Remus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Büyük göç kapsamında yazlığa gittim. Lakin sabah denize giderken kayıp dustum kolumda yarık oluştu, her yer kan oldu üstüne 2 dikiş atıldı. Denizede giremeycez bir sure hava da 40+ derece off ki off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 2 dikiş ne lan aahahaha canın da acıdımı ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 gore warning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 çok atmışlar 2 dikiş gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Geçmiş olsun Niye Remus'a az dikiş atılması rahatsızlık yarattı veya WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 beterin beteri var şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 cunku hepimizin yirmi dikisli anisi var =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 İğrenç ayaklarınızı spoiler içine alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ben mıcırlarda düşüp sürünmüştüm. Kemiğe kadar açılmıştı kocaman , ameliyat yapıp yapmama arasında kalmışlardı , bi müddet oksijenli su ve çığlıkla kontrol ettiler sardılar pansuman falan bakalım düzelecek mi , yoksa ameliyat falan dendi. İnternette açık kalp ameliyatı izleyebiliyorum , hala o bacağı düşündükçe midem kalkıyo , o kadar feciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sadaf 2 dikiş ne lan yara bandı takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 yara bandı yazmaya gelmiştim ben de asdfas 2 dikiş ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 biz hergün evdeki kedilerden yiyoruz o kadar çiziği sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ViForVictory said: İğrenç ayaklarınızı spoiler içine alın. Uçmuş forumun en sevilen üyesi :( Bu posttan dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Kedi g****ü görmüş, yara zannetmiş derler bizim orda. Hoş bunu Remus dese YARA değil YARRA falan deyip beni sinir ederdi büyük ihtimalle. Patlama başlığına giremiyorum Remus TERRÖRİST yazmıştır endişesi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 iki dikiş tam bir sissy problem ya. dizime 13 zımba dikiş atılmıştı iki yıl önce, hastaneye de yürüyerek gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bagimsizligini ilan etmek isteyen deri yandaslari, devletin yaptigi baski ve iki dikis ile bastirildi. kanli operasyon an ve an goruntulendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 2 dikiş ne lan atmasalar da olurmuş bi de yeri mühim, benim dirseğe attılardı dikiş bissürü, 15 gün sabit tuttum, sonra dikişler dökülünce bi de tutuk kolu açmakla uğraştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ben geçen böbreğimi kendim yerime taktım boş zamanlarımda da ağaç kabuğu yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sabah sporu niyetine ormanda ayı tokatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ayı saldirdiktan sonra dost kabilede ki abi gelip ağaç kabuğu ve dal ile dikiş atmış olmalı. Atın içine gir ama suya girme diye de uyarmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 demire yumruk attım yanlışlıkla elin üzeri açıldı içerde tendonlar kıkırdaklar falan gözüküyo gittim öyle dikiş attılar 3-5 tane o elle 5 kişiyi dövdüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 15 kisiye saldirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=oRZYfjwbLjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar