di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, Yoktu boyle bi dert daha once, gece sleep mode'a alip sabah geri aciyodum ama bu aralar alet uyandikca ekrana goruntu gelmemeye basladi. Aleti restart edince geliyo ama goruntu geri sikinti yok. En son AMD karti cikarip yerine NVIDIA'yi taktiydim, bi ihtimal ondan kaynakli dicem de sacma ya. Ne olabilir acep sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 geçenlerde sleep of death diye bir başlık görmüştüm reddit de onla alakalıdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Arkadasin laptopda oluyodu buna benzer bisey. Intel onboard ekran karti driv3rlarini kaldirinca duzeliyordu tabi update sonrasi tekrar oluyor. Hybernate kaldirinca toptan duzelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 intel ekran kartının driverlerını nasıl kaldırcaz? tamamen inteli yoketmek istiorm var mı bi yolu bunun? direk kaldırınca, masaüstü falan ona bağlı olduğu için bilgisayar sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 AMD installer'dan herseyi kaldirdim ama cozmedi derdimi. Baska nasil temizliyoruz bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Su uyur, vindovz uyumaz sdsfd Bu bug baya bulaşıktı ya, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 di said: AMD installer'dan herseyi kaldirdim ama cozmedi derdimi. Baska nasil temizliyoruz bu mereti? display driver uninstaller diye bi şey var, onla güvenli modda komple temizleyebilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sleep'ten tam emin değilim ama bende de bilgisayarı açınca windows'a girerken görüntü gelmiyor. tam olarak windows login için şifre girdiğim ekrandan itibaren görüntü gelmiyor. kör şekilde şifreyi girince windows'un açıldığını anlıyorum gelen dropbox vs uyarı sesinden. bilgisayarı ilk açarken system recovery ekranına gelip "boşver hacı reboot hadi" deyince açılıyor normal normal. tam olarak overwatch sonrası çıkan nvidia driver'ını kurunca başladı. iki üç güne formatlayıp sıfırdan w10 kurucam, düzelir umarım. ya da nvidia yeni driver pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar