Shean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kendimi yorgun hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Noyanı çağırın arkadaşın enerjiye ihtiyacı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 onun enerjisi adama sıkıntı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 noyanınki karı kaldırmak için uydurduğum enerji enerjisi onu istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 noyan nerde ya, gözükmüyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 olm cagirmayin gereksizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dana22 said: fitil gibi mi alıyoruz bu enerjiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 modeline gore degisiyor abi..ama cin maliysa sıkıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 masanın kenarına koydum enerjiyi, uzan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 çin malıysa patlayabilir içinde dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Enerji makinesi ayağınıza geldi. 7 aydır sevişmiyorum ve en son Olimposta sahilde uyurken rüyamda enerji yüklü bir kamyonu sürerken birden yeni yağmuş yağmurla kontrolden çıkıp sürdüğüm kamyon devrildi. Olay üzerine Olimpostan ayrıldım fakat rüya boyutundan sızan aşırı enerjiden dolayı yaşanan doğa tahribatından dolayı çok büyük üzüntü duymaktayım. Bu yüzden enerji isteyen varsa bilin ki enerji fevkalade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 iyileştin mi lan enerjici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sızan enerjisi geri içseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sağ alt kolumda hala büyük bir morluk var sızlatan fakat mekanizma sorunsuz çalışyor.. Sadece sol dirsek de bir ödem kaldı minik oda yoğun bakımdan değil , 2 ay önce sokak köpekleri gurubundan alfanın gözüne girmeye çalışan minik bir afacan beni ısırmaya çalışırken geri geri flashstep yaparken yola çapraz koyulmuş bir beton saksıyı görmeden çarpıp düştüğümde oldu.. Onun da iyileşmesine az kaldı.. iyiyim hazır enerji konusuyken bu topiği sahiplensem mi yoksa yeni mi konu açsam yaşadığım ilginç durumlarla ilgili acaba diye düşünüyorum.. facebook baya yıkılıyor fazla gelmesin oraya diye buraya bi bakayım neler oluyor dedim =)) Sizler de iyisinizdir umarım Patidaşlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 geri geri shunpo yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 öğrenmek istersen öğretirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 öğretemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bana iyi enerji yollasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 adam bütün gün fb de millete wot döşüyo, telefon işi nooldu noyan, aldın mı berkten, hem 2.5 gram altını bide telefon ve üstüne tamir parasını bak adama o kadar lvl up seansı yapmışsın, ama adam akıllanıp seni ütmüş bildiğin. dfgsdfgsdfg adamın duvarı harika yaa, tam vakit öldürmelik yemin ederim. bide 3-5 yorumda bi youtube dan show tv reenkarnasyon röportaj linkini koyuyo. çok iyi yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 KenshinHimura said: öğretemezsin öğrenmek istersen dedim , istemezsen tabiki de öğretemem. sanssizsansli said: Bana iyi enerji yollasana ne yapıcan bu saatte enerjiyi yat uyu. sabah bi facebook call yap 5 dakikada vereyim enerjiyi anlarsın durumu. rahat ol bendensin. Pordakal said: adam bütün gün fb de millete wot döşüyo, telefon işi nooldu noyan, aldın mı berkten, hem 2.5 gram altını bide telefon ve üstüne tamir parasını bak adama o kadar lvl up seansı yapmışsın, ama adam akıllanıp seni ütmüş bildiğin. dfgsdfgsdfg adamın duvarı harika yaa, tam vakit öldürmelik yemin ederim. bide 3-5 yorumda bi youtube dan show tv reenkarnasyon röportaj linkini koyuyo. çok iyi yaaaaa çarpıtma hayatımda toplamda bi ilk yayınlandığında , ikinci defa bir sene sonra , üçüncü defa da bugün millet ortalığı velveleye verdi diye "noyan neler yazıyor facebookda " diye rahat olsunlar diye koydum tvde de anlattım daha net diye koydum. O adamda ifla olmaz bir ..... . fakat bugün onu uzun süredir tanıyan kişiler mutlu oldu .. "dev ...... ...... işte diyecek bir şey yok, hep bu kadar gerizekalıydı zaten. umarım senin için problemsiz bir şekilde hallolur, berkin senin gibi bir sert kayaya çarpması gerekiyordu zaten. umarım berk de azıcık gözünü açar da ne demek istediğini samimi bir şekilde almaya çalışır" gibi gibi işte... 3 gün tanıdım bu sadece olabildiğince iyi niyetli bir uyarıydı.. geri kalan kısım için ise bakalım neler olacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 berkin yaptığı götlükleri ben de okudum şimdi, kimlerle takılıyorsun olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ne ypmıs özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 berk denen hıyar noyan reyizden level up büyüsü almış ama 2.5 gram altın tutan ücreti vermemiş. üstüne üstlük noyan bu adamın arkadaşıymış bayağı kanka olarak takılıyorlarmış bu adam noyanın cep telefonunu kırmış sonra da tamir ettiremesin diye çalmış. noyanın hastanede olduğu dönemde de "benim yanımda durumun kötüleşse seni hastaneye götürmez yol kenarına atardım" demiş. bir de u....u olayları olmuş bunların ama orası pek net yazmıyor. noyan buna ödemeleri yapıp hayatından çıkması için 3 gün müddet vermiş, 3 gün dolunca çalıştığı yeri baltayla bascakmış bu arada baltayı komik olsun diye ekledim o başka olayın konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 adam adeta bi action man, nasıl maceralı hayatlar bunlkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar