Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bu yazin en begendigim geleneksel dizilerinden. Yapicmi Ridley Scott ve Robert King. Robert King'ti The Good Wife'dan bilebilirsiniz. 40 dakikalik bolumler iste. Ilk bolumun konusu: said: When Laurel Healy (Mary Elizabeth Winstead) returns home to Washington, D.C. to work for her brother, Senator Luke Healy (Danny Pino), on Capitol Hill, she is caught in the midst of two huge problems: the government has stopped working due to budgetary disagreements, and mysterious bugs are eating the brains of a growing number of Congress members and Hill staffers. Ilk bolumu epey sevdim ben; senaryo iyiydi, oyunculuk iyiydi. Bakin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 mary elizabeth winstead istesin serçe parmağımıda keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 yok diye ben açıcaktım başlığı gerge açmış neyseki.benimde çok hoşuma gitti ilk bölüm.cloverfielddaki kız var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=70qsB_gW4G4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ridley scott film yapsin lan adam gibi dandik dandik dizilerde ne işi var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ve senko yine şaşırtmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 İlk bölüm çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 İlk bölüm hoştu, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 beyin sahnesi rahatsız edici derecede iyiydi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 senatörün kulağında basur çıktı sandım meğer beyni akıyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ikinci bolum de iyiydi. Yeni karakterimizi de sevdim. Hala bakmadiysaniz bakin derim. SmartDNS varsa burada: http://www.globaltv.com/braindead/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Vay fakülte gibi . İzliyoruz yoklukta bakalım nasıl ilerleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ilk bölüm çok iyiydi ya, şimdi 2. bölüme başlıyodum da o giriş nedir ya ahahah mükemmel olmuş, tuttum bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3dOx510kyOs Yazin en iyisi geleneksel diziler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 4.bölüm çıkmadımı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ya inatla izliyorum bu diziyi ama daha tam potansiyeline ulaşmadı gibi. Bişeyler eksik ve ben betimleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 mokoko said: mary elizabeth winstead istesin serçe parmağımıda keserim sırf şunu layklamak için yıllar sonra login oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ana 4 çıkmış, akşam izleyeyim. Bölüm isimleri baya iyi btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ilk bölümü izledim sadece ama dizi iyi gibi. Tekrar keşfettim ki mary elizabeth winstead ben çok beğeniyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 baya iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 zombi dizisi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 yani, pek sayılmaz ama biraz sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 zombi apo varsa başlayayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar