paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, Bugün Alman Pastası almam gerekli ama gördüğüm kadarıyla artık kimse bunu yapmaya tenezzül etmiyor şimdilerde. Düzgün bir Alman pastası İstanbul Anadolu Yakası'nda nereden bulunur? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bu aralar sokakta sorma sakın linç ederler. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Valla nisantasindaki o tarihi pastane yapiyo da anadoluda anca pelitte falan vardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bağ pastanesi yapıyordu bi ara ama hala varmıdır bilemiyorum. bu kim ve üçlerin içindeki pastanelerde oluyor birde. Ben üsküdarda telekomun yanındaki kim'den aldım en son 2 ay önce. Çok süper bir lezzet değil ama taze ve yenilebilecek kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Koşuyolu Ceviz Ağacı'na bakabilirsin. https://www.zomato.com/tr/istanbul/ceviz-agaci-ko%C5%9Fuyolu-istanbul#tabtop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, Pelit klasik pastanın dışına çıkmış :( Muzlu olan: http://www.pelit.com.tr/wp-content/uploads/2014/05/505x326-225-copy.jpg Çilekli olan: http://www.pelit.com.tr/wp-content/uploads/2014/05/505x326-226-copy.jpg Üstü pudra şekerli olan yok: http://annembirmelek.com/wp-content/uploads/2015/04/Kolay-Alman-Pastas%C4%B1-Tarifi-e1435163214950.jpg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hatırladım çarşızade. Buradaki alman pastası pudraşekerli olması gerektiği gibi için kremalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Koşuyolu ceviz ağacı denmiş, kesin vardır. Yoksa da koşuyolu caddesi üzerinde yine, ceviz ağacınin sırasında maroon mu ne öyle bi yer var. Daha iki hafta önce yedim çok da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 E guzel iste pelitteki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, Abi Pelit'deki bildiğin mutant! Ben pudralı arıyorum :D Valthon'in sözünü dinleyip bakacağım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pelit abi gereksiz pahalı. en son aldığım yaş pasatadan sora cevizağacına geçtim f/p oranı çok iyi, ucuz değil ama çok lezzetli. koşuyolu-cevizağacı dudullu-kuğu /hani 50-250 lens için gelmiştin :D acıbadem-bademtat alman pastası yediğim yerler, gayet de memnun kalmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, Dudullu Kuğu'dan hallettim :D Gerçi 3 tane tekli aldım ama sipariş verip BÜYÜK bir tane isteyeceğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 cevizagacı efsanedir, özellikle şeflerini yurtdışına eğitime yolluyor adam o kaliteyi yapabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bağ pastanesi reza zarrab ve bakanların açılışına gittiği ve fotolarının yayıldığı pastane bu arada :D Dragonfire said: bağ pastanesi yapıyordu bi ara ama hala varmıdır bilemiyorum. bu kim ve üçlerin içindeki pastanelerde oluyor birde. Ben üsküdarda telekomun yanındaki kim'den aldım en son 2 ay önce. Çok süper bir lezzet değil ama taze ve yenilebilecek kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hiç bilmiyorum dikakt etmemişim. Ama bağ pastanesinde yeme içme olayları güzel, garsonlar güleryüzlü ve saygılı. Hizmetten ve kaliteden memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 altunizade bağ pastanesi ilk şubesi ve yenilendiginde ki açılışına geldi hepsi. bir anda heryere şube açtılar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Selam, Ben Bağ Pastanesine gıcığım, bir sebebi yok ama ayaklarım gitmiyor her nedense. Kuğu'nun yakın olması süper denk geldi :) @KillJoy Ramazan sonrası gel Alman Pastası ısmarlayayım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne garip ülke siyasiler vs pastane açılışına gitmesi oradan bile rant sağlaması. Kapitalist star bucks mu, muhafazakar bağ pastanesimi leş kahve dünyasımı? seçimini yap tarafını belli et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Oyy oy çocukken çok yerdim bundan. Hatırlayınca canım çekti bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 evet pelitinki biraz farklı ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ramazanda alman pastası ne olm yalnız. tulumba alın http://www.yemek-tarifleri.tv/wp-content/uploads/2010/10/Tulumba-Tatl%C4%B1s%C4%B1-Tarifi.jpg para, eyw bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Selam, Bayar abi bu adamı ramazanda... Alman pastası ve ekler güzel gidiyorlar iftar sonrası. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 abi nerdeyse her fırında her pastanede var alman pastası. carrefourda falan da var ya her yerde istisnasız görüyorum alman pastasını çok da alıyordum ama en güzelini kıyı pastanesinden yedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ne tulumbasi... this is spartaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 şu an önümde 1 kilo olsa yerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar