scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 biz eskici yaptık anneyi. yeni telefon alınca iphone 5s verdim haftasonu family share kullanıyoruz her boku zaten 3 kişi eşimde bende annemde, iphone 3gs'den beri telefon upgrade yaptıkca mevcut kullandığımızı anneme iteliyoruz. o da çok memnun zırt pırt tuş içerik kullanım stili değişmediği için iyice alıştı. geçen babamla facetime konuşuolardı torununu gösteriomuş aşskfasşfd. demem o ki, stabil gittiğinden emin olduğun modellerden al alışması kullanması aşinalık yapar, galaxy serisi, iphonelar gibi. öte yandan HACI BU OLMADI YEPYENİ ARAYÜZ YAPIYORUZ diye değişikliğe giden/gidebilen tutarsız modellere bulaşmayacan. yada alıcan nokia 3110 takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Hicbir anne 3110 kullanmaz facebook teyze devriminden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Eskiden dizi falan izlerlerdi simdi butun anneler ulkeyi kurtarma derdinde. ATATURK ICIN BI MILYON KISI BULABILIRIM MUJDAT GEZEN SAYFASINI AKTROLLER KAPATTI BI EL ATIN CUMHURIYETI KURTARALIM YILMAZ OZDILE GONUL VERENLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 aynı mantıkla saf android de mantıklı bir seçim ha ilk akıllı telefon olarak apple alacak kadar zenginseniz tabii ne diyeyim sizden taşsın bana gelsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Esh +1. Facebook teyze devrimi basa bela walla. 65 yas ustune belli teknolojilere erisim kisitlamasi getirilmeli :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 GM5 tam annelikmiş. http://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-plus-pm-telcepgm5pt 1000 altı, şarjlı, 5.5 inch, 13mp ön arka kamera, ram mam iyi (3gb) bençmark mı yapacak, instagram'a pinterest'e falan girer işte. sıkılınca gözünü çeker, ön kamerayı ayna gibi kullanır, büyük büyük kozmetik haberleri okur. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Peder gm4 un ekranini bi daha patlatmis sanirim gecenlerde. Sonra o kirilmaz plastik filmlerden taktirmis sdfg. Bence gm5 pahali. Yine 750 liradan cikmaliydi piyasaya. Ips ekran yuzunden baya pili emiyomus sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben geçen yıl iphone6 aldım. ama şimdi benim 5'i istiyor, bu büyük bu senin olsun bana senin telefonu ver diyor. o yüzden i6 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben de 6 aldim. 5 versem kafamda parcalar. ekrani buyuk diye cok rahat ediyor, bayagi guzel videolar falan cekiyor kamerasi ile. cok cok memnun bence 6 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 abi yada hiç uğraşma la bunlardan birini geç; http://www.hepsiburada.com/diger-telefonlar-c-60005204 lan en güzel eskiden böyle dertlerimiz yoktu kamerası hangisinin en iyiyse onu alırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ayfon en temizi tek tuş olduguna hangi tusa basayim korkusu olmuyor ilk smartphone deneyimi olcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bajazet said: GM5 tam annelikmiş. http://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm5-plus-pm-telcepgm5pt 1000 altı, şarjlı, 5.5 inch, 13mp ön arka kamera, ram mam iyi (3gb) bençmark mı yapacak, instagram'a pinterest'e falan girer işte. sıkılınca gözünü çeker, ön kamerayı ayna gibi kullanır, büyük büyük kozmetik haberleri okur. daha ne. Bi NFC eksik, çok pahalıu bişey olmamasına ramen koymadılar gitti. Halbuki o kadar büyük kolaylık ki bi ayfon bi de gm sahpleri bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 zenfone 2 aldım ben gecen ay anneme çok memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 tartışmasız iphone 4s. 600-700 liralara düşmüştür şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Yıllar öncesinin telefonuna 700 vermek kadar büyük enayilik olamaz heralde olorin84 said: zenfone 2 aldım ben gecen ay anneme çok memnun. Telefon çok güzel de ağırlığı biraz sıkıntı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ben bile 4s aldirmam heralde anneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 @aktif koca koca çantalar taşıyor ya atıyo içine :) yoksa haklısın biraz ağır bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bizimkiler windowsphone da bile whatsapptan mesaj atmayı 1 senede becerdiler. ilk LG ui android verdiğimde zaten inanılmaz karışık gelmişti kendilerine. basitlik açısından windows > ios > android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar