Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dota oyna izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ooo White Knight'ı damladı saniyesinde, kimin fake'iydi bu? ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 lol ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 hon >dota > super mario >lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Asteroth said: Ooo White Knight'ı damladı saniyesinde, kimin fake'iydi bu? ^ fakesi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 karamürselidelihamdi said: hon >dota > super mario >lol İşte gerçek bir moba eliti. HON en iyisiydi ya. Şu hesapların 30$ olduğu dönem özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 fakesi dfkljgfşhgfhşkhşkkhgfghkşfosghdhhsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 şu twitchi ev geçindirme tarzında kullandığınız sürece community değişmeyecek hele lol hiç değişmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Yazım kurallarını öğrenin çocuklar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 honu hala oynuyorum ama eskisi gibi tat vermiyor.cok leaver var ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Lan ben bunu denemiştim. Total War : Arena oynayıp , twitch hadi bilemedin en kötü youtube videoları yapacaktım. Ne bilgisayar kaldırabildi ne internet hızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bak halen saydırıo bize saklfjasklfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 1)anakin 2)bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Melih Uçar diye bir dolandırıcı vardı mesela. Bağış topluyor engelliler vakfı adına parayı bağışlamıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 çok sağolun arkadaşlar güzel ağırlamanız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Neden bu kadar dustunuz bu konuya? Cok mu rezil yoksa kiz mi op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dusmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 kız kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Kendi Twitch kanalının reklamını yapmak isteyen arkadaş, oyun forumunda konuyu açacak yer bulamayıp, arama da yapmadan Konu Dışı'na yapıştırmış. Sonra da sanırım Pati'yi kötülemiş, sadece Pazar Alanı'nda bir şeyler satıp kendi reklamını yapmak için kullandığı hesabıyla. Bir tane de numune fake White Knight'ı var, o da gelmiş dilbilgisi eğitimi veriyor. (Yanlış bir şekilde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Asteroth said: Kendi Twitch kanalının reklamını yapmak isteyen arkadaş, oyun forumunda konuyu açacak yer bulamayıp, arama da yapmadan Konu Dışı'na yapıştırmış. Sonra da sanırım Pati'yi kötülemiş, sadece Pazar Alanı'nda bir şeyler satıp kendi reklamını yapmak için kullandığı hesabıyla. Bir tane de numune fake White Knight'ı var, o da gelmiş dilbilgisi eğitimi veriyor. (Yanlış bir şekilde.) Havaya karaya sallamaya karar vermeden önce keşke birkaç dakika dinleseydin. White Knight lakabı taktığın adamı tanımıyorum istersen önce onu bi açıklığa kavuşturalım. İkincisi forumu çok fazla kullanmadığımdan dolayı, Twitch de sadece oyun oynayan insanların kullandığı bir platform olmadığı için Konu Dışı'na açma kararı aldım. Beni haraslamak birincil önceliğin olmasa idi muhtemelen aramızdan yayın yapan insanlar da paylaşmak isterdi kanalının linkini. Paticik hakkında düşündüklerimin tek sebebi sen ve senin gibi olan kullanıcılar maalesef. Ama tabii ki pire için yorgan yakmıyoruz. Bu başlık bir nebze de olsa forum içerisinde bully'ler arasına girmeden kendi halinde takılan insanlara katılma çabamdı. Her açılan başlıkta opu aşağılamaya çalışmaktan, kendi aranızda insanları sektirmeden başka bir zik yemiyorsunuz kusura bakmayın. En azından girip başlıkları okur eğlenirdim, o çok bok attığınız DH'den çok daha leş şu an belli yüzdelik bir kesim. Kendi kendimin reklamını yapmaya hiç ihtiyacım yok, zaten yayını bıraktığımı açıkladığım son yayınımı yapıyordum? (Diğer dışarıda kalan kesimden birkaç kişi ile tanışıyor ve sohbet ediyorum zaten. O yüzden Paticik iyi ki vardır diyebiliyor muyuz? Evet.) **(Bu arada zaten yayında bu konuyu 2-3 kere konuşmama rağmen şu an domates yiyor olmam gereken zamandan ayırıp, senin bana yapmadığının aksine, seni bir canlı sınıfına yerleştirerek bu açıklamayı tekrar yapıyorum.) Bunu sadece bana da değil sizin gibi olmayan herkese yapıyorsunuz. Tekrardan iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 lolu bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Asteroth said: Kendi Twitch kanalının reklamını yapmak isteyen arkadaş, oyun forumunda konuyu açacak yer bulamayıp, arama da yapmadan Konu Dışı'na yapıştırmış. Sonra da sanırım Pati'yi kötülemiş, sadece Pazar Alanı'nda bir şeyler satıp kendi reklamını yapmak için kullandığı hesabıyla. Bir tane de numune fake White Knight'ı var, o da gelmiş dilbilgisi eğitimi veriyor. (Yanlış bir şekilde.) Ara bakalım kendilerini TDK ne cevap verecek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Belli yüzde kaç tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 yıl olmuş 2016 ne hala mı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar