Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Başlık çok açıklayıcı olmadı ama yazacak bir şey bulamadım. Az önce şu videoyu izledim ve çok etkilendim böyle bir şey olduğunu bilmiyordum çok ilgincime gitti. Biraz karışık bir durum. Meraklıları izlesin diye buraya da postlayayım dedim. https://www.youtube.com/watch?v=wfYbgdo8e-8 edit:Başlık daha uygun oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 değişikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Birde türkçe olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 biyerlerde okudum yada dinlemiştim bu mevzuyu çok değişik gerçekten ve bu yapılan operasyondan sonra hastalar sağ beyinlerini sol beyinlerini eğitebiliyorlardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 fenn said: Birde türkçe olsaydı. beyin bedava, ingilizce ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://i.imgur.com/l3nKzZB.png TÜRKÇE ALT YAZI VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yıl 2016 patide ingilizce bilmeyen yerliler var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 subtitle lari da ingilizceden turkcede google translate yapabiliyorsunuz hem.. e daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 fenn said: Birde türkçe olsaydı. -de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 kanal çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar