Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 senko said: fakirler için bir yer değil alaçatı. zenginler için de kalabalık. iki profil için de önermiyorum. beyaz yakalilar icin gayet uygun bence. pahali kalabalik classy gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ve evlat olsa sevilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Marty said: alacatiya gelmeden yolda seferihisar diye bi yer var. kucuk bir sahil, kucuk bir de otel var. gerisi oranin yerlisi. orda aradigin fiyatlarda kalir, yersin. ama bir gun sahil + bir aksam yemeginden sonra yapcak hicbirsey yok. ben sahilde oturucam dinlenerek tatil yapicam diyosan uyabilir. gerci bu dedigim 3 sene oldu belki 4. simdi ne durumdadir orasi bilemiyorum. hangi yol abi orası asd :D hatta hangi seferihisar küçük bi otel olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 seferihisar, izmir-kuşadası yolu üzerinde ve denize kıyısı yok? çeşme ile de arasında rahat 70km fark vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 kıyısı var ya nası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 sigacik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Seferihisar'da havuzlu otel var abi küçümsemeyin. Tek problemi işte küçükbaş hayvanlar ile bozkır tuygunları giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 izmir'i bilmeyenler çıksın konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ginaly said: kıyısı var ya nası yok. sığacık'ı diyorsundur sen, bi iki güzel otel var oda, atlantis, bi de limana yakın bi otel vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 98'den beri sığacıkta evimiz var. lütfen herkes çıksın konudan sadece ben konuşucam artık sığacıkla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 sigacikta kontu ilkokul arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Sığacığın denizi güzeldir. Hatta limandan bi balıkçıyla anlaşın, sizi "the beach" misali güzel koylara götürüp getirsin. 50-100 tl ye patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 izmirden alacatiya giderken yazi tura atip girmistik seferihisara. ertesi gun de alacatiya gitmistik. kac km arasi bilmiyorum. dediginiz gibi 70km olabilir. dedigim otel deniz kenarinda ama sahili yok, havuzu var mi bilmiyorum acikcasi. hic dikkat etmemisim. gunduz halk plaji, aksam otelde raki balik yapmistik deniz kenarinda. harikaydi. sansimiza yan masamiza da assolist bi abla gelmisti, bi de kemancilar vardi. cok eglenmistik. hem yemek hem otel fiyat acaip ucuzdu. bir gun daha kalsan yapacak hicbirsey yoktu iste. sikintisi o. ertesi gun de gidip alacatida kaziga oturmustuk. kazik da guzeldi. ama sonuc olarak kazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Eski foça da harika bir yer. tam kafa dinlemelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 simdi merak edip baktim da, sigacikmis bizim kaldigimiz yer. ve evet baya bi mesafe varmis alacatiyla arasinda. dag balik evi ya da dag motel hatta kaldigimiz yer. marina falan gozukuyo ama ben hatirlamiyorum hic marina. bir suru de otel varmis sagda solda. avm bile var. o zaman yoktu. koy gibiydi bildigin ortalik. bi halk plaji hatirliyorum sadece. o da gozukmuyo mapsde. ya da bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 otobandan gidiyorsunuz ikisine de, seferihisar alacati arasi 30-40 dk hiziniza gore. Seferihisar da cite slow secilmisti bir kac sene once. Gayet guzel bir yerdir ancak kop kop degil kafa dinlemelik. Kaldi ki ordada 30 liraya balik bulmak zor olur. Istanbulda bulunmuyor 30 liraya balik. yani konu oylesine komik ki adam cesme bile demiyor, direk alacati. 30 liraya balik yiyecek alacatida. Hayaller monaco gercekler basak sehir. Simdi sen 30 liraya kalkan da yemek istersin? Kalkan bedavaya bile bulunur gerci de senin hayal ettigin gibi olmayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 gidin kuşadasına ne kasıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 kuşadası acayip kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 neresine gittiğine bağlı. Merkez dışında kalabalık yok pek. Sahil sitelerine doğru akacaksın boş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 tambjk said: Sığacığın denizi güzeldir. buna karşı gelmek zorundayım. ben o denizde büyüdüm sırf bu yüzden artık denize girmiyorum. çivi gibi suyu çivi. insanı denizden soğutur. zıpkınla dalardım o çivi gibi suda ya. ne taktikler denerdim. gittim dalgıç elbisesi aldım büyük geldi. vazelin sür üşümezsin dediler sürdüm cayır cayır yandım anasını satim. tabi bunlar 90lar sonu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Black-ice said: tambjk said: Sığacığın denizi güzeldir. buna karşı gelmek zorundayım. ben o denizde büyüdüm sırf bu yüzden artık denize girmiyorum. çivi gibi suyu çivi. insanı denizden soğutur. zıpkınla dalardım o çivi gibi suda ya. ne taktikler denerdim. gittim dalgıç elbisesi aldım büyük geldi. vazelin sür üşümezsin dediler sürdüm cayır cayır yandım anasını satim. tabi bunlar 90lar sonu hep. Ben de urla da büyüdüm :) Çocukluğum gençliğim oralarda geçti, sığacığında baktığı güney ege koylarına çok gittim. Evet dediğin gibi çok soğuk suyu, lodos esinde kıvama geliyor denizi fakat o suyun temizliğini, berraklığını arar oldum gittiğim her yerde. Alışkanlık ve bünye meselesi biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 senko said: kuşadası acayip kalabalık. Milli park 4. koy abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 adrasan a gitsenize abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Eaabi İstanbul cumhuriyet yea girip çıkmadığımız mekan kalmadı diyen çakma beyaz yaka tayfayı 3 gün öyle yerlere sokuyorum ki herif hayattan soğuyor. Alaçatı yerli turist kapanı abi, piyasası da hiç düşmüyor. 15 liraya portakal suyu içersin anca, Alaçatı kahvaltısı diye Sailors'da yarım simit-BİM reçeli-market peynirine de 40 lira bayılınca tamam işte. Ha Port tarafı iyidir, gece gerçekten eğlenirsin ama ilçe merkezi gerçekten turizm balonu nedir diye makale yazdırır. Zaten arabayla Çeşme 5 dakika, Alaçatı'ya gelecekseniz de konaklamayı o taraftan yapın, butik otellerinin muhabbetine girmiyorum bile (Çok kaliteli olanlar var evet, gecelik 850 TL) Bütçe düşükse de Mardinliden midye dolma ve Hikmet'ten kumruya abanmaktan 10 gün kabız gezersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ole deme simdi midye dolma da kumru da candir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar