feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ya Paticik, evde canım çok sıkıldı. Kitaplarımı falan da yanıma almamışım gelirken, tekrar yapmazsam da unutacağım. Diyorum ki, okursanız eğer temiz bir şekilde teee en başından alarak konuları (harf okunuşlarından hemi de) not çıkarsam, fotoğraflarını yüklesem haftada 2-3 gün. Utanmazsam videolu da anlatırım da şuan için yazarım gibi. Okur musunuz yani, işinize yarar mı ki? İşi olmayanlar, boş zamanı olanlarla yaparız ders gibi bişiler Skype üzerinden en kötü. 1 dil 1 insan değil mi neticede? Ehe. Amaç falan gütmüyorum, ben bu tekrarı yapmak durumundayım zaten, işine yarayacak olan varsa maksat yardımcı olmak. PM filan atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 arkadaşım ağustos sonunda italyaya gidecek yüksek lisansa, duolingodan öğrenmeye çalışıyor bikaç haftadır.. o zamana kadar epey ilerlerim diyorsan faydası olacak 1 kişi tanıyorum diyebilirim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Olurum tabii, kendisinin de çalışması lazım ama. Ezberi fazla olan bir dil çünkü. Hani anlatımını yaparım, notlar veririm. O da çalışıp üzerine koyarsa derdini anlatacak kadar öğrenir gibi Ağustos'a kadar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 tamam gogogo o zaman. hem çalışman lazım, hem de bir garibanın işine yarar. (hoş gariban değil istese ders felan da alır da, üşeniyor ve sadece duolingo'dan 5 dil öğrendi piskopat.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Sen haber et arkadaşına, ben şimdi alfabeden başlayarak not çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 hadi bakalım, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 http://www.michelthomas.com/learn-italian.php şunu torrentle senin istediğin değil tabi de baya iyi bu adamın öğretme tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 hellotalk diye bir app var biliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 ben okurum yap duolingo da çeviri kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 aquila öğrenme piramidi koymuştu bir yere en etkili öğrenme olarak öğretmeyi gösteren. şimdi üşendim atıfta bulunmaya. katılıyorum ben de, kendi başına tekrardansa koy buraya. baktın zevk alıyorsun iyi gidiyor, bir bloga falan da kopyalayıverirsin. hem sen kazanırsın hem birilerinin işine yarar. ben okurum mesela. ama ekmek yemek için değil neymiş bu italyancanın seksi yanı onun merakından. hiç ilgimi çekmezdi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ilk notlara basladim, simdi ise gidicem aksam sanirim paylasicam ilk notlari. yazarak da pek anlatamiyorum napcaz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 kardeş alkol var mı bize kaça olur, sen şimdi bunu bize hediye et gibi gerçek şeyler öğret lğtfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ahauahau no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Italyanca cok guzel dil yav ama hep ispanyolcanin golgesinde kalmis gibi durduk yere ogrenmek acisindan fayda baabinda Ikisine de A0.5 seklinde giris yapmistim bi ara ama devami gelmedi zorunlu bi durumda olmadigim/direkt faydasini gormeyecegimden oturu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu arada, su an eve gidiyorum. eve gidince sifir bir kanal acip twitch uzerinden anlaticam sanirim bu aksam italyanca'ya girisi. daha rahat ederim. daha rahat eslik edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 takip ederim ben paylaşımlarını. uzun zamandır kasıyordum duolingo üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 10 dakikaya evdeyim bah. 1 kisi de olsa anlatirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 https://www.twitch.tv/feverfeverray deniyorum bi feedback verün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yardım edebiliceğim bişey varsa edebilirim buarada.5 senedir italyadayım.ortanın üstü italyancam. gündelik kullanılan kelimeler ve kalıplar genelde dil kursu ve kitaplarında öğrenilenden farklı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 alırım bi yardımını. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 10 saniye yetti ogrendim ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 canın istediğinde yolla pm'i.buarada ingilizcen nasıl bilmiyorum ama benim giriş-orta seviyedeyken kendimi doğrulamak için google translate çok işime yaramıştı.çok temiz çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 dana kalbim kırılıyor... tamamdır tkaılırsam sorarım sağol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 canim..devam et..bir alternatif yaratmis olabilirsin..sinme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar