sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Selam, biraz piyasa araştırması yapmam gerekiyor. İki senaryo var diyelim, maslak veya ümraniye de çalışmak. Ev için bütçe 3000 tl, kira-aidat-elektrik-su ot bok düşünelim. Tek kişi - bekar. İçi yenilenmiş eski evleri de seven biri olarak düşünelim. Nerede otururdunuz? Fikirler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 esenyurt, bağcılar, arnavutköy bunlar cazibe merkezleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 cihangir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ümraniye de çalışacaksan da erenköy-suadiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yani avrupa yakası meh. cadde ya da göztepe civarı ümraniye için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 avrupa yakası cidden çokötü. anadolu daha ii gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Şimdi Suadiye çok güzel, göztepe falan da ama Ümraniye'ye ulaşım kolay değil. Araba yoksa toplu taşımayla epey uzun sürüyor. Onu da göz önünde bulundurmak lazım. Yoksa bağdat caddesi tarafı, göztepe ve kozyatağı on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bizim alt kat kiralıktı galiba gel yerleş oraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ulaşım nasıl olacak bide tam lokasyon ver ümraniye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 avrupa yakası kötü diyenler daha oturulacak yerleri görmemiş bence, gel bakırköye, ulaşım sorun olur ama biraz araban yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bekar 1+1 bakarsın. Maslak için metro hattının tamamı olur(m2). 4Leventte yeni yapılan evler var bende bu hafta oralara bakıcam. 2500 kira ya güzel evler bulunaibliyormuş. Anadolu için kadıköyden şaşma. Moda derdim ama para yetmez oralara. Biraz yol çekersin ama değer. Acıbadem, çamlıca da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi bakırköy istanbulda değil :/ türkiye siyasi haritasına göre istanbul ili içinde ama aslında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Birde kimse dememiş; olm gelme malmısın ne işin var istanbul da? Kal izmirde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 şişli 20 dk, zincirlikuyu 30 dk, kadıköy 20 dk, bostancı 20 dk, havaalanı 5 dk, taksim 20 dk, nasıl istanbulda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 olm sen yurtdışında değil miydin ya uzaykeki? karıştım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi bu dediklerin, standart saatlerde ido sayesinde.cuma gece 1e kadar kadıköyde takıldıktan sonra dön bakalım 20 dk da bakırköye geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 çaktırma olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Maslak'ta çalışacaksan gel Göktürk'e. Temmuz sonunda evden çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 göktürk önceden çok daha güzeldi. 3 sene göktürk, 2 sene de kemerburgaz'da oturdum. insanlar trafiği yok diye kaçıyordu göktürk'e. taşınıyo herkes yavaş yavaş ordan ama maslak, ayazağa en kötü 4. levent taraflarında çalışanlar için hala ideal. dümdüz bi yolu var direkt oyak sitesinin altındaki yola çıkıyor. adını unuttum o yolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 cendere yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 aynen. erdebil cevahir iş merkezi var orda, ablamın iş yeri o binada hatta. oyak sitesinde de oturduk biz sanırım. geçen kiralara bakayım dedim, üfş. istanbul yaşanacak halde değil. ama param olsa kemer country'den ev alırım. lisedeyken servis oraya girerdi sınıf arkadaşlarımı almak için, gözlerim yaşlı yaşlı giderdim okula çokzel la orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 daruşafaka pahalı ama metronun dibinde bahçeköy baya ucuz ama niye anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Tamam teşekkürler, fikirler hoş. Ben kesinleşirse tam lokasyon vereyim ona göre daha net düşünürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 [gıcık]taşındıktan sonraki ilk cuma kıpkırmızı istanbul trafiği, iki ay daha sonra da gece 4'te yemyeşil istanbul trafiği facebook postun hayırlı olsun. bir de arkadaşı şöyle taşlı sahilyolu olan bir yerlere alalım geceleri arabayı suya çekip demlenmesini sever kendisi ehe ehe. [/gıcık] şaka bir yana avrupa birliği skalasında semi-decent sayılacak evler semtler için 2 asgari ücret vermek zorunda olmamız da ne kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 çok kötü ya, bekarken yine bir nebze burada otururum lan en kötü ne olacak diyorsun da evlendikten sonra o olaylar bitiyor :'( 4.levent bomonti osmanbey falan güzel gibi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar