kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Oyun tam olarak mmo değil ama mmorpgye cok yakın 200kısılık serverlar var open world bugun steamde erken erişime acılmıs 29 dolar ücreti.Gözüme fena gözukmedi su oyunsuzlukta alıp oynasammı acaba tavsiye verebilecek oyun konusunda bilgisi olan arkadaş varmı? https://www.youtube.com/watch?v=tXke3mvEZVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Early 29 dolar, çok fazla can yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 böyle oyunları parayla desteklemeden önce yapımcılarını araştırın. bu oyunu yapan adamların başka hiçbir projesi yok. hiçbir yere gitmemesi baya olası. gitse bile kısa kalması daha da olası. ondan para vermeden 5 kere falan düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 verilir bu oyuna 29 dolar. Gidip millet leş gibi oyunlara para veriyor buna mı verilmeyecek. ? 29 dolar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 29 ABD Doları =85,5616235 Türk Lirası Vardır bu parayı hak eden başka oyun. Biraz daha bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bölgesel fiyatlandırma ile çıkarsa maksimum 49.99 TL olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Yakında bölüm girişine sticky topic koyucam, şu isimler oyuna iyi diyorsa uzak durun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 hattok said: verilir bu oyuna 29 dolar. Gidip millet leş gibi oyunlara para veriyor buna mı verilmeyecek. ? 29 dolar lol. olumlu yorum yapıp kafa karıstırmasana ya verdırcen ılla 29 doları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kanka oyun sana hitap ediyorsa 50 dolar da verirsin. Oyuna para vermenin bi standartı falan mı var. Çok güzel duruyor alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Oyuna para vermekte sorun yok bence, sorun "oyun ihtimaline" para vermek. Ben seni sevebilme ihtimalini sevdim diyip dolar akıtan arkadaşlar var. Bu da bozuk bir early access kültürünün oluşmasına sebep oldu, sağlıklı değil yani. Gog, Itch.io vs. bunu düzeltmeye çalışıyor hatta, gerçi ben çok inanmıyorum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 founder pack geldi geleli o sorun var abi napıcaksın millet alıoki bu adamalrda cıkarıo founder pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bingildak said: böyle oyunları parayla desteklemeden önce yapımcılarını araştırın. bu oyunu yapan adamların başka hiçbir projesi yok. hiçbir yere gitmemesi baya olası. gitse bile kısa kalması daha da olası. ondan para vermeden 5 kere falan düşünün. nasıl bi düşünce yapısı bu ya? herkes tecrübeyle mi doğuyo? 0dan ekip kurup iş yapmak imkansız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 tabiki imkansiz değil ama bingildak olan riskten bahsetmis sadece sonucta bilindik bir firma olsaydı risk azalıcakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 söz konusu mmo ise baya mantıklı bir düşünce yapısı. eğer parana değer veriyorsan, geri dönüşünü alabileceğin bir şeye basmakta yarar var. olasılığın neyini anlamadın? herkesin tecrübeyle doğmasına gerek yok. bazı işler tecrübe isteyen işler. tecrübesi olmayan da yapabilir ama başarılı olma süreci uzun ve olasılığı düşük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 early acess mmo oyun... hemde ekibin gecmişi yok. 29 deil 2.9 bile fazla su oyuna. hanı cok cok orjinal bişi olur anlarım illa oynamak tatmak istersin o experienceı ama öle bişi de yok. random generated dungeon crawling işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bingildak said: söz konusu mmo ise baya mantıklı bir düşünce yapısı. eğer parana değer veriyorsan, geri dönüşünü alabileceğin bir şeye basmakta yarar var. olasılığın neyini anlamadın? herkesin tecrübeyle doğmasına gerek yok. bazı işler tecrübe isteyen işler. tecrübesi olmayan da yapabilir ama başarılı olma süreci uzun ve olasılığı düşük olur. o konuda haklısın. şöyle bir bakış açısıyla da yaklaşılabilir ama, destek olayım daha iyi iş çıkarsınlar. ben senin yorumundan sanki adamlar kesin batar yorumu çıkardım. gerçi sen realist bi adamsın anladığım kadarıyla. o düşünce yapısıyla bakıldığında doğru bir görüş. ben biraz daha motivasyon ufak hayalle bakıyorum duruma. o yüzden alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 güzel diyorsun da hayaller bütün mmolar başarılı olsun gerçekler oyunların kabaca 80% i release görmüyor o sırada olan senin parana oluyor lord british'in ayakta adam silktiği bir sektör abi mmo, keşke hayaller ile itebilsek. şimdi UO2 oynuyor olurduk hep beraber, bandaj atar boks yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 aslında yatırım olarak dusunmek lzm sımdı bu camelothun kick starterına 3 yıl once 50 dolar vermıs olsan oyun 2 sene sonra cıkıcak totalde 5 yıl baya ucuza getırmıs oluyoruz oyunu asdasfsdfsdfasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 oyunu alıcam ben galıba neyse bı oynayım ayrıntılı ınceleme atarım buraya old school icewind dale tarzi tam istediğim gibi duruo goruntuler fln https://www.youtube.com/watch?v=V09Su78uytw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ya millet gidip dayz ye 50 dolar veriyor. Bu oyun %80 hak ediyor ya 30 doları. Çok iyiymiş alabilirim ben de valla çok hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 oyun tr ıcın 16 dolarmıs lan aldım oynuom bu oyunsuzlukta valla cok ıyı gıdıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Hic fena durmuyor videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar