pch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Selamlar, 3000-3500 tl bandında f/p oranı yüksek, oyun da oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum ve bu 2 model arasında kaldım. monster dell 2 markayı da daha önce kullanmadığım için kararsızım şu an, bu laptopları kullanmış olan ya da başka laptop önerebilecek olan var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Aynı çip olmasına rağmen Abra'nın kartı 2GB, Dell'in kartı 4GB. Yüksek çözünürlüklü textureler için 2GB artık yeterli değil. Bence Dell'i al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 daha önce düşük seviyede dell laptop kullandım. en kötü tecrübem oldu. Asus bence fiyat performans olarak en iyi. ben olsam bu 2 seçenekten monster alırım. Not: 960m ekran kartı'nın 4gb'ye zaten yetemediği ve göstermelik olduğunu okumuştum bi yerlerde ama nerelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bence de dell'den uzak dur. n5110 almıştım, berbattı. ısınma ve ısınmaya ek olarak touchpad problemleri vardı hunharca. hala var gerçi de artık kullanmıyorum asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 "4 GB'a yetememek" komik bir konseptmiş baya. 2016'da 3 milyar para verip 2GB VRAM kullanmak intihar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 970m altı alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 niye n11 peki. eksende daha ucuz http://www.eksenbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-core-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-vga-gtx960m-15.6-win10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dell'İn o modeli çok övülüyor gayet güzel cihaz. 960m için zaten 4gb daha makul gerçi ama o kart çok çok iyi bir kart olmadığı için vramden önce kendi kendini geri çeker, yetmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bozuk abra a7 var alırım diyorsan 700e vereyim 2100e servisinde işlemci + ekran kartı yaptırırsın 1 yıl garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ikisi ile de yakından haşır neşir oldum. dell direk daha iyi. dell'in tek kötü olayı. m.2 slotu 950 pro çalıştırmıyo 850 evo alacaksın dolayısıyla. 950 pro alamadığına pişman olmayacaksan direk dell al. onlar ne ki diyorsan zaten direk dell al. p.s:bende monster var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 abra a5 serileri kasa kalitesi olarak iyi değil diye biliyorum, ısınma sorunu oluyor. monster'ın güzel tarafı, teknik servisi çok hızlı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar