Grego Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 well played drama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Biri şu cahili alsın başımdan ya başlığa bakmıyorum özelden yazıyor :)) Kendimi tanıtmaya ihtiyacım yok ki beni tanıyan tanıyor senin gibi tabelayla şizofreni reklamı peşinde dolaşmıyor kimse Üyelik zamanlarımıza bak ilk önce muhtemelen sen o zamanlar su ya bu diyordun. Birden ağız değiştirip maliyetlerin yüksek olduğundan bahsetmeye başladın ya sen nasıl bir hastasın anlamadım... 500 k dolar harcama yapan birisinin muhasebe raporları vardır herhalde değil mi gerçi anladık ki o da yok Senin şirketin btk onayını merak etmeye başladım yer sağlayıcı lisansını görelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Gigabyte said: Biri şu cahili alsın başımdan ya başlığa bakmıyorum özelden yazıyor :)) Kendimi tanıtmaya ihtiyacım yok ki beni tanıyan tanıyor senin gibi tabelayla şizofreni reklamı peşinde dolaşmıyor kimse Üyelik zamanlarımıza bak ilk önce muhtemelen sen o zamanlar su ya bu diyordun. Birden ağız değiştirip maliyetlerin yüksek olduğundan bahsetmeye başladın ya sen nasıl bir hastasın anlamadım... 500 k dolar harcama yapan birisinin muhasebe raporları vardır herhalde değil mi gerçi anladık ki o da yok Senin şirketin btk onayını merak etmeye başladım yer sağlayıcı lisansını görelim bakalım Editor said: 1.şirket belgesi koyacam dimi buraya 500bin ciroyu göstercem haha nası bir dünyada yaşıyorsunuz acaba... demişim... okumadıysan... Ayrıca para konusunu sen açtin hatırlatırım 1milyondolar harcıyordu digiturk senelik hani... ? Hani sende digiturke calışıyordun filanya ? ha bide öm atıyor demişsin trollsündür umarım haha Bu nasıl bir usluptur ? Size düzgün cevap verende suç zaten. Hakaretlerine aşşalamalarına ağlamalara devam et... Edit:Hah birde üyelik tarihine bakıyorsan zaten ordan belli forumla alakan olmadığı ve beni tanımadığın bu yüzden benim hakkımda bilip bilmeden konuşmazsan sevinirim. Bitane lafım çıktımı acaba bu şekilde bu adam şöyle bu adam diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Adasi var olm editorun 500k falan bunlar kucuk rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ZIYAAAAAAAAAAAAAAA dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 fasfas yine olmadı be hadi de bida :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 500 k dolarla oynuyorsun da pazar alaninda niye 3-5 kurusluk seyler satiyorsun keke hobi olarak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 belki ciro 500k ama masraf ta 498k =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Gigabyte said: 100+ kişiye o dandik sunucuların üzerinden 720p ve üstü live stream yap 3sn latency iddianı gerçekleştir belgeleriyle koy önümüze bir de ayda 500 bin dolar harcama yaptığın hatta bırak doları 500 bin TL harcama yaptığın bir belgeyide koy buraya o zaman bu forum seni adam yerine koyar aksini yapmadığın sürece her türlü yakıştırmayı yersin Twitch periscope falan bunlar amatör yerler zaten sen oralara da servis sağla...biz de streamde kullandığımız 45.000 lik mac prolarımızı çöpe atalım.... Allah ıslah etsin seni Belge koyarsa bana haber verin photoshoplu bile olur kabulümdür en azından belki free template düzenlemeyi adam akıllı logo yapmaya teşvik etmiş oluruz daha fazla cevap yazmıyorum bu ruh hastasına streamde niye mac pro kullanıyorsunuz oraya takıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 µh said: 500 k dolarla oynuyorsun da pazar alaninda niye 3-5 kurusluk seyler satiyorsun keke hobi olarak mi Trollüyormusun ? Bak aynı şeyi di de demişti arkasayfada cevap ta verdim Editor said: * di Ben nezaman dedim gecinemiyorun satiyorum diye...? Ozaman soruyorun neden bedava teklif ettim bagas yapanlar icin? Hadi sattim gectim diyelim devamli hep bi giveaway modundayim nasi diyebilirsinki boyle bisi? Anlamiyorum nasi kafalar yasiyorusnuz hizmetimi emegimi sunuyorum Yoks seedbox satiyormusum yahu ihtiyac var ordan burdan almayin ben size ucuza daha iyisini saglayim diyorum bu mu yani? aç gözlü paraya aç insan? Böylemi oluo ? Ben onları paticik üyeleride kullansın diye sağasola dandik şeylere para vermeyin buyrun ben size daha iyisini daha ucuza sağlarım dediğim şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bana beleş oyun verdi editor, o yüzden bence haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Editör kapısından içeri dahi giremeyeceğin Tv kanalları ile çalışıyorum.(Lig TV Dahil). Hatun kıvamı çenen var ama okumayı beceremiyorsun. Oku ve okuduğunu anla. ANLAMAK YA DA ANLAMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU Editor said: Bu nasıl bir usluptur ? Size düzgün cevap verende suç zaten. Hakaretlerine aşşalamalarına ağlamalara devam et... üslup konusuna gelince bak bakalım yazdığın mesajlara ''BSG'' , ''Çokta şeyimdeydi senin lafların'' Bak üslup dersi burada attığın mesajlarda çok merak ediyorum acaba içinde kaç karakter barındırıyorsun. Hakaret eden birisi varsa o da sensin. Terbiyesizliğin alâsını yapıp hala gelmiş stalker gibi takılıyorsun. İnsanda utanma olur o bile yok sende. Sana kaç defa şans verip kaale alarak cevap verdim her seferinde verdiğin cevaplar ortada Editor said: 1.şirket belgesi koyacam dimi buraya 500bin ciroyu göstercem haha nası bir dünyada yaşıyorsunuz acaba... Neymiş Altında kalacağın laflar etmeyecekmişsin. Lütfen git bir psikiyatr dan randevu al psikolog senin işini çözemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bak Halen! Arkadaşım forumda pek takılmadığın için orda ilk söylediğimde aslında gerçek anlamıyla söylenmiş olmamasını anlayamadın. Olur hadi kabul ettim iyikide öyle anlamışsın sonraki çirkefliğini gördükten sonra meh. yani... Halen halen alıntılıyorsun bişiler anlamıyorum o alıntıladığın yerde ne yazıyor okuma özürlüsün sanırım ? yada noktalama işareti yok diye kendin bir cümle yarattın sanırım ? kim hasta görebiliyoruz evet. Sen benden belge koymamı istemiştin.. saçma sapan :) birisine maaş bodronu tarat koy der gibi haha bende cevabı bu şekilde vermiştim : said: şirket belgesi koyacam di mi buraya? 500bin ciroyu göstercem haha. Nası bir dünyada yaşıyorsunuz acaba... Şimdi ne anladın burdada ne demişimde lafımdan dönmüşüm halen çözemedim... haha ciroyu göstercem i gerçekten "göstercem koyacam bak şimdi Görürüsün" Gibisinden mi anladın haahah Nasıl bir trollsün ? Birde gelmiş stalker diyor ... haha ne stalkerlığımı gördün ? Ha ben seni ortaya çıkartırım yalanını o. Sen git UO server filan kur ;) sonra mac pronda oyna Macpro encode yapmakla streaming i aynı şey sanan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 45k $'lık Mac Pro nasıl oluyor, herşeyi ekledim 17k çıktı: http://puu.sh/ppaKP/366e02cd85.png Vergi, ithalatçı kar marjı ve birkaç monitör de eklesense gene çıkmıyor o fiyata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 lig tv maç streamini mac pro dan mı yapıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Brightmist said: 45k $'lık Mac Pro nasıl oluyor, herşeyi ekledim 17k çıktı: http://puu.sh/ppaKP/366e02cd85.png Vergi, ithalatçı kar marjı ve birkaç monitör de eklesense gene çıkmıyor o fiyata? 45.000 dedim dolar işareti yok 1-2 sayfa geriye bakın. 17.000 dolar da TL ile ne kadar ediyor bakarsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 progamer said: lig tv maç streamini mac pro dan mı yapıyormuş? Hayır. Avid yazılımları kullanan sistemlerde mac pro kullanıyoruz. Tekrar söylüyorum LİG TV dahil bir çok televizyon kanalı ile çalışıyorum dedim. Bir yere bağlı olarak çalışmıyorum. Ortağı olduğum bir produksiyon şirketinde çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Hangi firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 mac'de ne kullanarak, neyi nereye stream ediyorsunuz ? çok merak ettim, ben de streaming işleriyle uğraşıyorum netten yayın falan yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 @gigabyte, digitürke de söyle , dünyanın en boktan stream servinisi veren ilk 3 firma içindedirler kesin. geçen sezon üst kalite paketine 380 küsür lira verdim. Tv den izlesem 500 lira civarına gelicekti. Bunu heryerden izlerim diye almıştım lakin; en az 40-45 sn geriden gelmesi , korsan izleyen arkadaşın aha gol oldu dedikten 20-25sn sonra golü görmeyi falan geçtim , o nasıl dandik bir fps dir yav , 1800k diye milleti kekliyorsun , ekrandaki kayan yazılan okunmuyor nerdeyse , hareketli sahnelerde kalite leş gibi , bazen topun nerde olduğu anlaşılmıyor , Hatta bazen 1800k lık maç yayını 1200k veriyolarlar vs. Ha gerçekten senede 1m tl yatırım yapıp böyle eşşek yüküyle para alıyorlarsa, iyi izlemişiz bu zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 1m para mi oglum digiturk gibi bi platform icin, nasil bi mantik bu? En az 50-60m dolarlik sistem sunmasiclazim o adamlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 He 50 60 milyon dolarlık sistem.. Adamlar bu halde batıyor, stream için öle bi para ayırsalar nolur acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Batmalarının nedeni ihaleyi çok yüksekten almaları. Millet platformunun reklamını yapmak için zararına fiyat veriyor ihaleye. Sonra bok gibi hizmet veriyorlar zaten mecburlar bize diye. Umarım her lig ihalesine giren batar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Digitürk'ün internet yayını SD televizyondan kötü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar