklarinda dolmuslari gonderiyor.amac her arabanin musteri alabilmesini saglamak.. bir hat dusun atiyorum 20 kilometre..sabit hizla belli sayida musteri alindiginda 20 dakikada kat ediliyor ..arabanin bir tolerans zamani var..basi sonu 20 dakika yerine 30 dakika surmusse makul sebepsiz ceza yiyor..30 dakika gec kalmissa diyorlar ki ha sen durup musteri beklemissin senden sonraki elemanin musterisini gaspetmissin.. cezasi da atiyorum dolmus 20 musteri aliyorsa onun parasi kadar ceza.. doğru, zaten onlar olmasa çok kavda çıkar şoförler arasında ki çıkıyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 başlığı her gördüğümde robert kolejli bir ergenin açtığı bir başlık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 marksman said: acayip rusya havası var fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dasaaa said: java minibusu ne ya? fiji minibusu var mi? abi kartalda java diye bir yer var hakikaten, çocukluğumdan beri çok fantastik geliyor her duyduğumda. hatta geçen sene kartal sanayiye gitmek için java minibüsüne bindim bir tuhaf oldum sanki yurtdışına çıkıyormuş gibi. sonra sanayinin orda indim, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 senko said: dolmus simulator yapalim bayagi tutar. bir elinle arabayi idare ederken diger elinle 50tl'den 1 ogrenci bi tam ustu vermeye calisacaksin arada bozukluk cikmayacak yaslilar binecek, yer kavgasi olacak... Bende tam bunu diyecektim. Oynadikca yeni araclar acilacak, mesela ufaktan taksim-besiktas dolmuslariyla baslayacaksin, ilerledikce Magirus minibus, Hadimkoy hatti Otokar araclari filan acilacak. En basta paran olmayacak sonra paran oldukca araca muavin filan alicaksin. Ama muavinlerin ozellikleri olucak, marketing(gel abi gel abi performansi), speed (para sayma, para alma ve vermeyi etkiliyor), organization (Abla gec arkada bos yer var, ya da sofore aracta yer var halen duraktan adam alabiliriz tavsiyesi, sonucta sofor tam goremiyor Hadimkoy minibuslerinde), accounting (parayi dogru sayma yetisi). Birde corruption filan gibi gizli ozellikleri olucak scout edemeyecegin, anca araca aldiktan bir sure sonra anlayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 8/10 oyun fikri, yapan para kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ahaha hakketen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 senko yapsan yapsan sen yaparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 totemic said: başlığı her gördüğümde robert kolejli bir ergenin açtığı bir başlık gibi geliyor. :D :D :D Ya tipoloji olarak alakam yok gerci ama sen josefliyim ben de ahaush guldum okuyunca Degnekci lafi gelmedi aklima ne dicegimi bilemdim valla az da mizah yapiim demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar