-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ya kaçak maç yayınlıcak işte amma büyüttünüz mevzuyu ondan soyleyemiyo sunu yapcam diye atarlanıyo. ve evet editör'e beklenen cevap gelmiş sdsdsf, heycanla takip ediyoruz gelişmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 pulkas said: df said: ... ayrıca lig tv sadece 1m harcıyorsa digiturkplay ile niye dandik kalite izlediğimiz anlaşılıyor. =) arada tivibu spor da mac oluyo ya olmaz olsun.adamlar nasil bi alt yapiyla hizmet vermeye calisiyosa artik. Abi çok ciddi bir altyapı var Tivibu'da. Zaten Telekom'un altyapısını kullanıyor sınırsız QoSle. Bunun yanı sıra 10+ CDN noktası var. Digiplay gibi p2p yapmıyor yayını. Tivibu headenddeyim bu arada. İşin içerik ve pazarlama kısmıyla alakam olmadığından sövmeyin fiyat ve program içeriği konusunda lütfen :) Bir de OP'un istediği olayı biz sık sık yapıyoruz kurum içi canlı yayınlarda filan. Ama hayvani encoder sunucu ve CDN çıkışı olduğu için sorunsuz binlerce kişi aynı anda izliyor. Fakat bu hizmeti dışa sunmuyor ne yazık ki Telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Gigabyte said: Türkiye de yaşayan bir Bulgar arkadaşımın lafı ile cevaba başlayayım. ''Türkiye de herkes her şeyi biliyor'' Seni son kez muhattap alıp cevap yazma zahmetine giriyorum malum ramazan sevap olsun. Editör kapısından içeri dahi giremeyeceğin Tv kanalları ile çalışıyorum.(Lig TV Dahil). O işler senin dandik stream servisinle, sunucunla olacak işler değil boş yere bana işimi öğretmeye kalkma. Lig Tv nin sırf internet yayını yapmak için harcadığı bütçe senede 1 milyon dolardan fazla(Senin dandirik hosting firmandan kaç bin tane eder gerisini sen hesapla) Televizyonculuk hakkında bilgin gram olmadığından güvenlik açısından yayınların neden delaylı gönderildiği internet yayınlarında ise neden özellikle belirli bir latency bırakıldığı hakkında gram farkındalığın bilgin yok. Canlı yayın aracı > Uydu Transferi > Cihaza ulaşma süresi 1 saniye bunun merkezden fiber video converter ile çevrimi ve uploadı gerçekleşir ki bu sırada bu codecler önemlidir ki 1080p ye kadar yayın gerçekleştirilir. O kadar render işlemini yapacak kapasitede cihazın, sunucuların, bant genişliğin varsa hemen lig tv ye git teklifini yap milyon dolarlar kazan burada müşteri armaya çalışma... Bu servisi sağlayan milyon dolarlık şirketler bile senin dediklerini garanti edemezken boşu boşuna ötme buralarda. Periscope gibi networkler bile bu dediğini yapamıyorlar... Kısacası sağdan soldan 2 sunucu kiralayarak onu yaparım bunu ederim demekle olmuyor o işler. Ya BSG ! Yok orda burda çalışıyorum diyorsun bişiden haberin yok, ama harbiden lig tv de çalıştıysan da demek senin yüzünden bukadar işkence çekiyor milet, bukadar kötü yayın alıyorlar. Digiturplay p2p veriyor sırf sunucu yapmayalim "uğraşmayalim" diye 3rd dandik en ucuz şirketi kullanıytorlar. Sıkıyorsa Kullansınlar Akamai.( ki aldıkları paralara göre kullanmaları gerek) Burdan da çıkartıyoruz ki demekki ben senden iyi biliyorum rahat ol. 1milyon dolarmış senelikmiş PUAHHAHA lan ben aylık harcadığım para 500bin doları geçiyor sen nediyorsun ? Beni tanımadığın ve digiturkün rezilliği Boş konuştuğun burdan belli oluyor. yok codecmiş uydu transferiymiş hahaha Ya neden beyin yoksunusun, adamin ne istediğine göre belirtim orda. Ona göre fiyat vs değişir ona göre 2sn sağlayabilirim dedim. ____ Ayrıca Bana GERGE Tier Anlat demiş bir SAYGI DEĞER PATİ ÜYESİ Arkadaş! Orda yüzeysel anlattım neyin nasıl olduğunu ne yapacağımı onları anlamadıysan bunları şöyle kurun bunu yapın diye niye anlatayim ? Ayrıca okadar kısa sürmez bu configler üzgünüm. Sonuçta orda mantığını açıkladım. Ha okumadıysan tekrar söyliyim Anahtar kelimeleri Ping,Lossless,Raw,izleyici sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 cabuksizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 gene ufledi mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Adamin varligi tayyibin diplomasi gibi lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bisi sorcam. Patideki pek cok kisi birbirini taniyo, dugunune falan gidiyo ya.. Editoru taniyan nedir ne degildir bilen kimse var mi? Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Editor said: digiturk 1milyon dolarmış senelikmiş PUAHHAHA lan ben aylık harcadığım para 500bin doları geçiyor sen nediyorsun ? dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ilaçlarını aksatmıştır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Aylık 400 bin tl geliri olan şirketin veliahtı pozisyonunda çalışanda geldiyse , konu kendi döngüsünde dönmeye başlayacak demektir. abort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ayda 500 bin dolar harcama yapan adam sitesine 3 dolar bile etmeyecek template tasarım kullanıyor. 500 bin dolar harcama yapıyorsan git bir yazılımcı tut da DandikVpn'e vpn için client yaptır. Bilip bilmeden yazılar yazıp g.t olunca hakarete başlarsın anca. İstenmeyen tüy gibisin her yerden çıkıyorsun. Sen şimdi isteyenlere kakala o dandirik hizmetini sonra toplaşın lokal ağ üzerinden 10 kişi latency olmadan takılın hadi paşam başka kapıya. https://panel.cabukvpn.com/User/Login/CreateUser.aspx Sen İlk önce otur da panelini yap 404 Editor Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 "Ayda 500bin dolar harciyorum ama end user'a VPN satmazsam gecinemiyorum, seed box parasini baskasiyla paylasmazsam yapamiyorum" demis editor yine. Araya yine BSG sikistirmis, hakaret etmeden yapamamis. Merakla bekliyoruz bi sonraki mesajini... edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Özgürlüğünüzün kısıtlandığını, izlendiğinizimi düşünüyorsunuz ? (mi ayrı. Soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz.) CabukVPN Türkiye’nin En Güveniliri, neden mi ? ("En Güveniliri"nin baş harfleri neden büyük? Ayrıca "en güvenilir olan şey nedir? Doğrusu CabukVPN Türkiye'nin en güvenilir VPN sağlayıcısıdır. Neden mi?" ) Facebook,Twitter ve Youtube a erilişlmiyor çok yavaş, Netflix, Hulu gibi hizmetlerden yararlanamıyorsunuz , bağlantınız güvenli değil yada İnternette gizliliğinizden emin değilsiniz ? (Erilişlmiyor nedir? Nerede "Youtube'a" da olması gereken tırnak işareti?) Ha bir de yada ayrı yazılır. Hay bi de adamın nicki Editör yav... Aylık 500 bin lira kazandıran bir internet sitesinde nasıl olur da imla hatası hatta daha da kötüsü anlam düşüklüğü olur? Ciddi soruyorum yav. Editör'ü Paticik haricinde tanıyan birileri var mı? Merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 * panel bakimda anca siz cabukvpn i biliyorsunuz kendinizce hakli oluyorsunuz bu sekilde bisi demiyorum * bsg cektim cunku yalan atiyoradam cok net * di Ben nezaman dedim gecinemiyorun satiyorum diye...? Ozaman soruyorun neden bedava teklif ettim bagas yapanlar icin? Hadi sattim gectim diyelim devamli hep bi giveaway modundayim nasi diyebilirsinki boyle bisi? Anlamiyorum nasi kafalar yasiyorusnuz 1 gun paticik uyeleri icin ucretsiz ne sagladiniz? Iyi niyetli hallerimden kil kapan ve gereksiz tilt olan insanlarsiniz hizmetimi emegimi sunuyorum lan daha ne yapabilirim Yoks seedbox satiyormusum yahu ihtiyac var ordan burdan almayin ben size ucuza daha iyisini saglayim diyorum bunu yani ac gozlu paraya ac insan insan modeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Her gun senin gibi tiplerle ugrasiyorum be editor, daha ne yapayim. Kac kere atildin surdan mevcut uslubun ve BSG'lerin yuzunden sen soyle sayisini. Hani ya desteksiz atsan ya da uslubun kotu olsa neyse de ikisiyle birden baya boyle fantezi filmi kahramani gibisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Editor said: * panel bakimda anca siz cabukvpn i biliyorsunuz kendinizce hakli oluyorsunuz bu sekilde bisi demiyorum * bsg cektim cunku yalan atiyoradam cok net * di Ben nezaman dedim gecinemiyorun satiyorum diye...? Ozaman soruyorun neden bedava teklif ettim bagas yapanlar icin? Hadi sattim gectim diyelim devamli hep bi giveaway modundayim nasi diyebilirsinki boyle bisi? Anlamiyorum nasi kafalar yasiyorusnuz 1 gun paticik uyeleri icin ucretsiz ne sagladiniz? Iyi niyetli hallerimden kil kapan ve gereksiz tilt olan insanlarsiniz hizmetimi emegimi sunuyorum lan daha ne yapabilirim Yoks seedbox satiyormusum yahu ihtiyac var ordan burdan almayin ben size ucuza daha iyisini saglayim diyorum bunu yani ac gozlu paraya ac insan insan modeli? Ya bu arada uzatmayayim dedim kisa kestim ama icimde kalacak, soylemeden edemeyecegim. Kimsenin senden bi iyilik istedigi yok. Kimsenin senden VPS'ini sunucunu paylasmani istedigi yok. Kimse icin bunlari yapmak zorunda degilsin. Adam yerine konulmak istiyorsan tek yapman gereken adam akilli yazip yuksekten ucmaktan vazgecmen. Internette birisi sana yanlis deyince klavye delikanlisina baglamadan yazman. Ama yapmiyorsun. gelip atip tutuyorsun, yarim yamalak biseyler anlatip insanlar "devami?" "detayi?" diye sorunca ya da "yanlis bu" deyince "hayir dogru cunku..." demeyip mahalle karisina baglayip 500 BIN DOLAR HARCIYORUM BEN AYDA TAAMMI diye giriyosun. Yapma cocum, yapma evladim. Kendin dahil kimse inanmiyor palavralarina. Iki gram bilgin var, onu da anlatmaktan acizsin, haliyle iyice samar oglanina donuyorsun. Hep ayni hikaye hep ayni senaryo, millet bikti sen bikmadin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 BENİM BSG lerim yüzündenmi ? Bi aratsana ben nezamna küfür etmişim ? devamlı bana yazılıyor onları görmessiniz tabi... Ben gayet usblubuma dikkat ediyorum. Galiba yine arkadaşınla kapıştım ki böyle cevaplarla geldin... neyse hepsine teker teker cevap vermeye çalışıcam anlaşılır olması için. said: Kimsenin senden VPS'ini sunucunu paylasmani istedigi yok. Kimse icin bunlari yapmak zorunda degilsin. Evet bende bişi demedimki tam demek istediğim bu zorunda değilimki ?... ama zorundaymışım gibi bir tavırla geliyorlar konuya bunları teklif edince. said: Adam yerine konulmak istiyorsan tek yapman gereken adam akilli yazip yuksekten ucmaktan vazgecmen. Internette birisi sana yanlis deyince klavye delikanlisina baglamadan yazman. Bu nedemek ya nekadar terbiyesiz bir yazı bu ? Nedemek "adam yerine konulmak" ? Cevap bile vermek istemiyorum. laflara bak ya napalım kavgaya mı davet ediyim insanları ? Adres veriyim istersen ? Asıl bunun yasak olduğunu düşünüyorum. said: Ama yapmiyorsun. gelip atip tutuyorsun, yarim yamalak biseyler anlatip insanlar "devami?" "detayi?" diye sorunca ya da "yanlis bu" deyince "hayir dogru cunku..." demeyip mahalle karisina baglayip 500 BIN DOLAR HARCIYORUM BEN AYDA TAAMMI diye giriyosun. Pardonda ben niye 500bin dolar harcamam/cirom var demişim bi bakarmısın adamın yazdığına ? Ben durup dururkenmi demişim ? yada ben 500bin harcıyorum ben çok daha iyi biliyorum mu demişim ? Ben orda adamın lafına counter yapıp / bana sen kimsinki edasında küçük işler yaptığımı düşünerek söylediği laflara itafen cevabımdı o... Başka şeylerle karıştırma lütfen. Ayrıca Kaçkere dedim HAYIR DOĞRU ÇÜNKÜ: diyip anlattığım yerler var niye oraları okumadın ya ? çünkü okumak istemedin. Hayır hepsini geç hiç bir bilgimiz olmasın lossless codecsiz 1 kişiye ben live açtım noldu ? şimdi ? 2sn yi yakalarmıyım yakalamazmıyım ? buna cevap ver ayrıca bana Web işleriyle uğraşan adamsın CEVAP VEr lütfen. said: Yapma cocum, yapma evladim. Kendin dahil kimse inanmiyor palavralarina. Iki gram bilgin var, onu da anlatmaktan acizsin, haliyle iyice samar oglanina donuyorsun. Bikere senden büyüğüm 2.si palavraysa palavra palavra der geçer niye yalanlarıyla sdik yarıştırıyor ? 2Gram bilgim yok rahat ol . Bir konuda birşey yaziyorsam o konuda illa bir bilgim vardır. Ama gelip bu işi yapıyorum ben dedikten sonra bişiden haberin yok 2gram bilgin var diyemezsin... Ha evet Kendimi anlatamama durumum var malesef bunun içinde herkesten özür diliyorum anlamıyorlarsa benim hatamdır muhtelemen. Ama üstüne basa basa gelip Benim yapıyorum dediğim şeye yok arkadaş yapamazsın derse ya bi git derim. Örnek veriyim: Hatta en basit örnek Smooth Streaming+low encode bak en bilgisi olmayan yapar bunu tabiki 2sn altına düşemez ama 3sn değerini yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ornek vereyim deyip yine bi halt anlatmadin editor. edit : ha bi de 2 yas kucuksun benden. buna gore elimi opup sozumu dinlemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 illa cümle cümle anlatayımmı çözümümü pöf En basiti smooth streaming ile realtime transcode yapıp eğer ping 40-60 civarıysa 60*2 gidiş dönüş le beraber 120ms yapar Realtime transcode harcadığı süre 200ms civarı ama stable yapmak için 1000de yapabiliyorsun 1000ms de orda 120ms de uzaklık 1000*2+120= 2120ms yapıyor yani 2sn 120ms yaptımı sana ? Client a da buffer time 100ms yaparsın toplamda noldu ? 2sn 220ms dimi hadi buffer bol tut Toplam 2,5Sn olsun... bak en basit sistem bu default iis ve win serverla gelen... Birde Lossless File streaming yapabiliyorsun 1000ms leyada 500ms le Extra sorun varsa lütfen sor cevap vermek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Hah, cok guzel. Aferin boyle ol. Az sonra nah yaparsin temali bir post gelirse de sinirlenme, yaparim, soyle yaparim diye detayli detayli guzel guzel anlat boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 adam yönetici yaa, 2 dk da şizofreni bile tameledi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 100+ kişiye o dandik sunucuların üzerinden 720p ve üstü live stream yap 3sn latency iddianı gerçekleştir belgeleriyle koy önümüze bir de ayda 500 bin dolar harcama yaptığın hatta bırak doları 500 bin TL harcama yaptığın bir belgeyide koy buraya o zaman bu forum seni adam yerine koyar aksini yapmadığın sürece her türlü yakıştırmayı yersin Twitch periscope falan bunlar amatör yerler zaten sen oralara da servis sağla...biz de streamde kullandığımız 45.000 lik mac prolarımızı çöpe atalım.... Allah ıslah etsin seni Belge koyarsa bana haber verin photoshoplu bile olur kabulümdür en azından belki free template düzenlemeyi adam akıllı logo yapmaya teşvik etmiş oluruz daha fazla cevap yazmıyorum bu ruh hastasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 kaptan, editor'u kendi seviyesine cekip duzgun aciklama yapacak kivama getirmis... ama bu laf boyle degildi normalde ya. arenda duwcal hazretleri boyle buyurmamisti.. ohah gigabytelarca atar geldi gene. cok eglenceli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Gigabyte said: 100+ kişiye o dandik sunucuların üzerinden 720p ve üstü live stream yap 3sn latency iddianı gerçekleştir belgeleriyle koy önümüze bir de ayda 500 bin dolar harcama yaptığın hatta bırak doları 500 bin TL harcama yaptığın bir belgeyide koy buraya o zaman bu forum seni adam yerine koyar aksini yapmadığın sürece her türlü yakıştırmayı yersin Twitch periscope falan bunlar amatör yerler zaten sen oralara da servis sağla...biz de streamde kullandığımız 45.000 lik mac prolarımızı çöpe atalım.... Allah ıslah etsin seni 0.Çokta şeyimdeydi senin lafların git kendini bi tanıt önce foruma... 1.şirket belgesi koyacam dimi buraya 500bin ciroyu göstercem haha nası bir dünyada yaşıyorsunuz acaba... bilen beni tanıyan biliyor ne iş yaptığım anladımki di bile tam bilmiyor. 2.Gelelim Böyle yayın yap dediğin duruma bikere öyle yayın yapsam yine para harcamam gerek sana kanıtlamak için paramı harcıcam şimdi ... Tabiki umrumda değilsin. Hadi bunu yayınlamayı geç bikaç yukarda açıkladım herkese neyin nası olduğunu az çok teori de matematiksel olarak ortalamasınıda verdim daha da anlamadıysan... 40gbit lik sunucularım var o yüzden rahat ol bağlantı sorunu yaşamıyorum 5000$ sadece bir loadbalancer tutuyor ama tabi sen bilmessin anca $45k macpro filan haha komik... Network filan gereksiz şeyler senin için. Twitch periscope diyor halen... ya adamlar maliyet düşürmey çalışıyorlar neden realtime versinler ? Neden birsürü user problemli yaşasınlar ? Ve ayrıca izleyici sayısı 10bin üstüne ulaşıyor adamlarda tek source vermiyorlar filan mobile e çeviriyor 1080 çevirio 60fps çevirio olmadı browser a göre encode ediyor vs vs Bunları nasıl göz ardı edersin ki ? işte bu karşılaştırmayı yapmandaki en büyük sorun bilinçsizliğin cahillliğin bilmiyorsun olayları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar