DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Selam beyler Patipet albümde yeterli ilgiyi görmediğini düşündüğüm için yeni konu açıyorum. Grego da el attı sağolsun : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dJMeS9oihT1rt8T62LvBmLKuqtULYH35OCRLQz4ON3M/edit#gid=1197223271 https://pbs.twimg.com/media/CkamqrIXIAgLLm-.jpg said: elemanla konuştum, kuş peşine 4. kattan atlamış aşağıdaki tellere falan takılmış, iç kanamayı durdurmuşlar 3 gün içerisinde ameliyat olması gerekiyormuş, vet %30 felç kalabilir demiş. 800 bulduk 2200 kaldı diyor. Forumun adının hakkını verelim halledelim şu işi, ister şahsi olarak yollayın ister birisi toplasın yine. Evet pamuk eller cebe pati ahalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Ateşledim 20 Hatta 20TL ve üstü Bağış yapan herkese; 3 Aylık VPN Veriyorum, + 3 Tane Random STEAM Oyunu + 1 Ay ücretsiz TV/Movie Media Stream centerimi kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 eyv editör, 15-20 elden ne gelirse ateşleyelim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ben de ateşledim bi 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Hesap no falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Olm listenin 4. Tabina niye yaziyonuz lan TR35 0011 1000 0000 0047 9522 16 Cemre meltem altinkaynak Dragon sen bu kisiyi taniyo musun? Ben yolladim 50 lira da deniz feneri cikmasin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Cemre 3000 lirayı toplayıp Çeşmeye tatile gidecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 valla burası neyse de özellikle facebook instagram vs de çok fazla bu tarz hesaplar var. paraları yiyorlar mı gerçekten hayvanlara mı veriyorlar bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dragon kendi konuşup teyit etti diye attım ben de valla yoksa bin bir türlü insan müsvettesi var bu tarz şeyler üzerinden para kazanmaya çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 tanımıyorum, konuşup teyit ettim. İlanı verenin nişanlısı kedinin sahibi, ilanı veren eses li, sıkıntı çıkarsa buldururum en kötü :) sorayım ne durumdaymış bi güncelliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Yani bunun hoax olup olmadigini anlamak zor. En kotu ihtimal dragonu doveriz napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Biz seni biliriz KARDAŞŞŞŞ O kediyi SAğlam halini Görecez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 geçici olarak ilk tab a alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dragonu dovdururum isterseniz pesin pesin kafaniz rahat olsun ajsdahdlajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 adı cemreyse kesin güzeldir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Elemanın hesabını stalkladım acık, kediyle fotoları var... Yarın yollarım artık ne koparsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 eleman izmirde bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Tekrar konuştum çocukla, son 1000 tl civarı bişey kalmış, haydi beyler elden ele 10-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bi 20lira da benden. inş tedavi olur yavrucak. Dragon update edersin konuyu, takipteyim. açıklamaya paticik yazdım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bugün toplanır o para, veterinerde hayvan değilse ameliyatı yapsın yani 300-500 eksik diye beklemesin geliyor işte para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ben de ateşliyorum 20 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Olm yatirsin hayvani ameliyata parasi cikar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ilginc bi durum yani. Once ameliyata yatirirsin sonra bobregini satmayi dusunursun. Kickstarter mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 zipzip sen bassana şu veterineri insan mısın lan sen ameliyatı yap artık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 aynen zipzip bi kontrole gitsin, dragon sölesin tam adresi. bornovada veteriner mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar