Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ya bu kediyi birakacak birini yada bir yeri bulamiyorum. 3 yildir hapis kaldim eve. 5 gun yurt disi yaptim bu kis, onda bile icim icimi yedi. Istanbul da bu isi yapan, hayvana eziyet etmeyecek, 2 hafta civari birakabilecegim, geldigimde depresyonun sinirlarinda bulmayacagim bir yer bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Veterinerler bakarlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 not1: annem kedilere yaklasmaz. not2: kedi besleyen yada beslemis tanidigim yok. arkadas grubumda hayvan sahibi bir tek ben varim. not3: eski karim bakardi ama kendisinden bir sey talep edesim yok ama asil onemlisi barinaktan bir kopek almis. benim kedi ile kiyamet kopar o evde. not4: kedim sosyal degil. diger insanlardan korkuyor, diger hayvanlara karsi saldirgan degil ama huzursuz. baska kedi gordu mu surekli hirlar, stalk eder vs. ofiste baktigim donemlerde ortagimin kopegini surekli rahatsiz ediyor ve saldiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 sanssizsansli said: Veterinerler bakarlar genelde benimki vermiyor oyle bir hizmet. sadece babamin vefatinda rica ettigim icin, bska yer kalmadigindan 5 gun beni kirmayip baktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 facede ankara kedi sahiplendirme diye bi grup var, bi iki öğrenci (birisiyle tanışmıştım, baya hayvansever tatlı bi kızdı) yapıyor bu işi, öğrenci evinde her odaya bi kedi max olacak şekilde. İstanbulda da vardır illa ki, gogo facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 vet e bırakmak da hayvana eziyet ya, ben kıyamadım şimdiye kadar kedilerime. en güzeli birisi gelip her gün mama verecek kumunu temizleyecek, biraz zaman geçircek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Kaç günlüğüne gideceksin ki? Abartı bir sayı değilse kalsa olmaz mı evde? Hoş 1 tane var sanırım kedi. O da sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 http://lmgtfy.com/?q=kedi+k%C3%B6pek+oteli+istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 thisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 zipzip said: Kaç günlüğüne gideceksin ki? Abartı bir sayı değilse kalsa olmaz mı evde? Hoş 1 tane var sanırım kedi. O da sıkıntı. 15 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 sabonis said: thisssss hayir, bunu yapmak cok zor degildi. ancak emanet ettigin adam/ticarethane kasap mi hayvana sinirlenince tekme atiyor mu, rahatsizlanirsa umursarlar mi, bunlari bilmiyorsun. bana denenmis, menun kalinmis tavsiye lazim. google dan ilan aramak degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ilgilenmeyeceksen besleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Namessar said: sabonis said: thisssss hayir, bunu yapmak cok zor degildi. ancak emanet ettigin adam/ticarethane kasap mi hayvana sinirlenince tekme atiyor mu, rahatsizlanirsa umursarlar mi, bunlari bilmiyorsun. bana denenmis, menun kalinmis tavsiye lazim. google dan ilan aramak degil. hacoli, gireceksin ekşi'ye veya petseverler.com (götümden salladım) gibi adreslere bakacaksın yorumlara. başka türlü olmaz. çok yaygın kullanılan bir hizmet değil yani, patiden 10 tane kişi çıkıp sana şunu bunu kullan ben çok memnun kaldım demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 izmirde olsan alırdım jelibonu. sonra geri vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Abimlerle aynı mahallede oturuyoruz. O gidince ben hergün onlara uğrayıp ilgileniyorum. Biz gidince o gelip ilgileniyo. O zaman bile triplere giriyo hayvanlar. Vet gibi kafeste bakan yerler iyice psikolojisini bozar hayvanın. En temizi her gün evine uğrayabilecek birini bulmak. Yok mu hayvan seven genç birileri etrafta. Günde 15 dk uğrayıp kontrol etse yemini kumunu ayarlasa yeter. En azından bildiği yerde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Yer değişikliği kediyi çok strese sokan bir olay bolca mama,su ve ekstradan kum bırakıp evde bırakmak daha iyi olabilir. Rica edebileceğin biri varsa gelir kontrol eder eksikleri koyar hayvana daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 4-5 gün neyse ama 15 gün çok zor olur evde kafayı yer hayvan tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar