sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Almayı düşünüyorum 2017 de çünkü şuanki modellerde hard top seçeneği yok. seneye olcakmış sanırım. fakat fiyatlar ne ölçüde değişicek bilmiyorum. Kullanan, deneme fırsatı olan, hard top fiyat seçenekleriyle ilgili bilgisi olan var mı pek bulamadım çünkü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 http://www.topgear.com/car-news/new-york-motor-show/mazda-has-built-hard-top-mx-5 Bir önceki nesildeki Avrupa fiyatı 2000 euro oynuyordu (otomatik hardtop farkı) Kabaca 2000 euro + ötv + kdv diye fark düşünürsen sonradan bütçe konusunda hayal kırıklığı olmaz diye düşünüyorum. 2.0 litredeki ötv farkı çok fenaymış. 50000 lira neyyyyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Turkiyede ne iki litresi olm sdfg Kullanin 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 90larda 2.0 litre normaldi. 50k liraya iki nesil öncesi mx-5 de bulunabiliyor, öyle abes bir fark. 60000k ya bir nesil öncesi 2.0 bulunuyormuş kumaş tente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 zaten 1.5 ile 2 lt arasinda pek fark yok, hatta 1.5 motor daha cok begenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 1.5 hard top ı çok ciddi bir şekilde gözüme kestirdim. şuan 115 bin lira donanımıyla. tahmini 130bin olur diye düşünüyorum. 2.0 lara falan gücüm yetmez o ötv ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Fiyatı iyi bence fakat otomatik şanzıman seçeneği de yok diye biliyorum. Manuel mi almayı düşünüyorsun? Ben arabayı gösterip ama manuelmiş sadece dediğimde eşim "neredeyse uçan araba yapacaklar" şeklinde tepki vermişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 manuel demek performans demek benim icin sikinti yok yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Günlük kullanılmayacaksa böyle arabalar manuel alınmalı zaten :) 10 dk kadar kullandım, performans yok ama çok keyifli makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ilk araba olarak alınır mı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Belki Lancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bu alet güzel. çekici bildiğin. test etmedim ama şehir içi ağlarsınız. bunun rakibi 2.18 cabriom vardı geçen sene. 8 ay kullanıp sattım. eco pro falan da işe yaramıyor bir süre sonra dsf. zaten aynı gibi motor beygir boyut vs. şehirlerarası 6lt falan görüyor ama diğer türlü 11-12 idi benim. ki arabanın keyfi sport plus da alınsa da bir süre sonra sokarlar diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 12 litre ne la? Ayda 1000 lira benzine gider sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 1.5 makina nasil 12 litre yakiyo olm. 250hp falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Selam, Kaldı ki kasası da hafif... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Esh said: 1.5 makina nasil 12 litre yakiyo olm. 250hp falan mi? yok abi 136 hp işte. şehir içinde bu seviyelerde yakıt. tem trafiğiydi köprüydü istanbul'da 10lt'nin altına düşmüyordu. hani az gazlayayım dediğimde sport plus'ta yakıt ibresinin an ve an inişini görüyordun sdfds. ki hani trafik tıkandığı zaman dur kalklarda özellikle dikkat eden adamım yakıt tasarrufuna. bi de gidip 4.18 falan alıyor insanlar. o kasaya 1.5 nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bence red sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 arşivde foto var ya. atmıştım çünkü yakıt tüketimini bi arkadaşa. sonra samsung'a geçip iclouddaki fotoları yedekledim. aralarında vardı bulursam atarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 An ve an inisi s2000 ve e46 m3 te gorebilirsiniz ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Red salliyo o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Red editör müymüş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Red sallıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 alın da görün olm sdfs. anlık ibre inişi işin abartısı ama cidden kısa sürede iniyor performans peşindeyseniz. galeride bakmadım foto denk gelirsem aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Red salladığı anlaşılınca ufaktan geri adım atıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Yok sallamıyor. Bmwnin 3 silindir 1.500 cc benzinli motoru 9.5 yakıyor minimum. Şehir içi de rahat 11 oluyor ortalama. Anlık ibre inişi kolpa olmuş biraz. Ama benzini içiyor. Bmw 4.18 in nesi var bu arada mis gibi araba. İkna için bi ara ortalama yakıt tüketmi resimi koyarım ben sen bulamazsan red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar