pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Selam, Haziran ortası gibi 1-2 günlüğüne 8-10 arkadaş kafa dinleyelim diyoruz. Alaçatı'da mümkünse mekanlara yakın olan uygun fiyatlı bildiğiniz nereleri var? Odalar genelde 75 lira civarı kişi başı, çift kişilik odalar için. Daha ucuz bulunur mu bilmem, bulunursa uzatabiliriz tatili =) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 http://www.alacatisardunyaotel.com/ fiyatları bakmadım biz kaldığımızda o civardaydı merkezi, temiz, güleryüzlü sahipleri var. kahvaltısı çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 alaçtaı kafa dinlicek yer değil yürüyemiyosun kalabalıktan kafa dinlceiksen başka yere gitcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 8-10 kisi kafa dinlemek mekanlara yakin ... he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 apart bulun daha iyi alaçatı ramazan falan fark etmeden kalabalık olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 75 lira kişi başı iyiymiş neresi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Alaçatı bu ülkede kafa dinlenecek en son yerlerden abi, kafa dağıtma demek istedin herhalde. Yürümesi, gezmesi, yemesi içmesi, trafiği parketmesi eziyet bir yer, kazıklandığın da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Piyasa overrated "plazacı" mekanı olsun fotoda check-in'de sırıtmasın, kafa da dinleyelim ama karı kız ortam eğlence de olsun, merkezi olsun ama yeri gelince de sakin olsun, ha tabii bir de ucuz olsun. Daha sessiz sakin güney bir yer tercih edebilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yanlış tpoic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Kuzenin otel var ama dediğin fiyatın baya üstünde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Abi siz toplanip o parayi bana verin ben size otel danismanligi yapayim. 1.5 iskender fiyatina b&b mi ariyosunuz cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 sen direkt oteli ver biz orada gelen gecene danisiriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Burasi plaza faresine gelmez abi. Ay diken ay cocek ay bocek falan diyip kambocyadaki dallamayi falan paylasirsiniz onediodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 alacati tam plaza fareleri icin ya, bence hic popularitesini kaybetmesin. biz cocukken orasi ruzgarli diye gitmiyoduk cingeneler gidiyodu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 o evet o dogru..plaza faresine kamboc bakkal lazim..15 20 tane bar olacak seninki de ortalarinda oturup mal mal gelen gecene bakip bakin tatildeyim ben bira iciyorum 10 saatte 1 moduna alacak...cesme modu da asagi yukari buna benzer bisi zaten ..mekana celebrity gelmis mi..gelmemisse minor celebritylerden kimse var mi? hicbiri yoksa mekan mi degistirsek..tam cikarken bilmem ne dizisindeki figuran cakmasi kiza mi benziyor su sarisin inadi..10 mt2 alanda 1 boya sari cevresinde ciftlesme raksinda 10 15 genc irisi..blabla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yalniz alacati dediginiz yer de 8-10 tane dar sokagi olan bi yer iste, cok bel baglamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ben tek sokak sanıyordum, son gittiğimde gecenin körüydü hemen girişteki kumrucudan kumru yiyip eve dönmüştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ahaha yok ya abartmışsınız ne 10 sokağı ne tek sokağı sokak filan yok tarla içinde filan ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 çıralıya gidin sahilde yatarsınız hatta yatmayın la genc adamsiniz supplement sallayin 1-2 tane yeme icme derdiniz de olmaz suyu ihmal etmeyin sadece hadi kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 BabacumMostors said: ben tek sokak sanıyordum, son gittiğimde gecenin körüydü hemen girişteki kumrucudan kumru yiyip eve dönmüştük kumrucusu da kumru degil kol boregi satiyo zaten. o ne fiyatlar oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 alaçatı para tuzağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 iktisadi anlamda natural selection bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Peregrin said: BabacumMostors said: ben tek sokak sanıyordum, son gittiğimde gecenin körüydü hemen girişteki kumrucudan kumru yiyip eve dönmüştük kumrucusu da kumru degil kol boregi satiyo zaten. o ne fiyatlar oyle o sırada alkollüydüm bilmem ne ama sezon dışıydı ondan çok fiyat çekmemiş de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar