Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 hmm oyle olursa hani gene kotu ama etsy vs satis donation falan olanlar etkilenir ama obur sirf alis-veris yapanlara etkilemez sirf aradan paypal tr cikinca gene eskisi gibi paypal.com dan yapilir islemler, paypalin kendisi cikipta zaa tr kartlarini komple banladik falan demezse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 onu dedi zaten :) artik hangi ülkedeysen o ülkenin verificationunu yapman gerek... belge istiyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 olm 6 dolarım kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 türgeve bağışla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 allah versin türgeve türkiyede hiç bir kuruma bağışlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 neyin belgesini istiyorlar? hesabı açarken ülkeyi seçiyorsun. kredi kartını girince bin kodunda hangi ülkeye ait olduğu belli. eğer seçilen ülke ile kredi kartı bini uyuşmuyorsa eşleştirmez. end of story. belge istenecek bir durum yok, ne belgesi isteyecek senden üyelik oluştururken. adamlar TR hesaplarını falan kapatmıyor, en kötü yapacakları şey TR registerlı kredi kartlarının tanımlanmasına engel olabilirler ama dediğim gibi bunu yapmaları için hiçbir sebep yok - paypalı kullandığın işlemler adamlara para kazandırıyor. deposit/withdraw yapmadan aracı olarak paypalı kullanırsın. ben zaten artık sadece böyle abuk subuk cdkey siteleri için kullanıyorum veya vpn satın alırken falan. sub planı olan şeylerde şahaneydi, pending paymentta bir sonraki ödemeyi görüp iptal edebiliyorsun falan bankayla uğraşmadan. onun dışında zaten TR kartını her ülkede kullanıyorsun, kalmadı o regional engellemeler falan. kart güvenliğinin en babasını da bankalar veriyor. ben amazondan alışveriş yapamıyorum o kadar güvenliler sağolsunlar haha. sapık gibi her şeye onay isteyip, suspicious gördükleri her şeyi anında engelliyorlar. olay yurtdışına para gönderip alanlara falan oldu işte. twitcher, etsy vb. sitelerden satış yapan, donate toplayan kesime girdi giren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Airbnb yi sikti abi. Baska sekilde para yollama sekli yok abnb de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 liseli twitch'ci bebeler ne ağlıyordur şimdi sdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kredi kartıyla ödersin yine paypal üzerinden. para göndermiyorsunuz abi airbnb'e. sen paypal'a ödeme yapıyorsun, paypal airbnb'e ödeme yapıyor. adamların bunu engellemesi için bir neden yok. sadece airbnb'den para geliyorsa TR'de withdraw edemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bombilo said: liseli twitch'ci bebeler ne ağlıyordur şimdi sdsdsf /summon zipzip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bingildak said: kredi kartıyla ödersin yine paypal üzerinden. para göndermiyorsunuz abi airbnb'e. sen paypal'a ödeme yapıyorsun, paypal airbnb'e ödeme yapıyor. adamların bunu engellemesi için bir neden yok. sadece airbnb'den para geliyorsa TR'de withdraw edemeyeceksin. Onu diyoruz abi zaten , baska ulke bankadini da ekleyemiyosun hesaba, oyle kaliyo, gidip parayi birine yollaman oradan da swift cekmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben hep ödeyen taraf olduğum için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 paypala sormus biri ekşide komple işlemi kapatiyormus türk kredi kartlarına alışveriş de gg yani ebay, etsy gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 zamanla görürüz. ben inanmıyorum öyle bir şey olacağına. gerçekten anlamsız çünkü. olay tamamen paypal'ın atarına girer. adamların ülkeyle bir alakası yok TR kredi kartından ödeme almak için. TR'den ödeme almıyorum ake demesi gerek, neden desin. türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı mı bu duygusal kararlar versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 twitch'ten kazananlara fena oldu demeye geldiydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 atıyorum alamanyadaki emmioğluna gitse paypal üzerinden twitch gelirin, o sana swiftlese ne kadar kesinti oluyor? bana hiç yurt dışından para gelmediği için 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Swift cok para abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Zaten parayi koyan aradaki araci banka. Ne senin bankan ne paranin heldigi banka cok bisi kazaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 paypalin ulkeler listesinden de cikarmislar bizi asd https://www.paypal.com/webapps/mpp/country-worldwide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 somali, suudi arabistan ve yemen de bile var ya resmen çomarland olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Benim kafam karıştı şimdi paypal aracılığıyla alışveriş yapabilecek miyiz mesela oyun cd-keyi alırken. Ödeme yöntemi olarak paypal kalır bence kalsın yani 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 paypalın gitmesinden sonra olmadık, zaten comaristandık yeter lan amma agladınız. paypala agladıgınız kadar yararlı seylere aglasaydınız belkı yarı comaristan olurduk. memlekette alısveris yaparken paypal kullanıyordum diye aglayanların alayı pis refundcı. urun 2 gun gec gelir refund basarlar, kendi ülkesinin gümrüğüne takılır, cezasını üreticiye çektirirler. zaten sırf bu kafa yuzunden kac tane yurtdısı sıtesı turkiye'ye gonderımı kapattı ürünlerin. iyi oldu kredi kartıyla rahat rahat alışveriş yaparız istediğimiz sitelerden, üç kağıtcı refundcularda artık kendilerini parmaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bingildak said: zamanla görürüz. ben inanmıyorum öyle bir şey olacağına. gerçekten anlamsız çünkü. olay tamamen paypal'ın atarına girer. adamların ülkeyle bir alakası yok TR kredi kartından ödeme almak için. TR'den ödeme almıyorum ake demesi gerek, neden desin. türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı mı bu duygusal kararlar versinler. bence de alışlarda payment processor olarak sorun olmaz. paypal tr gemileri yakmıştır zaten. paypal nakit kart falan çıkarttıydılar, hepsi zarar yazdı tabi şimdi. paypal global'a sormak lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 nakit kartı yaklasık bir ay once kaldırmıslardı zaten demekki bunun habercısıymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Stringray said: somali, suudi arabistan ve yemen de bile var ya resmen çomarland olduk. suudi avaraj paypal transferi 10k usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar