paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Selam, Ne halt ettiğimi bilmiyorum ama Network başlığı altında artık NAS'ı göremiyorum. IP ile bağlanabiliyorum ama. Ne yapmam gerekli? NAS: Synology DS415play OS: Windows 7 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Tam olarak ne yaptığını bilmediğim için, ancak genel bir çözüm olarak şunu önerebilirim. Benim Windows İngilizce o yüzden Türkçe adı tam olarak nedir bilemiyorum. 1. Network and Sharing Center - Change Advanced Sharing Settings , Bütün profillerde, Herşeyi kapat. Kaydet çık. (Ağ paylaşım merkezi - gelişmiş ayarlar olması gerek.) 2. Wireless , Ethernet , ağ ile ilgili ne varsa Sürücülerini kaldır. Tamamen. Donanım yöneticisinden bile network kısmından ağ cihazlarının üstüne sağ tıklayıp sürücüyü kaldır de. Bilgisayarı yeniden başlat. 3. Wireless, Ethernet sürücülerini tekrar kur. Bilgisayarı yeniden başlat. 4. Madde 1 deki kısma git aynı bölümden kapattığın herşeyi yeniden aç. NAS ı görüyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Artık genuine bir öneri verildiğine göre geyik yapılabilir. Yapıyorum: "NAS'ı görmez ya hayret doğrusu" Yaptım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 NASI GÖRMÜYO LAN? yapıldı mı.. ha yapılmış ok.. nası görmüyo abi hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Network altinda gormenin kisayol olarak kullanmaktan baska bir avantaji yoksa senin icin, ki yoktur sanirim, bilgisayarima girip sag tiklayip add network location dedikten sonra NAS'in IP'sini yazip ekleyebilirsin. Bilgisayarim altinda kisayol olmus olur. Veya direk map network location deyip M: gibi bi drive a da atayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Ben de alacağım bi nas ya. Plex destekleyen hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar