Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Selamlar, Logitech klavye aldım da içinden Division key çıktı. Ne yazık ki Steam değil Uplay. Oyun steam'de 180 lira, uplay'de 40 euro, kinguin'de uplay key 100 lira. kodu https://www.logitechgpromo.com/gpromo/index.php 'dan activate edebilirsiniz. 90'a vericem. not: http://shop.ubi.com adresi beni direk uk sitesine yönlendiriyor. region değiştirme falan varsa da ben bulamadım. inb4 "hayır uplay tr'de 89 lira yazıyor yalancı göt" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 g2a'da 83 lira :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 vay arkadaş kinguin'le aynıdır diye bakmamıştım g2a'ya. 75 o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 xeske bende satabilsem division nu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 2 gün oldu, legit şekilde "şurda daha ucuz yalnız" diyen haricinde baltalayan bile yok. Alsanıza yahu şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Division tırt, sorun fiyat değil yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Balta gibi olmasın full gearlı, içinde the crewli falan accountların 50 60 tl'den gittiğini gördüm bizim Facebook grubunda. Oyun çotara diye patladı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ya benim tek derdim klavyenin masrafını düşürmek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 allahını seven alsın şunu. ekonomi canlansın diye 60'a bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ben 50 dedim alan yok sen ne konuşuyorsun çokomel efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 20 liraya falan bulursunuz alıcı. Oyun baya ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ben bunun süresi bitti sanıyordum, 31 aralığa kadar geçerliymiş. 50 liraya alırsanız bira da ısmarlayacakmış satıcı. alın şunu pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar