Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 brazzers pronlarindaki adam sen misin ya, 7/24 hazir gezip kadin gel diyince bi anda pantolondan silahi cikarip saplayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Rewendor said: Bunu dolmuşun vibrasyonu kantarın topuzu diye hala savunuyor adamlar. Yok abi bu daha çok kendi reklamını yapmaya taban hazırlama ama %95i erkek olan bir forumda böyle reklam yapmak eğer ki heteroseksüelseniz pek verimli olmaz arkadaşlar. Uğraşmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 yolda erekte olmanın nasıl bi reklamı olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 LAN SAÇMA SAPAN KOMİK Bİ OLAYIMI ANLATTIM İŞTE AAAAA neyin reklamını yapıcam dklshflksdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bilinç altına inmemiz gerek bence. geçmişte otobüsten inerken çok hoşlandığın bir hatuna kazara falan değdirdiğin için belki de beynin otobüsten indiğin her seferinde bir ödül mekanizması tetikliyor. bence geçmişe geri dönmemiz lazım, geçmiş bu sebepsiz ereksiyonların cevabını verecektir. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 çdkgjsdjgşsfdljgfsdş abi mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 japon toplu taşıma videolarından da etkilenmiş olabilir. sonuçta ergenlik hepimizde bi iz bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 herif bildiğin servisteki etekli ya da hafif açık giyinen bir kızı hayal ederek yüklenmiş. nasıl bir özgüven lan bu. tamam insanlık hali bazen alakalı alakasız ereksiyon yaşıyorsun. hazır kalkmışken sonunu getireyim demiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yaa bırakın şimdi herkes olayı yaşamamış gibi çözümlemeye çalışıyor, toplu taşımada istemeden ereksiyon olupta usulca yana yatırdığınız hiç olmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 delikanlı adam oldugumuz, olmadı. saklamak bize göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bende düğmesi var istediğim gibi kapatıp açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Flassh da şoförmüş meğersem Bu arada bu olay bir paravan. Metro hadisesini unutturmak ve "bakın başka şirketlerde de benzer şeyler oluyor" demek için yaratılmış bir ilizyon. DON'T BE A SHEEP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Tabi canım ben ereksiyon olunca toplu taşımada köşeye geçip sağı solu kesip avuçluyorum hatta hava sıcaksa havalandırıyorum falan. Organ sonuçta kesip atalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 hava sıcaksa camdan çıkar daha rahat oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Esas ad3m şoförmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 traptorex said: Yaa bırakın şimdi herkes olayı yaşamamış gibi çözümlemeye çalışıyor, toplu taşımada istemeden ereksiyon olupta usulca yana yatırdığınız hiç olmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ad3m said: traptorex said: Yaa bırakın şimdi herkes olayı yaşamamış gibi çözümlemeye çalışıyor, toplu taşımada istemeden ereksiyon olupta usulca yana yatırdığınız hiç olmadımı? İstemsiz diyorum abi, sonra saklıyosun işte senin gibi kenara geçip avuçlamuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ben yazdığından videodaki adamı savunuyorsun izlenimi aldım. ayrıca sarcasm 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 istemsiz erekteler aslında hep blincaltınımızın bize uyarısıymış istemsiz erekte diye gbir şey yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ad3m said: Ben yazdığından videodaki adamı savunuyorsun izlenimi aldım. ayrıca sarcasm 101 yok abi ne savunacam o yaratığı, onu bikereden bişey olmaz diyen comarlar savunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar