Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Servis Şoförü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Bunu dolmuşun vibrasyonu kantarın topuzu diye hala savunuyor adamlar.

Yok abi bu daha çok kendi reklamını yapmaya taban hazırlama ama %95i erkek olan bir forumda böyle reklam yapmak eğer ki heteroseksüelseniz pek verimli olmaz arkadaşlar. Uğraşmayın boşuna.
Mesaj tarihi:
bilinç altına inmemiz gerek bence. geçmişte otobüsten inerken çok hoşlandığın bir hatuna kazara falan değdirdiğin için belki de beynin otobüsten indiğin her seferinde bir ödül mekanizması tetikliyor. bence geçmişe geri dönmemiz lazım, geçmiş bu sebepsiz ereksiyonların cevabını verecektir. geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
herif bildiğin servisteki etekli ya da hafif açık giyinen bir kızı hayal ederek yüklenmiş. nasıl bir özgüven lan bu. tamam insanlık hali bazen alakalı alakasız ereksiyon yaşıyorsun. hazır kalkmışken sonunu getireyim demiş abi.
Mesaj tarihi:
Flassh da şoförmüş meğersem

Bu arada bu olay bir paravan. Metro hadisesini unutturmak ve "bakın başka şirketlerde de benzer şeyler oluyor" demek için yaratılmış bir ilizyon. DON'T BE A SHEEP!
Mesaj tarihi:
Tabi canım ben ereksiyon olunca toplu taşımada köşeye geçip sağı solu kesip avuçluyorum hatta hava sıcaksa havalandırıyorum falan.
Organ sonuçta kesip atalım mı?
Mesaj tarihi:
traptorex said:

Yaa bırakın şimdi herkes olayı yaşamamış gibi çözümlemeye çalışıyor, toplu taşımada istemeden ereksiyon olupta usulca yana yatırdığınız hiç olmadımı?
Mesaj tarihi:
ad3m said:

traptorex said:

Yaa bırakın şimdi herkes olayı yaşamamış gibi çözümlemeye çalışıyor, toplu taşımada istemeden ereksiyon olupta usulca yana yatırdığınız hiç olmadımı?

İstemsiz diyorum abi, sonra saklıyosun işte senin gibi kenara geçip avuçlamuyoz
  • Yeni Oluştur...