Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatile cikmak ve kedi bakacak yer bulmak

Namessar

Öne çıkan mesajlar

Ya bu kediyi birakacak birini yada bir yeri bulamiyorum. 3 yildir hapis kaldim eve. 5 gun yurt disi yaptim bu kis, onda bile icim icimi yedi.

Istanbul da bu isi yapan, hayvana eziyet etmeyecek, 2 hafta civari birakabilecegim, geldigimde depresyonun sinirlarinda bulmayacagim bir yer bilen var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

not1: annem kedilere yaklasmaz.

not2: kedi besleyen yada beslemis tanidigim yok. arkadas grubumda hayvan sahibi bir tek ben varim.

not3: eski karim bakardi ama kendisinden bir sey talep edesim yok ama asil onemlisi barinaktan bir kopek almis. benim kedi ile kiyamet kopar o evde.

not4: kedim sosyal degil. diger insanlardan korkuyor, diger hayvanlara karsi saldirgan degil ama huzursuz. baska kedi gordu mu surekli hirlar, stalk eder vs. ofiste baktigim donemlerde ortagimin kopegini surekli rahatsiz ediyor ve saldiriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

sabonis said:

hayir, bunu yapmak cok zor degildi. ancak emanet ettigin adam/ticarethane kasap mi hayvana sinirlenince tekme atiyor mu, rahatsizlanirsa umursarlar mi, bunlari bilmiyorsun. bana denenmis, menun kalinmis tavsiye lazim. google dan ilan aramak degil.

hacoli, gireceksin ekşi'ye veya petseverler.com (götümden salladım) gibi adreslere bakacaksın yorumlara. başka türlü olmaz.

çok yaygın kullanılan bir hizmet değil yani, patiden 10 tane kişi çıkıp sana şunu bunu kullan ben çok memnun kaldım demez.
Sosyal ağlarda paylaş

Abimlerle aynı mahallede oturuyoruz. O gidince ben hergün onlara uğrayıp ilgileniyorum. Biz gidince o gelip ilgileniyo. O zaman bile triplere giriyo hayvanlar. Vet gibi kafeste bakan yerler iyice psikolojisini bozar hayvanın. En temizi her gün evine uğrayabilecek birini bulmak. Yok mu hayvan seven genç birileri etrafta. Günde 15 dk uğrayıp kontrol etse yemini kumunu ayarlasa yeter. En azından bildiği yerde kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...