Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulgaristana para gönderme?

Komodo

Öne çıkan mesajlar

Ama swiftten başka çare de yok sanırım :) Bakalım telefonu almayı unutmuşum yanıma, internet bankacılığından ne kadar masraf gösterecek yarın bakıcam. Birde şubeye giderim. Ücretsiz eft v.s gibi az masraflı swift programları da vardır :)
Zaten 1-2 gün içinde hertürlü yollamam gerekecek parayı da en azından sonrası için daha az masraf yapardım :)
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

10.000€ fatura var, gümrük açtırmadan mı getirdin ? Sıkıntı böyle ise ama sorun çıkar mı bilemiyorum.

yok abi gümrükçü ilgileniyor, 2 tır geliyor 2 si de gümrükte şuan. Gümrükten geçince gümrükçü arıyacak beni. Bende parayı yollıyacağım.

Denizbankta euro hesabında 2000 euro vardı, onunla denedim 10k yollamayı, Mevcut miktar 2k, gönderilecek 10k, eksik para v.s yazdı. Altında da 25euro masraf yazdı. İnşallah bu civarlarda çıkar masrafı :)

Hatun olayına gelinece de, tabi ki o iş çok daha karlı da. Malesef daha az karlı ve gümrüklü bi iş benimki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

yaşlıysa daha ucuz olur demek istemiştim ama sen içinde ki kötülüğü direkt akıttın abi :(

abi ne bileyim. biz zor durumdaydik, okuma imkanimiz olmadi. cam sildim abi istanbul'da ben. trafik plakalarindan ogrendim okumayi hep.

yaslisinda disine mi baktirmak lazim?
dis cok pahalli bak. disciye gitse zaten 12000lira da ona gider.

ben o kadar araba yikayamam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...