deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mikrodalga fırın bakıyorum da, ofiste kullanacağım, 350 400 lirayı geçmesin. Büyüklükleri falan değişiyormuş sanırım, eşek kadar olmasın :> Not: Fırın da bir nevi donanım sayılır o yüzden burayı uygun gördüm, beğenmeyen taşıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paticikde mi arıyon kardeş Mikrodalga fırını ? :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 abi gidip en ucuzunu al işte bilindik bi markanın alt tarafı mikrodalga fırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 O çok pohpohlanan extra özelliklerin hiçbiri kullanılmıyor söyliyeyim. Yok kızartma özelliği yok içini ayrı dışını ayrı pişirme bilmemne GEREKSİZ. Ben çok kullanıyorum mikro dalgayı, lavaş pizza oğlumla favori baba-oğul yemeklemizdendir. Vestel dahil bildik ucuz bir marka al geç. Düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ek özellikler değil de dayanıklılık falan işte. Eğer aralarında pek bir fark yoksa dediğin gibi yapayım. Kantin iki ayda 400 lira borç çıkarttı anasını satayım, hayır buzdolabım falan da var, aldıklarım tost ve püskevitten ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 http://www.teknosa.com/urunler/115050104/samsung-me711kand-mikrodalga Bu mu? Mağazada da varmış. Gerçi kendinden programlı olsa fena olmazdı ama nasip, fiyatı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 hepsiburada ya bak..hos linkteki cihaz orada 10 lira mi fazla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Gidip alayım diyorum ya, çok heyecanlıyım. Eşyaların yerlerini falan da değiştireceğim. Çok sıkıldım koca sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mikrodalga tostu daha iyi oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dilim ekmek veya lavaş üzeri kaşar + random gıda maddesi. Ne koysan oluyor :p turşu zeytin domat biber vb vb zaten oluyor ama şunu dene Kaşr + elma Kaşar + ananas kaşar + ton balığı yaratıcılığını sınırlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Abi ekmek dilimi uzeri grated mozzarella, uzerine katlrabiber ananas falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Jack of all trades master of none Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ahaah ben de düşünmüştüm ayni şeyi. Anlıyor da adam boş konuşmuyor. Oyun film spor telefon bilgisayar tatil seyahat nereye dokunsan esh çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 adam bildiği kadar konuşup bilmediği yerde saçmalamıyor işte eheh daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 yalnız şu mikrodalga pizza şeysini eve gidince deneyeyim ben de mikro dalgada köfte olmuyor ama değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 sostizm said: dilim ekmek veya lavaş üzeri kaşar + random gıda maddesi. Ne koysan oluyor :p turşu zeytin domat biber vb vb zaten oluyor ama şunu dene şunu ben de yapıyordum deli kilo aldırıyor diye bıraktım asdsddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 BabacumMostors said: yalnız şu mikrodalga pizza şeysini eve gidince deneyeyim ben de mikro dalgada köfte olmuyor ama değil mi? Köfte çok denedim. Çok pişirince pingpong topu oluyor az pişirince merkezi çiğ ve soğuk dışı kabuklu bişey oluyor µh said: sostizm said: dilim ekmek veya lavaş üzeri kaşar + random gıda maddesi. Ne koysan oluyor :p turşu zeytin domat biber vb vb zaten oluyor ama şunu dene şunu ben de yapıyordum deli kilo aldırıyor diye bıraktım asdsddfg Bir de şunu deneyin: Kahvaltılık acılı salçalı şeyler var. Önce onu sürün sonra tulum peyniri ve roka v.b. koyun.... üffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Roka garlic domates meta zaten. Ben kokulu peynir sevmiyorum ama bu tulumla efsane olur peynir sevene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 MasterHapLo said: Mikrodalga konusu iyi oldu aslında tarifleri almak lazım. Bu arada esh sen nasılsın bi adamsın her konuda yazabiliyorsun takdir edilmesi bir durum. pfff.. bi kharon degil. amatoru eglendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 süt kahve ısıtma, hızlı yemek ısıtma, patlamış mısır mikro dalganın en güzel yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ama kanser yapıyo :( Yapmayaydı iyiydi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Kanser manser yapmıyor, element uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ben linklediğimi aldım bu arada. 220 liraya geldi teknosa'dan. Bedavadan biraz pahalı. Şu an evde kullanıyorum, sabah kahvaltı etmeye başladım 2 gündür. Ben normal ekmek yemiyorum, yulaf kepeğinden yapıyorum ekmeği, onu da normalde fırında uğraşa uğraşa yapıyordum; bir mikrodalga tarifi buldum 10dk falan sürüyor ekmeği yapması lel. Bir de işte tava falan kirletmeden 1dk'de baked egg keyfi inanılmaz bir şey. Bunu ofise götürünce eve de alırım muhtemelen bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 quixef said: Yapmayaydı iyiydi vucud zirhi yapman lazim folyodan. http://www.valhallaarms.com/wyvern/night_watch_journal/images/image77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar