Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Yakında cıldırır kaparsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 tr netflixte acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 https://www.theguardian.com/media/2017/jul/18/netflix-tops-100m-subscribers-international-customers-sign-up?CMP=twt_gu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 US-based streaming service marks milestone with more than half of its 104m customers signed up outside America temiz rakam 104m nedir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 O kadar icerik harcamasina, lisans bedeline ragmen $187m net kar yapmislar 2016'da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 aslına bakarsan ucuz değil pek abi ayda 40 tl az para değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Su fiyatlari bi yerellestiremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 25 oduyorum ben orta pakete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 abi bizde 3 kişi izliyor, babam kardeşim bide ben dolayısıyla 40 tl lik paket almak gerekiyordu ama hd paket almıştım ilk,bu ultra hd lafta, aralarında bi fark yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 bandwidth'iniz 4k basmaya yetmiyor olabilir mi? ya da izlediğiniz content'in 4k seçeneği yoktur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 chromeda kötü gogo edge 4k için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 chrome 720p destekliyor da ec ne abi yapmayın. kendi client'ını kullansanıza netflix'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Windows clienti güzel, büroda onu kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Cokomantis said: bandwidth'iniz 4k basmaya yetmiyor olabilir mi? ya da izlediğiniz content'in 4k seçeneği yoktur belki. şunlar olabilir, ben 4k izliyorum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Windows 10 programinda cevrimdisi izleme oldugunu bilmiyordum ben. Is icin Windows yuklemek zorunda kaldim dizustume, memnun etti bu. Isyerinde epey hizli internet var. Tum Ozark'in inmesi yarim saat filan surecek, evde izlerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 komple cizgiroman sirketi almislar, artik burdan bikac dizi cikar kesin: http://www.millarworld.tv/comics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Kick Ass, Kingsman'ı falan yapan adamlar diye biliyorum o şirket. Hype oldu bende minikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 bunda da spotify gibi koalisyon yapabiliyo muyuz? 4 kişi ortak girilse güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Yapabiliyosun 3. ayda bozduk biz ailemizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 o zaman bana +3 kişi gelebilir, aylık 10 lira ödemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 abi ultra hd paketteyim ama görüntü kalitesi çok kötü ya bunu ayarlamanın bi yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 ctrl-shift-alt+s'ye bas, soldaki listeden en alttakini seçip override de. bi süre beklicek, baktın sonsuza kadar bekliyorsun, ileri-geri almayı bi dene. bandwith'in yetmiyorsa yemiyor. ctrl-shift-alt+d ile de bir sürü bilginin yanında mevcut çözünürlüğü görebilirsin. bi de 1080p ve üstü izlemek için microsoft edge veya netflix'in kendi client'ı gerekiyor. chrome ve firefox'ta 720p'ye kadar çıkıyor. dunno why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Isterseniz Chrome ile izleyin, kota yemesin demisler =) Gerci artik 5 mbps kota sonrasi da 1080p oynatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 baktım şimdi de gene 720p oynatmıyor ki chrome da nası yapcaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 applikasyonu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar