CwzX Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bu akşam 23:30 da KANAL D de kaçırmayın üzülürsünüz...:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 david fincher yazar diil ki yönetmen kitap chuck palahniuk un senaryo da tabi..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 izlicem o zaman...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Haydı tekrar ekran basına :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 01 Şubat 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dier fc topiine yazmıştım da burda günceli varmış buraya c/p yapim dediimi... az önce bişey farkettim, kanal d çok hatalı bi çevirme yapmış. filmin başında project mayhem'den bahsediyor. sonra "bunu biliyorum, çünkü tyler da biliyor" demesi yerine "bunu biliyorum, çünkü ben tyler'm" dedi. filmin de içine etti (1678136 kere izlemiş olsam da böyle bi çeviri huzursuz etti...)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 öyle bir şey demişse harbir ezalet zaten cevirdikleri diyalogları orjinalini seyretmemiş birisinin anlamasının imkansız olduğunu düşünüorum bu arada bu akşam bir kez daha seyrederek filmde emegi gecen herkese tapma ihtiyacı duydum bir kez daha[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hunharca c/p said: 1995'in temmuzunda bir grup arkadaşımla oturdum ve onlara dövüş kulübü adlı, daktiloyla yazılmış bir roman müsveddesi gösterdim. bira içiyorduk, herkesten müsvedde ile ilgili bir dilek tutmasını istedim. orada bulunan herkes hikâyeye katkısı olan bir şeyler söylemiş veya yapmıştı, ve bir ödül almaları en doğrusuydu. arkadaşım ına dışında hiç kimse dilekte bulunmadı. ina "brad pitt'le tanışmak istiyorum" dedi. bir yıl sonra, 1996'da müsvedde kitap haline gelmişti. o cumartesi gecesi arkadaşlarımla birlikte dixie dağ yolu'nun üst tarafında dennis ve linni stovall tarafından düzenlenen geleneksel kayan yıldız izleme partisindeydik. birisi, içinde kitapla ilgili bir haber olan yerel gazeteyi getirdi. arkadaşlarım greg ve sara, stovall'lerin mutfağında haberi okurken gülmeye başladılar. nedir o kadar komik olan şey diye sorduğumda, "bizi takip ediyor," dediler. haberde edward norton ve brad pitt'in rol alacağı dövüş kulübü filminin nasıl çekileceği anlatılıyordu. anlaşıldı ki, arkadaşım sara lisedeyken brad pitt ile çıkmış ve mezuniyet balosuna onunla gitmiş. kocası greg, kolejden oda arkadaşıymış pitt'in. iki yıl sonra, film los angeles'ta çekiliyordu ve ben de birkaç arkadaşımla izlemeye gittim. arkadaşım ına brad'la görüştü. çoğu sabah hep birlikte santa monica'daki iyi ye adlı yerde kahvaltı ettik. şehirdeki son günümüzde garsonumuz masaya geldi. san pedro'da çekilmekte olan bir filmde figüran olabilmek için bir gece önce kafasını tıraş ettiğini söyledi bize. eh, filmin adını siz tahmin edin. bir yıl sonra bir arkadaşımla filmin kaba montajını görmek için los angeles'a uçuyorduk. kapıda portland’da, uçağımızın gelmesini bekliyorduk. yakınımızda ellilerin stili, kenarlıklı şapka giyen bir adam vardı, şapka bandında tüy olan bir tür fedora. arkadaşım mike'a tıpkı böyle bir şapka alması gerektiğiyle ilgili şaka yaptım. birkaç dakika sonra, uçakta kendimizi bu adamın yanında oturur buluyoruz. iki saatlik uçuş sırasında bir acil durum cep kartı çıkartıyorum ve mike'a yönetmen david fincher'in film için hazırlanmış parodi cep kartlarını nasıl kullanıyor olduğunu anlatıyorum. parodi kartları insanlara oksijen maskeleri için dövüşmelerini ve uçakları çakılırken paniklemelerini gösterirdi. yanımızdaki adamla, şapkalı olanla, hiç konuşmadık. iki gün sonra los angeles'ta, david fincher beni filmin vizyona çıkışını tanıtan reklam ajanslarına götürüyor. kağıt, taş, makas adlı bir ajansta, bana filmin posterini dizayn eden adamla mutlaka tanışmam gerektiğini söylüyor. adamı içeri getiriyorlar –ve o uçaktaki adam, şapkalı adam. o ve ben, orada ağzımız bir karış açık birbirimize bakakalıyoruz. uçakta yanımda otururken, benim cep kartı hakkındaki konuşmama kulak misafiri olmuş ama sesini çıkarmamış. belki yanlış anlamış olduğunu düşündü, böyle rastlantısal bir şekilde karşılaşabileceğimiz hiç aklına gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben de bi heyecan okudum. ne var şimdi bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 boşuboşuna kaçdakka okudum bunebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BramStoker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kitabın yazarının kendi ağzından bir takım olaylar aktarıyorum, onunla bile yaranamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beyler filmin sonu tyler dürden aslında hamileymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 saçmalama ordaki kadın hayalmiş aslında, bizim adamlar gaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://www.yusufkisa.com/wp-content/uploads/2012/04/fight-club-dovus-klubu-filmi-2.jpg fight club yalan beyler, kuzey e söylemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oha yazı çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Penguen cok manidar, kafa yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şimdi izledim ilk defa iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 helal kardeş ininden çıkmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 oldboyun sonunda adam dilini kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 brad pitt aslında ölüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 goldbären said: oldboyun sonunda adam dilini kesiyor ama bi sor niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 intikam peşindeyken çok agresif birisi olup küfür etme huyu kazanmış adam. sonra bakmış "ulan zaten ben intikamımı aldım, artık küfür etmek bana yakışmaz" diyerek, sen al o bıçağı bas dile... olacak iş değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 chong pank se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben bu filmi hala izlemedim.Brad Pitt aslında ölüymüş diyen arkadaşa forum ban istiyorum! :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar