Katibim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Merhabalar... Aracım EA 189 motor kodlu hileli emisyon yazılımına sahip bir araç Büyük skandalın üzerinden neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen halen aracımın mevcut yazılımı ile ilgili bir düzenleme yapılmış değil... Doğuş oto olarak bu konuda herhangi bir uygulamaya gidecekmisiniz ? Merhaba Katibim Bey, Göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz. Volkswagen AG tarafından üretilen EA 189 motor tipine sahip dizel araçları kapsayan durum ile ilgili Doğuş Otomotiv olarak üretici firma ile kesintisiz bir iletişim halinde olduğumuzu belirtmek isteriz. EA189, 1.2 ve 2.0 litre TDI motora sahip araçlarda sadece yazılım güncellemesi yapılacaktır. 1,6 litre TDI motora sahip araçlarda ise yazılım güncellemesi ile beraber “hava akış düzenleyicisi” parçası takılacaktır. Bu teknik güncelleme hem KBA (Alman Federal Motorlu Taşıtlar Dairesi) hem de bağımsız kuruluşlar tarafından test edilip onaylandıktan sonra uygulamaya alınmıştır. Yapılan testlerde aracın performans/verimlilik/sürüş dinamikleri ile ilgili bir değişiklik görülmemiştir. Teknik güncellemeler model ve motor tipine göre tüm dünya ile ortak bir takvim çerçevesinde yapılmaktadır. Aracınız ile ilgili yapılacak teknik güncellemeler için sizinle ayrıca iletişime geçip, servisimize davet edeceğiz. Bilgilerinize sunarız. Hoşçakalın Saygılarımızla VW Diyalog 444 89 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 tamam iste adamlar malin arkasinda durmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yeni araba mi versinler istiyorsun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Ee napalım şimdi camları mı taşlıyoruz nusrete gidip masaya mı sıçıyoruz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi oruç başınıza mı vurdu sizin ? Ben bu maili benim gibi bu motora sahip araç sahipleri için güncel bir bilgi olması açısından yazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 said: Yapılan testlerde aracın performans/verimlilik/sürüş dinamikleri ile ilgili bir değişiklik görülmemiştir. Şu nasıl oluyor acaba? Madem hiç bir şey değişmiyor neden hile yaptınız ibneler demez mi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 onun esas yaygara kopartmasi..yurtdisinda bu emisyon hacmine gore de vergilendirme dusuk emisyon hacimlilere destek amacli uygulamalar var..bu elemanlar onu az gostererek hukumetten vergi kacirir pozisyona dustuler..dert orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ahahahh sipeyskeyk said: Ee napalım şimdi camları mı taşlıyoruz nusrete gidip masaya mı sıçıyoruz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Katibim said: abi oruç başınıza mı vurdu sizin ? Ben bu maili benim gibi bu motora sahip araç sahipleri için güncel bir bilgi olması açısından yazdım... Ne amacla paylastigin net degil, yazmamissin da, haliyle "ee bize ne" tepkisi gelmis iste. Gelen cevabi paylasirken bu boyleymis desen ya da basliga bunlar boyle olcakmis yazsan bu kadar sikinti olmazdi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 tok kapı sesinde bir değişiklik olmayacaktır saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Ben mi yanlış biliyorum yoksa yakıt tüketimi artmıyor muydu bunu normale çektiğinde? Verimlilik değişiyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fistan said: tok kapı sesinde bir değişiklik olmayacaktır saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fistan said: tok kapı sesinde bir değişiklik olmayacaktır saygılar ashdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 cevre ve doga pek umrunuzda degilse, performans ve tuketim (cuzdan) umrunuzda ise guncelleme falan yaptirmayin. gerci ilk servise girdigi anda size sormadan onlar yapacak muhtemelen. cevreci bir insansaniz yaptirin. vicdan azabi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ole dusunen bi insan neden tr de vosvos alsin ki arabayi kele ragmen `AGBI FIYAT PERFORFANS COGIYI` diye aliyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 şu tok kapı sesi olayı nedir ya ? çok görüyorum fakat origini nerden geliyor bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=twyw8UdsWnY tok kapıyı bilmiyorum ama adamlar çok sağlam kapı yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=PwJm5_BnZyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Jeeztro said: şu tok kapı sesi olayı nedir ya ? çok görüyorum fakat origini nerden geliyor bunun Ya modeli yılı pek farketmez bir tane VW araç bul, kapısını kapat. Sonra da git atıyorum Hyundai, Nissan, Ford kapısı falan kapat. Anlarsın ne olduğunu. Öyle bir his veriyor ki arabayı dünyanın en sağlam, kaliteli ve güvenli aracı sanıyorsun sdşlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar