Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 işim çıktı gidemiyorum, ciğerim yanıyor 850 liraya vereyim size siz gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 7 gün çok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Çok garı gız olur mu? Ekmek çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 budapeste ve kadın eş anlamlı gibi bişey zaten. Kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 sıvı almayı unutmayin helak olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kamp alanı var mı? çadır madır? yoksa şehirde mi kalıyorsun git gel yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 tarih ne? Aug 10 - Aug 17, 2016 imis adamlar vize istiyor muydu? Istiyormus. kac gunde cikar vize? Bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 10-17 ağustos. vize var. kamp alanı var ama giriş çıkışta yapılaibliyor. info Evlenmeseydim giderdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ben bu haftasonu gidicektim budapeşteye ama mültecilerde dolayı macaristan çok geç randevu veriyor ve neredeyse 2 hafta kadar pasaportu alıkoyuyor. planlarınızı ve randevularınızı ona göre yapın. ben yalan oldum siz olmayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Orange vize veriyo abi randevuyu, 4 ulkenin vize islemlerini oradan yapiyosunuz, bi hata olmasin? Yani onlar konsolosluga gonderdikten sonra en fazla 1 hafta surmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 2 hafta pasaport alıkoymak ne yuh? Sanki birtek sizin ülkeye girip çıkılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Esh said: Orange vize veriyo abi randevuyu, 4 ulkenin vize islemlerini oradan yapiyosunuz, bi hata olmasin? Yani onlar konsolosluga gonderdikten sonra en fazla 1 hafta surmesi lazim ben başvuruyu yapmadım ztn randevu olayını çok geç verecekleri için. pasaporta el koyma muabbetini yaşamadım sadece araştırırken gördüğüm şey o. yanlış bilgilendirme yapmıyım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 festival tuna nehri üzerindeki bi adada gerçekleşiyor. adanın etrafı devasa agaçlarla çevrili geniş geniş kamp alanları var. adada her türlü mutfağın yemeği var, duş alanları tuvaletler falan sorunsuz. adadan hiç bir şekilde çıkmana gerek kalmıyor. müzik akşam 4te başlayıp sabah 6 gibi bitiyor. bi tane hayvani ana sahne, 3 tane büyük sahne, 10 tane falan da müzik türlerine göre dağılmış club boyutunda mekan var. günlük 95k kişi falan geliyor. her türlü müzik var. her hangi bir saatte her hangi bir gireceğiniz mekan zaten inanılmaz oluyor, bir süre sonra sevdiğiniz grupların takibini bırakıp rastgele takılmaya başlıyorsunuz. isteyenin istediğini yaptığı özgürlük adası işte, geçen sene gittiydim bu sene büyük aksilik olduğu için gidemiyorum, bundan da sonra bi 35 yaşıma kadar falan giderim diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Bi de bilmeyenler icin bu inanilmaz bi festival, bunun disinda 1-3 buyuk yaz festivali daha var iron maidenlar prodigyler falan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 abi o kadar gitmek istiyorum ki offfffffff ki ne of yani. gidecek bi ortamım olsa uzun ilişkim falan olsa keşke de önceden plan yapıp gidebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 uzun ilişkin falan mı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 abi önceden plan yapamıyorum ki. arkadaşlarım fakir çünkü aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 benim calisma gunleri tutmuyor.. yoksa alir giderdim :( feck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 bende evli olduğum için yalan. Hatunu görütmem buralara boşuna saadetimiz bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 mithat'i yolla tek basina. o gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 mithat buranın adını bile ağzına alamaz şu durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 abi mithat, "ben oyle korkacak adam degilim" diye yaziyordu whatsapp'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ahaha karısı hala okuyormu burayı ? :D valla ben onun yerinde olsaydım ruhu teslim etmiştim hatunun eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Sevgilim Sziget'e gidelim mi beraber demişti reddettmiştim param yok diye. Sonra dert etme masrafları dedi fakat vip bilet kalmamış diye vazgeçti. Herkesin girdiği duşları kullanamam demişti. Ne kadar burjuva bir kıza aşık olmuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 saatte nacar, karıda macar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar