Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phoenix Point

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

oyun iyi görünmese steam'i bekleyecektim de izlediğim herşeyde iyi görünüyor, bir yıl bekleyemem yani. bugün çıksa bugün oynayasım var, backer build yükledim ama çalışmadı nedense. pahalı olsa o zaman vazgeçerdim ama 80 liraya toplam bitti. xcom2 hala almadım, onun indirimli hali bile bundan pahalı yani tam komedi.

bu yıl içinde "sonra alırım" dediğim 1-2 oyuna kallavi zam geldi, ondan da biraz tereddütlüyüm bekleme işinde. kur yükselirken riskli.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

İsteyene season pass için kod:

Spoiler

MYRku3ovNcGfH

Dikkat edin, bu kod oyun için değil season pass için.

Komutan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
3 saat önce, Darksun dedi ki:

humble verdi xcom u sam ? kaçırmışsın. 

12$ değil mi zaten humble, steamde 60₺ görüyor zaten. herşeyiyle beraber değilse np. gerçi oyunu da beğenmedim zaten, ilk çıktığında bitirdim bıraktım öyle. ek paketli halini bile merak etmedim sonra yani. o 7-8 turn limiti, çakma kadala npc neydi of yarabbi. gollop gömer umarım gelecek ay.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Evet, aynen öyle. Bana yanlışlıkla kod yolladılar, sonra da bir mail daha atıp, yanlışlıkla yolladık ama başkasına verebilirsiniz, dediler.

Komutan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
12 saat önce, Sam dedi ki:

12$ değil mi zaten humble, steamde 60₺ görüyor zaten. herşeyiyle beraber değilse np. gerçi oyunu da beğenmedim zaten, ilk çıktığında bitirdim bıraktım öyle. ek paketli halini bile merak etmedim sonra yani. o 7-8 turn limiti, çakma kadala npc neydi of yarabbi. gollop gömer umarım gelecek ay.

d548ada5c6448fb176e3e5e43069c10c.png

bayağıda olmuş hani ?

Mesaj tarihi:

hmm evet de bunu expansionla filan oynamak lazım artık, o zamanlar zaten tutmamıştım belki de gördüm ama almamışımdır. olsun zaten kızgınım hala adamlara, foşik aga tarzı forum moderasyonları vardı.

• Yeni Oluştur...