fixmen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Bu da burada kalsin, yillar onceden bana adayi hatirlatan sarki :). Gidebilen gitsin, muhtesem.. https://www.youtube.com/watch?v=DNztQvX6xBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ulan gitsem mi yaa bilet bulabilir miyiz? 7 gün de festival çekilmez helak olur insan 3 gün temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 gidecekler çadırı geniş tutsun beyler giden gelen çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 face a bak füx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kerito ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 KillJoy said: kamp alanı var mı? çadır madır? yoksa şehirde mi kalıyorsun git gel yapıyorsun Cadiri herkes yaninda getiriyo. ozellikle turkler eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Phyx'in biletiyle giderseniz onun hatun kaldırma güçlerini de ödünç alıyorsunuz, paçanızdan çekiştiriyor hatunlar. Uyarayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 su anda isimden ayrilip gitmee karar veriyorum o ahlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 3 bilet olsa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 sitesinde var daha bilet üzülmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 https://open.spotify.com/user/ekremeralp/playlist/2WqjTgcMxhlrAnz6nsVv6z ne çalacak diye merak edenler bakabilirler. Uff çok beğendim, acayip eğlenceli olacak diyenler var mı acaba? Ne kadar Indie'siniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar