Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alman Kurdu (german sheperd k9 falan)

Esh

Öne çıkan mesajlar

Sorun olacağını sanmıyorum. Şöyle ki (3 yıl aynı anda kedi ve köpek beslenen bir evde kaldım. 4 farklı arkadaşım da aynı anda hem kedi hem köpek besliyordu. Evet arkadaşlarımı hayvanseverlerden seçmeye özen gösteriyorum.)

Kedi ve köpeğin aynı evde(tabii senin durumunda aynı otelde:) ) kaldığı durumlarda eve önce kimin geldiği konusu çok önemli. Şu anda evin sahipleri kediler. Köpek sonradan geldi ve kovalamasının öldürmek amaçlı olması çok zor. Zaten kuyruk sallaması da oyun amaçlı olduğunu gösteriyor.

Ha oyun oynarken kedileri kovalıyo olması da normal. Zaten kediler uzun süre onun kendi mekanlarında geçici olduğunu düşünecekler. Bir süre sonra köpeğe patiyi basarlar merak etme.

Yalnız köpeğin maması ile kedilerin mamasına dikkat etmen lazım. Aynı evde kalıyor olsalar da, işin içine yemek girince kavga kaçınılmaz oluyor. Yoksa it çok pis dayak yer. Mamaların yerlerini ayır. Köpek kedilerin mamasına giderse hiç bir şekilde taviz verme. Direk cezalandır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi gece disari bagliyim dedim kediler rahat etsin diye 1 saat agladi hayvan eve yanima almak zorunda kaldim.

Napicam olm ben bununla. Reality showda no name bi picin babasi olmamin kanitlanmasi gibi bisi bu.

Forumlari okuyorum gpd ske ske sen nerdeysen orda olmak zorunda yazmislar icerseysen icerde disardaysan disarda.

Ben bu sorumluluga hazir da degilim ki lan
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi atilmis bi hayvan bu. Bizim kapida kopek var simgesini goren 'aha bunlar iyi kalpli zengin orospu cocuklari alip baksinlar' diye birakiyolar. Bu uc oldu.

Kimsenin de boyle kacan bir kopegi yok, butun koye haber verdim.

%70 kurt gorunumlu, ruhu %90 kurt, %10 comar.

Kedileri kovaliyo, bisi yapmiyo belki ama hayvanlar gelmeye cekinir oldu. Diger kopege karsi asiri dominant ve kiskanc. Baska hayvan sevince havliyo hirliyo falan.

Onun disinda inanilmaz bir guard dog olabilir. Nereye gitsem pesimde, aksam kapinin onunde yatiyo falan.

Etrafta kimse almak istemiyor ese dosta vereyim diyorum ya onlarin da kedisi var ya da erkek kopegi.

Barinaga da birakmak istemiyorum, elim kolum baglandi.
Sosyal ağlarda paylaş

%70 kurt olması için -verdiğin ilk fotoğraflar nazarında- biraz şuna benzemesi lazım,

http://cdn.akc.org/HomepageImages/German_Shepherd_Dog_Glass_head.jpg
http://r.ddmcdn.com/s_f/o_1/APL/uploads/2014/04/1394746213009gshep.jpg
http://petguide.com.vsassets.com/wp-content/uploads/2013/02/german-shepherd.jpg

şeklen en fazla 45-50 gibi duruyor, diğer taraftan

said:
Kedileri kovaliyo, bisi yapmiyo belki ama hayvanlar gelmeye cekinir oldu. Diger kopege karsi asiri dominant ve kiskanc. Baska hayvan sevince havliyo hirliyo falan.

şunlar bence ciddi sorun olabilir ki bu yüzden bile dışarı bırakmış olabilirler,

alman kurtları için avaraj zekada çoban köpeği derler tam saf kan olmadığı için

(şunu alıntı yapayım sonra sorun çıkmasın: The German Shepherd is a relatively new breed of dog, with their origin dating to 1899. As part of the Herding Group, German Shepherds are working dogs developed originally for herding sheep. Since that time, however, because of their strength, intelligence, trainability, and obedience, German Shepherds around the world are often the preferred breed for many types of work, including disability assistance, search-and-rescue, police and military roles, and even acting. https://en.wikipedia.org/wiki/German_Shepherd )

diğer saf çoban köpeği türlerine nazaran tabi ki, ha nediyordum iyi bir çoban köpeğinin çevre hayvanata ve dahi malzemeye sahip çıkan ve onları koruyan davranışlar sergilemesi lazım, korum köpeği içinde bu geçerli,

yok hayvan onu sevme beni sev, veya sen gelme ulan ayı diye içine girdiği ortamda kılçıklık yapıyorsa soy olarak pek iyi bir kırma değil+şımarık.

diğer taraftan çoban veya koruma köpeği olsun, bunlar kendilerine işin gece çıkacağını bildikleri için gündüz rölantide dolaşıp gece faal olan hayvanlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...