Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma gibi olsa da faydalı bir teklifim var

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

ad3m said:

Olm kişisele açsaydın post kasardık yhaaa

yok ya... post kasıcam diye maksimum seviyesiz üyeler hazır noyzuraya atış serbest diye çok fazla kendilerini kaybediyorlar... o yüzden buraya açtım ön sevişme konusunu ki adminlerde kimin forum kurallarına uyup , kimin öznelleştirilen kuralları suistimal ettiğini net görmelerini istedim hep beraber olaraktan...

daha çok kasarız post hele bi Noyzura hesabım açılsın.. bir de üyelik açılsın ben ve seksi/tatlı arkadaşlarım hep beraber kasarız post <3
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

dibiniz düşecek dedi, normal bir kız getiriyor.bence komple banlayın.

Normal fotoğrafını koydum mütevazi bir başlangıç olsun istedim. Bakmayın TUğçe fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel biri üstelik çok ilginç bir kişiliği var... KOrkmayın Dilan gibi biri değil...

Adalet Sektöründe çalışıyor falan .
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

ben baya gerginim cinsel olarak, tuğçeyi direk bana yollasana

sen baya gerginsin anlaşılan umarım yolda da böyle seviyesizce milleti taviz etmiyorsundur...

İdam cezası yerine hadım cezası gelse böyle tipler için ülkenin komple cinsel gerginiliği ve tecavüz suçu oranı azalacak yemin ederim hale bak adamda arkadaşımı davet ediyorum.. konuyu görüyor diyorumm...

"ben gerginim bayağğğaaa TUğç€yii direk bağğnaa yollaaasanaaağğğğ " *şulupsss salya akıtmalı falan..

İğrencinsin Claiborne... Acaba hangi üniversiteden mezun olduğunu sorabilir miyim gerçekten çok merak ettim nerede yetişiyor bu kadar seviyesiz adamlar ???
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...