Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Şimdi sevgili patiler, bayramınız kutlu olsun. Az önce bir kahvaltı yapmaya gidelim dedik saolsun bir bmw mermi gibi sağ tekerden girdi. Neyse tutanak vs hallettik arabayı sanayiye götürdüm bıraktım. Ama bu kaza sayesinde güvenlik konusunda daha iyi bir araba almam gerektiğini anladım. Arabada bebek var çünkü artık. Param kısıtlı taşı çatlatsam 55k param var. Aradığım özellik güvenlik, güvenlik,güvenlik. Mümkünse jeep istiyorum. Mitsubishi ASX alınır mı örneğin? 2011-2012 modelini alabiliyorum. Haydi patiler bir el atın.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 55e polo satilan bi ulkede o paraya guvende olanazsin. Istersen 76 malibu falan al tupli
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Kaç para lan bir tiguan?????****
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 sen kullandın mı güvenlik nasıl?
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 http://automobilemagazine.com.tr/haber_detay.asp?haberID=574&HaberBaslik=nissan-qashqai-euro-ncap-tarafindan-2014-un-en-guv ikinci eli de canlı. Yalnız boş modellerinde arka koltukta hava yastıkları bulunmuyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 peki asx ile qashqai karşılaştırsak arada büyük farklar var mı?
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 güvenlik dendiği zaman aklıma sadece tek bi marka gelir VOLVO bul bitane ikinci el temiz herhangi bi model, bas parayı gitsin. yıllarca arkana bile bakmazsın. skoda'lar için de iyi diyolar, ama bi bilgim yok.
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 hilux efsane de, baya arazi arabasi :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Hmm ix35 eledim ısınamıyorum hyundaiye. qashqai ve ASX arasındayım. İkinci el avantajı dışında ASX daha ağır basıyor gibi. Burada Qashqai'yi dizel alabilirken, ASX dizel alamıyorum. İç donanım ASX daha iyi gibi bayramdan sonra gidip göreyim.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 55 e dizel 2.0 ford kuga 2009 alabiliyormussun.. yedek parca servis vs de sorun olmaz hem..
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Selam, Fistan said: subaru forester +11 Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 paramecium said: Selam, Fistan said: subaru forester +11 Saygılar. -1 Benzin istasyonu isletmecisi falansa baska tabi. Ortalama 6.8 falan yazar bazi siteler. Gulup gecebilirsiniz.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Pordakal said: güvenlik dendiği zaman aklıma sadece tek bi marka gelir VOLVO bul bitane ikinci el temiz herhangi bi model, bas parayı gitsin. yıllarca arkana bile bakmazsın. skoda'lar için de iyi diyolar, ama bi bilgim yok. Valla götü toplayayım v40 alıcam ben de, hakikaten çok korkuyoruz başımıza bir iş gelecek diye şu volvo Crash testleri izledikçe içim gidiyor
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 2.0 dizel benim harcım değil, zaten 220 basmak gibi bir düşüncem yok. forester benim fiyat bandımın üzerinde. Bana Mitsubushi ASX süren var mı o lazım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-boyasiz-2011-mitsubishi-asx-1.6-mivec-invite-65.000kmde-ilkel-313422212/detay Bu arabayla https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2011-qashqai-1.6-tekna-prins-marka-lpg-li-fiyat-dustu-308508485/detay Bu araba arasında karşılaştırma yaparsak, özellikle güvenlik açısından hangisi önde gelir? ASX n eden qashqai kadar tutulmadı? Yakıt konusunda sınıfının en iyilerinden olduğunu okuyorum sabahtan beri.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 asx ve qashqai'nin her hangi bir binek otomobilden daha güvenli oldugunu sana düşündüren nedir ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Esh daha 2. mesajda yazmış, 55k'ya polo satılıyor bu memlekette. Paramı optimum değerlendirmeye çalışıyorum. Ne yapsam düşük model passat mı alsam?
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 abi 50-55k bütçe diyor volvo diyorsunuz kaç model alacak. :D asx iyi midir bende niyetlenebilirim ona
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 ASX çok iyi. Epey az yakıyor, konforlu, uzun yolda da ilaç gibi arabadır. İkinci el piyasasını bilmiyorum. İşte bu yüzden çok satılan bir araba değil. Bir de dizeli yoktu en son geldi mi bilmiyorum. Ama çok az yakıyor benzinlisi, dizelden farkı yok denecek kadar az. Kullandım epey.
Öne çıkan mesajlar