Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 çılgınsın noyan yaa ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ad3m said: Dasaa ya salak denmiş :( :( benim kalbimi kirdi ya. sebebi mandalina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ad3m said: Olm kişisele açsaydın post kasardık yhaaa yok ya... post kasıcam diye maksimum seviyesiz üyeler hazır noyzuraya atış serbest diye çok fazla kendilerini kaybediyorlar... o yüzden buraya açtım ön sevişme konusunu ki adminlerde kimin forum kurallarına uyup , kimin öznelleştirilen kuralları suistimal ettiğini net görmelerini istedim hep beraber olaraktan... daha çok kasarız post hele bi Noyzura hesabım açılsın.. bir de üyelik açılsın ben ve seksi/tatlı arkadaşlarım hep beraber kasarız post <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 dibiniz düşecek dedi, normal bir kız getiriyor.bence komple banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 bana da tatlı bir enerji lazım yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Neyse ben yatar enen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Aruzyon said: gerçek mi değil mi sorularına bir kanıt... yine kendisinden izin aldım belirteyim de... abla 3. günü göremez patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 benjani said: dibiniz düşecek dedi, normal bir kız getiriyor.bence komple banlayın. Normal fotoğrafını koydum mütevazi bir başlangıç olsun istedim. Bakmayın TUğçe fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel biri üstelik çok ilginç bir kişiliği var... KOrkmayın Dilan gibi biri değil... Adalet Sektöründe çalışıyor falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 adalet sektörü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 noldu noyan pezevenk olmuş kızmı pazarlıyo foruma? tam takip edemedim topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 bence şu an patinin yarısı tuğçeyi bulmuş facce de yazmaya başlamıştır bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Claiborne said: ben baya gerginim cinsel olarak, tuğçeyi direk bana yollasana sen baya gerginsin anlaşılan umarım yolda da böyle seviyesizce milleti taviz etmiyorsundur... İdam cezası yerine hadım cezası gelse böyle tipler için ülkenin komple cinsel gerginiliği ve tecavüz suçu oranı azalacak yemin ederim hale bak adamda arkadaşımı davet ediyorum.. konuyu görüyor diyorumm... "ben gerginim bayağğğaaa TUğç€yii direk bağğnaa yollaaasanaaağğğğ " *şulupsss salya akıtmalı falan.. İğrencinsin Claiborne... Acaba hangi üniversiteden mezun olduğunu sorabilir miyim gerçekten çok merak ettim nerede yetişiyor bu kadar seviyesiz adamlar ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 kesin itu makina. ben itu makinaciyim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 MasterHapLo said: böyle önemli bir konu neden garbage da olmadı şimdi yazasım gelmiyor. Ben post kasamıyorsam hep banlanıyorsam ve orjinal Noyzura hesabım açılmıyorsa... Sizler de post kasamayacaksınız bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 dasaaa said: kesin itu makina. ben itu makinaciyim mesela makinaları yağlamaktan elinizde arta kalan yağları ne yaptığınız belli. iğrenç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kizlari sen gonderince sorun olmuyo da baskasi isteyince mi oluyo? lol. Bi bitmedin gitti cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 iyrençsin dasaa yağlı yağlı iyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar