hattok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Selam. Bi umut ama scriptle hala uğraşan kimse var mı? Merak ettimde. Belki bir şeyler yapabiliriz birlikte o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Kendini Bronx'tan iyi gören birisi vardı forumda, eğlenmek için arıyosan eğer sfghdfjhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Bronx scripting i tartışılır daha çok port yapıyordu o :D Ordna burdan arakmasyon yapıp editliyordu açık -varsa fixliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ben bronxtan daha iyiyim gecen baya sadaka verdim. Yasli teyze gordummu dayanamiorm karsidan karsiya geciriveriyorum o kadar iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 xd yok herhalde scriptle uğraşan artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ne yapalım, söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 : D ne vereyim ağğğbime. : D Abi cidden uğraşır mısın bilmem ama, Düşündüğüm çoğu şeyin scripti var zaten bi bug fix eksikleri doldurmak kalıyor işimiz. Şuan ağır derecede unuttuğum için (yaklaşık bi 10 12 senedir uğraşmıyorum :D) hiçbir şey yapamıyorum asdf. Uğraşırsan konuşalım kafamdakileri anlatiyim hoşuna giderse bir şeyler yapalım derim? Uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben scriptingle uğraşıyorum yeni başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Letadres said: ben scriptingle uğraşıyorum yeni başladım s.a öm attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar