Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kediyi al kucağına yaklaştır koklattırmayı dene. kedi alışırsa köpek hayli hayli alışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 başlığı "alman kürdü" diye okudum zaaa yazacaktım ama cidden öyle yazılmış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 alaman kürdü ordaki turkler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 valla biz eve köpeği 3 aylıkken aldık. kedilerin yaşları 4-5 civarında. köpek oynamak istiyor ama kediler dövüyor. çok hareketli geliyor köpek onlara. atlıyor zıplıyor havlıyor falan diye. bizimki de anca kovalıyor ya da dayak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bunlarinki oyun bariz. benim it kedi gorunce durdurulamiyor. oyle karsilikli bakisma falan yok zaten. kedi ya agaca falan tirmanir kurtulur. ya da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Benim şu bıcırık kedi gördümü krizlere giriyor misal. Alıştıramadım gitti. Tipinde de var bir saykoluk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yozgat kürdü bu cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Sorun olacağını sanmıyorum. Şöyle ki (3 yıl aynı anda kedi ve köpek beslenen bir evde kaldım. 4 farklı arkadaşım da aynı anda hem kedi hem köpek besliyordu. Evet arkadaşlarımı hayvanseverlerden seçmeye özen gösteriyorum.) Kedi ve köpeğin aynı evde(tabii senin durumunda aynı otelde:) ) kaldığı durumlarda eve önce kimin geldiği konusu çok önemli. Şu anda evin sahipleri kediler. Köpek sonradan geldi ve kovalamasının öldürmek amaçlı olması çok zor. Zaten kuyruk sallaması da oyun amaçlı olduğunu gösteriyor. Ha oyun oynarken kedileri kovalıyo olması da normal. Zaten kediler uzun süre onun kendi mekanlarında geçici olduğunu düşünecekler. Bir süre sonra köpeğe patiyi basarlar merak etme. Yalnız köpeğin maması ile kedilerin mamasına dikkat etmen lazım. Aynı evde kalıyor olsalar da, işin içine yemek girince kavga kaçınılmaz oluyor. Yoksa it çok pis dayak yer. Mamaların yerlerini ayır. Köpek kedilerin mamasına giderse hiç bir şekilde taviz verme. Direk cezalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bingildak said: imamizer said: This is a family house, so 5 single guys are not allowed also. türsab'a şikayet oluşturdum, cinsel tercihlerimizden dolayı bu tesise kabul edilmiyoruz diye. 5 KİŞİLİK ERKEK AİLESİ OLAMIYOR MU ŞİMDİ. 5 hatun gelse havuz başına 'scissor qeyfi yapsa ona ses yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Esh said: Yok bu sene turist kesin bilgi yayalim aa hatunla gelek bayramda boşsa dskfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 This is a family house, so 5 single girls are not allowed also. yazmiyor dimi. bu esh irkci zaten ya. banlayin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Vingthor said: Esh said: Yok bu sene turist kesin bilgi yayalim aa hatunla gelek bayramda boşsa dskfh Bayramda zor abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 tüh o zaman sorunun cevabı ağızlık köpeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Agizlikla nasil yemek yiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Esh said: Agizlikla nasil yemek yiyo? ağızlığı azına dikmezseniz sıkıntı çıkmaz. bağlayacan heyvanı ağızlığı çıkarıcan vericen yicek sonra geri takıcan alışana kadar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ac birak pezevengi akli basina gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Himm mantikli tabi alisana kadar trajedi yasanmamasi acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 benim mantıksız konuştuğumu gördüğünü duyduğun oldu mu abi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Tabi oynamasi icin su kediden lazim hayvana Kedili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ağızlıklı köpek kedilerden tırmık yiyebilir yalnız gözüne falan. baya savunmasız oluyor çünkü ağzı kapalıyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Abi gece disari bagliyim dedim kediler rahat etsin diye 1 saat agladi hayvan eve yanima almak zorunda kaldim. Napicam olm ben bununla. Reality showda no name bi picin babasi olmamin kanitlanmasi gibi bisi bu. Forumlari okuyorum gpd ske ske sen nerdeysen orda olmak zorunda yazmislar icerseysen icerde disardaysan disarda. Ben bu sorumluluga hazir da degilim ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Sahiplendirme forumlarına, facebook sayfalarına ilan aç bari en iyisi. Bakarsın birileri sahiplenir. Ama bir kaç gün daha tut belki asıl sahibi summonlanır bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Tabi ki bekleyecegim, vetleri aradim soyledim telefon biraktim. Yarin da muhtardan koye anons gectiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Yok abi atilmis bi hayvan bu. Bizim kapida kopek var simgesini goren 'aha bunlar iyi kalpli zengin orospu cocuklari alip baksinlar' diye birakiyolar. Bu uc oldu. Kimsenin de boyle kacan bir kopegi yok, butun koye haber verdim. %70 kurt gorunumlu, ruhu %90 kurt, %10 comar. Kedileri kovaliyo, bisi yapmiyo belki ama hayvanlar gelmeye cekinir oldu. Diger kopege karsi asiri dominant ve kiskanc. Baska hayvan sevince havliyo hirliyo falan. Onun disinda inanilmaz bir guard dog olabilir. Nereye gitsem pesimde, aksam kapinin onunde yatiyo falan. Etrafta kimse almak istemiyor ese dosta vereyim diyorum ya onlarin da kedisi var ya da erkek kopegi. Barinaga da birakmak istemiyorum, elim kolum baglandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 %70 kurt olması için -verdiğin ilk fotoğraflar nazarında- biraz şuna benzemesi lazım, http://cdn.akc.org/HomepageImages/German_Shepherd_Dog_Glass_head.jpg http://r.ddmcdn.com/s_f/o_1/APL/uploads/2014/04/1394746213009gshep.jpg http://petguide.com.vsassets.com/wp-content/uploads/2013/02/german-shepherd.jpg şeklen en fazla 45-50 gibi duruyor, diğer taraftan said: Kedileri kovaliyo, bisi yapmiyo belki ama hayvanlar gelmeye cekinir oldu. Diger kopege karsi asiri dominant ve kiskanc. Baska hayvan sevince havliyo hirliyo falan. şunlar bence ciddi sorun olabilir ki bu yüzden bile dışarı bırakmış olabilirler, alman kurtları için avaraj zekada çoban köpeği derler tam saf kan olmadığı için (şunu alıntı yapayım sonra sorun çıkmasın: The German Shepherd is a relatively new breed of dog, with their origin dating to 1899. As part of the Herding Group, German Shepherds are working dogs developed originally for herding sheep. Since that time, however, because of their strength, intelligence, trainability, and obedience, German Shepherds around the world are often the preferred breed for many types of work, including disability assistance, search-and-rescue, police and military roles, and even acting. https://en.wikipedia.org/wiki/German_Shepherd ) diğer saf çoban köpeği türlerine nazaran tabi ki, ha nediyordum iyi bir çoban köpeğinin çevre hayvanata ve dahi malzemeye sahip çıkan ve onları koruyan davranışlar sergilemesi lazım, korum köpeği içinde bu geçerli, yok hayvan onu sevme beni sev, veya sen gelme ulan ayı diye içine girdiği ortamda kılçıklık yapıyorsa soy olarak pek iyi bir kırma değil+şımarık. diğer taraftan çoban veya koruma köpeği olsun, bunlar kendilerine işin gece çıkacağını bildikleri için gündüz rölantide dolaşıp gece faal olan hayvanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar