Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen Emisyon Skalndalı ile ilgili Doğuş Oto'ya attığım maile gelen cevap

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar... Aracım EA 189 motor kodlu hileli emisyon yazılımına sahip bir araç Büyük skandalın üzerinden neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen halen aracımın mevcut yazılımı ile ilgili bir düzenleme yapılmış değil... Doğuş oto olarak bu konuda herhangi bir uygulamaya gidecekmisiniz ?

Merhaba Katibim Bey,

Göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.

Volkswagen AG tarafından üretilen EA 189 motor tipine sahip dizel araçları kapsayan durum ile ilgili Doğuş Otomotiv olarak üretici firma ile kesintisiz bir iletişim halinde olduğumuzu belirtmek isteriz.

EA189, 1.2 ve 2.0 litre TDI motora sahip araçlarda sadece yazılım güncellemesi yapılacaktır. 1,6 litre TDI motora sahip araçlarda ise yazılım güncellemesi ile beraber “hava akış düzenleyicisi” parçası takılacaktır.

Bu teknik güncelleme hem KBA (Alman Federal Motorlu Taşıtlar Dairesi) hem de bağımsız kuruluşlar tarafından test edilip onaylandıktan sonra uygulamaya alınmıştır. Yapılan testlerde aracın performans/verimlilik/sürüş dinamikleri ile ilgili bir değişiklik görülmemiştir.

Teknik güncellemeler model ve motor tipine göre tüm dünya ile ortak bir takvim çerçevesinde yapılmaktadır. Aracınız ile ilgili yapılacak teknik güncellemeler için sizinle ayrıca iletişime geçip, servisimize davet edeceğiz.

Bilgilerinize sunarız.

Hoşçakalın

Saygılarımızla

VW Diyalog
444 89 24
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

abi oruç başınıza mı vurdu sizin ?

Ben bu maili benim gibi bu motora sahip araç sahipleri için güncel bir bilgi olması açısından yazdım...

Ne amacla paylastigin net degil, yazmamissin da, haliyle "ee bize ne" tepkisi gelmis iste. Gelen cevabi paylasirken bu boyleymis desen ya da basliga bunlar boyle olcakmis yazsan bu kadar sikinti olmazdi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

şu tok kapı sesi olayı nedir ya ?
çok görüyorum fakat origini nerden geliyor bunun

Ya modeli yılı pek farketmez bir tane VW araç bul, kapısını kapat. Sonra da git atıyorum Hyundai, Nissan, Ford kapısı falan kapat. Anlarsın ne olduğunu.

Öyle bir his veriyor ki arabayı dünyanın en sağlam, kaliteli ve güvenli aracı sanıyorsun sdşlfkj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...