ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Sırf indie kickstarterlar değil ki, hepsi. AAA oyunlar bile yarım yamalak çıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 oyun iyi görünmese steam'i bekleyecektim de izlediğim herşeyde iyi görünüyor, bir yıl bekleyemem yani. bugün çıksa bugün oynayasım var, backer build yükledim ama çalışmadı nedense. pahalı olsa o zaman vazgeçerdim ama 80 liraya toplam bitti. xcom2 hala almadım, onun indirimli hali bile bundan pahalı yani tam komedi. bu yıl içinde "sonra alırım" dediğim 1-2 oyuna kallavi zam geldi, ondan da biraz tereddütlüyüm bekleme işinde. kur yükselirken riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 humble verdi xcom u sam kaçırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) İsteyene season pass için kod: Spoiler MYRku3ovNcGfH Dikkat edin, bu kod oyun için değil season pass için. Kasım 15, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 3 saat önce, Darksun dedi ki: humble verdi xcom u sam kaçırmışsın. 12$ değil mi zaten humble, steamde 60₺ görüyor zaten. herşeyiyle beraber değilse np. gerçi oyunu da beğenmedim zaten, ilk çıktığında bitirdim bıraktım öyle. ek paketli halini bile merak etmedim sonra yani. o 7-8 turn limiti, çakma kadala npc neydi of yarabbi. gollop gömer umarım gelecek ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 (düzenlendi) yukarıdaki kodu nasıl kullanıyoruz? edit:ödeme kısmına kadar geliyorum ama promo code alanı yok:( Kasım 16, 2019 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 @Frostbite şu siteden alman lazım: https://buy.phoenixpoint.info/ yalnız cc'ni test ediyorlar para çekip, bankanın sana yolladığı onay mesajından tam kaç lira çektiğini yazmanı istiyorlar. bilgin olsun önden. e-mail'ine gelecek kod sonra. onu epic'e gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 new jericho'dayım, direkt starship troopers ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Sam üstadım bu 4 kasım muhabbetine takılmıyoruz değilmi verdiğin linkde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 o tarih sohbeti kodu almak için, tahminimce komutan'ın zaten ihtiyacı yoktu, sana vermiş kodunu. kodun olduğu sürece sorun yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 (düzenlendi) Evet, aynen öyle. Bana yanlışlıkla kod yolladılar, sonra da bir mail daha atıp, yanlışlıkla yolladık ama başkasına verebilirsiniz, dediler. Kasım 16, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 kabul etmiyor çıldıracam ya çekilen parayı giriyorum ıhh hayrına biri alsında ben parayı hesabına gönderiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 (düzenlendi) Ok halletim Kodu kullandım bu arada teşekkürler komutan:) Kasım 16, 2019 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 12 saat önce, Sam dedi ki: 12$ değil mi zaten humble, steamde 60₺ görüyor zaten. herşeyiyle beraber değilse np. gerçi oyunu da beğenmedim zaten, ilk çıktığında bitirdim bıraktım öyle. ek paketli halini bile merak etmedim sonra yani. o 7-8 turn limiti, çakma kadala npc neydi of yarabbi. gollop gömer umarım gelecek ay. bayağıda olmuş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 hmm evet de bunu expansionla filan oynamak lazım artık, o zamanlar zaten tutmamıştım belki de gördüm ama almamışımdır. olsun zaten kızgınım hala adamlara, foşik aga tarzı forum moderasyonları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 şimdi ayın 3 mü çıkış 5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 3 demişlerdi, değişiklik son 1-2 günde olmadıysa 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Son sorum oyun ön yüklemeye açık olacakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 gördüğüm kadarıyla preload yok ama unlocku sordum, salı günü 19’da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Açıldımı oyun? Emenike akşam vardiyasındayım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 gmt imiş 19 ya pardon, 21 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Ahah ok artık gece indirmeye bırakırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar