Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 360 total security miydi neydi öyle birşey geldi bir programla. İnternetten yorumlara baktım spyware değil gibiydi, sanırım o registryden birşeyler sildi diye şüpheleniyorum. Emin değilim Şurada denenleri yaptım da düzelmedi. export seçeneği çıkmıyor, bir de söylenen pathteki background yok bende HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryBackgroundshellexContextMenuHandlersNew yerine direkt HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshellexContextMenuHandlersNew diye gidiyordu. Hatta new de yoktu da ben koydum onu oraya. Yİne de işte sağ yık yapınca yeni seçeneği çıkmıyor, klasör falan açamaz oldum. Nasıl düzelir başka bir yol bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ha ha, HA HA HA... Neden yukluyorsun abi spyware. SOnra sikayet tabii. Installer'lara bundle edilen neredeyse her sey spyware ve turevi karinesiyle basla ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Sistem restore den, başka tarihe geri dön. Sonra programını spywaresiz yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ctrl şift n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 GERGE said: ha ha, HA HA HA... Neden yukluyorsun abi spyware. SOnra sikayet tabii. Installer'lara bundle edilen neredeyse her sey spyware ve turevi karinesiyle basla ise. ya normalde yemem o numaraları da bu bir şekilde gelmiş, sonra da nette baktım işe yarıyor falan demişler silmedim o yüzden. patladık şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Cinlilere biraz para verince Google'da an tepelere gelen yerlere oyle yaziyorlar. reddit'e filan bakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Ben 360 Total Security kullaniyorum ve cok memnunum. Bu programdan dolayi degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 evet işte olmayabilir de, neyse geri yükleme ile halletik sorunu ARTIK İSTEDİĞİM KADAR YENİ KLASÖR AÇABİLİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Tıkla Terazime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Aket-Atum said: evet işte olmayabilir de, neyse geri yükleme ile halletik sorunu ARTIK İSTEDİĞİM KADAR YENİ KLASÖR AÇABİLİYORUM! olmaz arkadas. simdi bir firmanin itibari ile oynayacaksin, ona camur atacaksin. yahu, binlerce insan ekmek yiyor o firmadan. simdi millet internetten arama yaptiginda demeyecek mi "haaa bu programi kurarsam demek ki bilgisayarim elden cikartmis. anti virus degil, virus programi imis" yanlis bunlar. senin itibarina laf etseler hosuna gider mi sevgili kardesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 EMEĞE SAYGI BİTMİŞ YAHUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 utancindan cevab verememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar