Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatırım Tavsiyesi.

totemic

Öne çıkan mesajlar

Cikmasi icn bi sebep yok.

Butun asyansatista avrupa satista.

Brexite kadar boyle salak gidebilir.

Enka gecen sene vardi bende, biraktim kaadi. Iki ay sonra bi feza oldu sonra yine indi.

Olay uzun yatirim kovalayip ucuzken toparlamak aslinda, saglam firmalarin temettusu falan iyi oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Borastus said:

fon alırken bir de bakıver bankanın başarısı ne kadar benim bireysel emeklilik 4 ay eksi yazdı, gerizekalı mısınız diye bankaya gittim en sonunda bazı bankaların portfoy yöneticileri başarısız baya.

Emeklilik fonlari da eksi yaziyo su an.

Eksi yazmayan bisi yok dunya uzerinde sanirim. Cok hizli degisiyo trendler. Dolara oynasan fed siciyo, yene oynasan asyayla cakiliyo, sterlin brexitle acayip volatil.

Sacma sapan bi donemden geciyoruz

Ucuz enerji yoksa büyüme de yok, haliyle sıçış daha belirgin olacak ileride.

İnşaat olur büyürüz diyenlere Caterpillar'dan gelsin. Nisan istatistikleri. Sorun yerel değil.

http://www.caterpillar.com/en/investors/financialInfo/dealer-statistics.html
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

esasen o miktarın %70'i altın banka kasasında 10 aydır öylece duruyor.

Çok iyi yapmışsın, şaka yapmıyorum. Özellikle ABD seçimlerinin sonuna kadar aynı böyle paranın çoğunu fiziksel altında tut. Özellikle risk sevmiyorum diyorsan.

Bu sene borsadan al-sat dışında kar edilmez, türk lirası acayip riskli. Küresel ekonomi yavaşladı. Belki Euro bölgesi krize girecek. Trump'ın seçilmesi durumunda dolar değer kaybedecek. Burada en mantıklısı altın, üstelik fiziki altın. Yani altın tahvili vs. değil, alıp kasaya koyacağın altın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...