Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu - Avr oturulası yerler


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

göktürk önceden çok daha güzeldi. 3 sene göktürk, 2 sene de kemerburgaz'da oturdum. insanlar trafiği yok diye kaçıyordu göktürk'e. taşınıyo herkes yavaş yavaş ordan ama maslak, ayazağa en kötü 4. levent taraflarında çalışanlar için hala ideal. dümdüz bi yolu var direkt oyak sitesinin altındaki yola çıkıyor. adını unuttum o yolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen. erdebil cevahir iş merkezi var orda, ablamın iş yeri o binada hatta. oyak sitesinde de oturduk biz sanırım. geçen kiralara bakayım dedim, üfş. istanbul yaşanacak halde değil. ama param olsa kemer country'den ev alırım. lisedeyken servis oraya girerdi sınıf arkadaşlarımı almak için, gözlerim yaşlı yaşlı giderdim okula çokzel la orası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[gıcık]taşındıktan sonraki ilk cuma kıpkırmızı istanbul trafiği, iki ay daha sonra da gece 4'te yemyeşil istanbul trafiği facebook postun hayırlı olsun.
bir de arkadaşı şöyle taşlı sahilyolu olan bir yerlere alalım geceleri arabayı suya çekip demlenmesini sever kendisi ehe ehe. [/gıcık]

şaka bir yana avrupa birliği skalasında semi-decent sayılacak evler semtler için 2 asgari ücret vermek zorunda olmamız da ne kötü lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...