Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 2 mesaj üstte adam anneye anlatır gibi anlatmış yine aynı şeyi soruyorsun asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 ya geçende de dns başlığına denk geldim valeron un, adama iyi sabır göstermişsiniz. tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 edge ve win10 app dışında 720p üstü oynatmaz çünkü ms ile anlaşması var netflixin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 ulan dns falan sordum herkes bişey diyor da anlamadım ki abi şurdan alıyorum burdan alıyorum diyor,zaten sonradan anlatılınca çözdüm olayı bişey yazmadım daha sonra. kalbimi kırıyosunuz ama ayrıca adam anlatmışta o adamın anlalttığı çözüm değil ki,o sadece nasıll bakabileceğimizi söylemiş, çözüm olmuyor yani yanlış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Cokomantis said: ctrl-shift-alt+s'ye bas, soldaki listeden en alttakini seçip override de. bi süre beklicek, baktın sonsuza kadar bekliyorsun, ileri-geri almayı bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 yaptım da bişey değişmedi ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 şöyle minik bi menü çıkmalı. http://i.imgur.com/B7ikCWj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Bitrate seciyorsun iste nasil cozum degil sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Aluriel said: Bitrate seciyorsun iste nasil cozum degil sdfds daha doğrusu çıkıyor da bir şey seçilmiyor diyim daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Cokomantis said: şöyle minik bi menü çıkmalı. http://i.imgur.com/B7ikCWj.png bu arada ısrarla yardım etmeye çalıştığın için de harbi teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 aaa şimdi baktım da chrome'da o menüden bir şey seçilmiyormuş. edge, firefox'ta falan da seçilmiyordur büyük ihtimalle. ya zaten browser'dan izlemek nedir abi, youtube'da kedi vidyosu mu izliyonuz. indirin şunun kendi client'ını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Seciliyor chromeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Aluriel bana muhalif anasını satim ne desem aksini iddia ediyor :D nası clienti nerden indirebiliyoz chrome sevdalısı değilim clienti indiriyim nerden incek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Abi son 3 gunde degismediyse seciliyor iste yahu. Windows7 kullaniyorum, browser da chrome. Ekstra bi addon vs yuklu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 e abi ben seçemiyom hiç bişey audio rattei falanda seçemiyorum donuk duruyor öyle edit: windows 8'miş ne 10 u windows mağaza dan indirmeye çalışıyorum mağaza açılmıyor aminyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bende de seçilmiyor. hesaptan kaliteyi löw yaptım mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 imamizer said: bende de seçilmiyor. hesaptan kaliteyi löw yaptım mecbur. gördün mü aluriel ben de değilmiş sıkıntı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Sabret pazara kadar screenshot koyarim eve donunce sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Aha: https://chrome.google.com/webstore/detail/super-netflix/aioencjhbaolepcoappllicjebblphoc?utm_source=chrome-ntp-icon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Biliyorum bu extensioni da gerek duymamistim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 evet yaptım video ayarınıda 1080 yaptım bişey değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 şu coko'nun söylediği de oldu şimdi 2050'yi seçtim, gene bişey değişmedi kalite de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bir de netflix'in playback ayarlarına girip EN YÜKSEK KALİTE BAS tarzı bi seçenek var, onu da seç. o da olmazsa isp değiştir sdf ya da izlediğin content'in max çözünürlüğü 720p'dir falan dicem de sanmıyorum. deli oldum akşam akşam nasıl olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 playback ayarları nerde abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 adres versin de gidip yapın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar